Sista natten 2011, ensam.

Träffade Annie tidigare och vi träffade Ferre en stund och tog en tripp till skärholmen och det va helt sjuuuukt lite folk där vid 7 tiden! Men det va skönt.
Vid halv 9 mötte jag världens bästa Markus, dessvärre missade vi bussen och fick knata hem till mig. Nu har vi spelat både skip-bo och chicago men pallade inte spela mer så nu ligger vi i sängen och snackar skit. Om cirkus 40 minuter överger han mig för han saknar sin dator så mycket men det är väl förståeligt eftersom han varit utan sitt gameande i 8 dagar.

Morgondagens outfit, fast ser ut som en tönt på bilden men det bjuder jag på!


Än är pengarna inte slut

Sov nästan 12 timmar inatt så nu har jag sovit ikapp.
Nu sitter jag iallafall i bilen på väg hem från skärholmen. Åkte dit med hela familjen och fick med mig en kjol och ett par jeans.
Om någon timme eller nåt ska jag träffa Annie och senare kommer Markus till Salem för att träffa mig. Saknat min gosebjörn massvis!


Tack för idag!

Åkte hem till Mikaela en stund och kollade på film och spelade kort. Fick skjuts hem av världens bästa bror så nu ligher jag i sängen och kommer somna vilken minut som helst.

Bjuder på en bild på mig och Mikaela från idag, egentligen borde ingen så se den men va fanken... Den ligger ju ändå uppe på facebook.


Duktig tjej!

Efter att vi hade ätit lunch så sprang vi in i ännu fler affärer och jag hittade en del grejer.
Efter stan så åkte jag direkt hem till Annie och vi bestämde oss för att dra och sola, sagt och gjort! När vi var klara där var det bara att skynda sig till bussen för att hinna hem och byta om innan jag, mamma och Annika skulle iväg och spela tennis. Det va askul och det gick betydligt mycket bättre idag än vad det gjorde förra veckan.
Nu är jag iallafall hemma och kom nyss ur duschen så sitter och väntar på att Mikaela och Olle ska komma och hämta mig. Får se vad vi hittar på för bus.


Lunchdags

Nu har vi sprungit runt i massa olika affärer och ändå har jag bara hittat saker på H&M men har fortfarande ginatricot och cubus kvar som jag måste till.
Men för tillfället sitter vi och äter lunch på Max, måste verkligen sluta äta skräpmat!


Denna eviga väntan

Sitter just nu i t-centralen och väntar på att mina kära kusin ska komma. Dessvärre kommer jag få vänta i minst en kvart till.. Men som man brukar säga "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" och vi ska ju trots allt shoppa så det skriker om det! Riktigt länge sen jag verkligen spenderade alla pengar på bara kläder så det ska bli skönt.
Men vi hörs mer senasre när jag är färdig här.


Dags att ta igen lite sömn

Hann vara hemma i max 5 minuter innan Mikaela kom, inte för att det gjorde mig nånting. Nu har jag iallafall följt henne en bit hem och lagt mig i sängen. Tänkte försöka somna så fort som möjligt för dom senaste dagarna har jag somnat sent och vaknat tidigt och även morgondagen kommer bli en tidig morgon. Ska nämligen möta min kusin klockan 12 i stan så måste försöka komma upp ur sängen senast halv 11.

Anledningen till att jag bloggat så mycket idag beror på att jag laddat ner blogg.se appen så det är jätte smidigt att blogga och slänga in bilder! Asskönt!


On my way home

Sitter på bussen nu på väg hem från Gubbängen där jag varit sen 4. När jag kommer hem ska jag vänta på att Mikaela ska höra av sig så jag kan träffa henne, sen får vi se om vi kanske träffar Veronica också men tror inte det blir så. Skriver mer när jag kommer hem och kan ladda mobilen för den dör när som helst..


Snabb uppdatering

Har varit iväg med mamma och vonne till kungens kurva idag, vi kollade i lite affärer men jag hittade i princip ingenting så jag sparar mig tills imorgon då jag troligtvis ska till stan med min kusin och shoppa!
Men nu tänkte jag hoppa in i duschen för vid 3 ska jag iväg igen och träffa en kompis.

Fick iallafall med mig en halsduk hem från H&M för 149 kronor.


Saknar mina boys

Känner att jag inte träffat mina finaste killar på länge nu och inte kommer jag kunna göra det på några dagar heller för Birk är på cup i Uppsala med innebandy laget och kommer hem på torsdag och Markus är i Finland med släkten och kommer inte hem förrän på fredag :(
Får helt enkelt stå ut med att träffa alla mina underbara tjejkompisar. Inte för att det är något fel på dom, haha!


27 december 2011

Den hackiga bloggningen beror på att jag inte orkar ta mig tiden att blogga och istället ägnar all min tid åt nära och kära!
Under dom senaste dagarna har följande hänt...

Söndag; Jag, Mikaela, Olle och Theo drog på bio och såg Abduction som var bra! Man tror det ska vara typ en killfilm men egentligen är det värsta tjejfilmen med inslag av lite action :)
Efter bion åkte vi hem till mig och kollade på film. Vid 2 tiden vart det strömavbrott mitt i filmen jag och Mikaela tittade på och istället för att sova så satt vi uppe till klockan 9...... smarta cheyer!
Måndag; Vaknade halv 3 och åt frukost, sen kom Olle och hämtade oss så han slapp åka ensam till tandläkaren. Åter igen åkte vi hem till mig och kollade på film. Efter ett tag drog Olle och vi fortsatte kolla på film.
Idag; Vaknade vid 10 och vid halv 11 drog Mikaela så då gjorde jag mig i ordning för vid 5 i 12 gick mitt tåg till Gnesta där Fanny mötte upp mig. Vi gick och solade, kändes som ett riktigt träningspass för vi tog ett ståsolarium och vi stog där samtidigt i 16 minuter med armarna upp i luften, hahaha!
Vid 3 kom Emma också så vi har myst alla 3 idag hemma hos Fanny, sen kom även Angelina.
Nu är jag hemma igen och håller på att återställe min mobil, suck!


25 december 2011

Bloggade inge mer igår för datan var död och orkade inte ladda den.
Hade iallafall jätte trevligt igår med släkten och fick massa fina saker. Nu är jag hemma igen,d et har jag iof varit ett tag.
Har lagat mat med pappa och Mikaela är här. Ikväll ska vi antingen åka och bowla eller gå på bio, vi får se vad vi bestämmer oss för.


Jag och min babe i somras!

God jul!

Sitter i bilen påväg till Eskilstuna nu. Vi ska vara där om 20 min men det tar typ 1 timme att åka dit och vi åkte precis på motorvägen, hehe!
Vaknade iallafall vid 6 i morse och hämtade alla mina paket! Paket ♥ Mig
Hittils har jag fått:
1000 kr
sminkborste
strumpbyxor
presentkort H&M 100 kr
godis

Men nu ska jag kolla på film tills vi kommer fram så vi hörs mer ikväll!


Inte lätt att få till en bra bild i bilen så denna får duga.

All i want for christmas is you

Känns som att jag gjort jättemycket saker idag fast jag inte har det..
Efter att Birk drog i morse så låg jag i sängen en stund till sen gick jag ner och gymma, åkte till centrum, åt frukost/lunch/middag, kolla lite film och ätit fruktsallad. Nu ligger jag med datorn i sängen och tänkte faktiskt göra mig klar för att sova för jag är jättetrött och vill att det ska bli julafton fortare.
Blir som ett litet barn när det gäller julafton.
Ska försöka hinna blogga imorgon bitti och datorn följer nog med till Eskilstuna så ska nog kunna blogga på kvällen annars.
Godnatt!


Imorgon är det julafton!!

Natten till igår vid klockan 1 fick jag ett samtal av Mikaela som undrade om jag kunde träffa henne ett tag och självklart gjorde jag det, ställer alltid upp!
Så vi var ute och snackade, Didrik skjutsade oss till Statoil i Tumba så vi kunde handla lite, efter det begav vi oss hem till Mikaela där jag spenderade natten.
Så igår var vi runt lite överallt, Globen, skärholmen, Maxi och sen hem till mig för en makeover! Men tänker inte säga vad jag gjort ;) Lite mer spännande att träffa kompisarna och se hur lång tid det tar innan dom märker något, om dom ens gör det!
Iallafall, på eftermiddagen ringde Vonne och kollade om jag skulle med till IKEA och absolut ville jag det. Så när vi kom hem därifrån var det bara att byta om och packa väskan för då skulle jag, mamma och Birk lira tennis! :) Har verkligen saknat det!
Orkade inte sitta hemma när jag kom hem så gick och mötte Annie och Linnea och snackade med dom ett tag, efter det lyckades jag få Birk att komma till mig och spendera natten här men han har redan åkt härifrån för han hade en del grejer han skulle hinna med.


Den och ett par plasthandskar användes till min makeover, är ni tillräckligt smarta så förstår ni! :)

loooooove life!

Tränade som sagt med Fanny igår och det gick alldeles utmärkt! Båda två var helt slut efteråt så det va skönt. Vi gjorde sällskap ner till Rönninge sen för hon skulle hem och jag skulle träffa en kompis.
Senare mötte jag upp Markus i Huddinge så vi kunde få sällskap till Salem för han skulle hem till Birk. Jag åkte hem och åt sen gick jag upp till Sandra där jag spenderade min kväll.
Idag pallrade jag mig iväg till skolan trots att jag har sagt i flera dagar att jag inte ska dit, men ville träffa brudarna en sista gång innan jullovet. Dessvärre var bara 3 av dom i skolan men det var kul ändå!
Har legat hemma och sovit ett tag innan jag drog till Birk där Markus och Didrik låg i soffan och dog typ, för Birk var på träning.
Nu är jag hemma och har ätit fruktsallad, hade egentligen förväntat mig sovsällskap av Markus men han ville så gärna hem och gamea för att han åker till Finland imorgon :(
Men nu tänkte jag säga godnatt, vi får se när jag bloggar igen. Ska försöka bättra mig!
Godnatt!


tiden är inne för att hälsa John Blund välkommen!

Fick i mig middag förut och när jag hade ätit färdigt så tvingade jag Birk att följa med ut en stund. Så jag mötte honom i centrum och sen var vi ute och gick i lite mer än en timme och snackade om allt möjligt.
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax borsta tänderna och försöka sova för imorgon kommer Fanny hit så vi kan träna tillsammans. Länge sen nu så vi får se hur det går, om hon tröttnar eller kör på som aldrig förr!
Godnatt!


It's all about facing reality


19 december 2011

Bara en liten stund efter att jag skrev inlägget igår så åkte jag hem från Sandra för att få i mig mat i magen och ta en dusch innan jag skulle till Birk där han och Didrik var. Var duktig och pluggade den sista psykologin innan vi bestämde oss för att gå och lägga oss.
Kom iväg i tid i skolan, trots att båda två ville ligga kvar i sängen och fortsätta sova.
Hade två prov i psykologi och klarade det ena men tror dessvärre inte jag klarade det andra.
Efter skolan åkte jag hem till Birk där han och Markus va, vi kollade på Hem till midgård ett tag innan jag bestämde mig för att åka hem. Och nu är jag hemma och har tränat och snart hoppas jag på att mamsi ska börja med maten.


Hej Hannes Forsell!

Igår var jag och julshoppade lite med pappa i skärholmen. Fick med mig 3 tröjor och en ipod laddare hem. Vi köpte även lite julklappar men ingen till mig dessvärre, hähä! Men fick ju andra saker så jag är nöjd! Visar upp tröjorna senare.
När vi var klara där så åkte vi hem och jag duschade och gjorde mig i ordning för att åka till Arlanda och möta upp min kusin som kom hem från London, vart väldigt känslosamt men vi hade riktigt roligt för det vart middag hemma hos henne med hennes familj och vänner.
Åkte därifrån runt halv 11 och Markus hoppade på tåget i centralen och då bestämde vi oss för att åka på fest i Södertälje med Lotta, Veronica och Sofie.
Vi hamnade på en riktigt B fest så vi drog hem efter inte så länge men vi kom inte hem förrän vid halv 4 typ. Så Markus spenderade natten hos mig så vi blev uppe till 5.
Följde med honom till bussen i morse och sen vandrade jag till Sandra och här är jag nu. Men funderar på att åka hem snart så jag kan få lite mat i magen och plugga till provet som jag har imorgon bitti.

Så mycket Didrik.

Ni kanske har märkt att jag har skrivit en del om en kille vid namn Didrik. Men grejen är den att det är inte en, utan två!
Det är lite komiskt för den ena är min egen storebror som är född 1992 och den andra är Birks storebror som även han är född 1992.
Folk blir väldigt förvirrade när man pratar om någon av dom för dom förstår aldrig vem man menar. Även jag själv kan bli lite förvirrad ibland och har känt att det har blivit lite virrit i bloggen så behövde förklara det för er. Så nu vet ni!

Amazing how someone can go from being just a stranger to the reason for your smile

Igår när jag kom hem från skolan la jag mig och kollade film sen somnade jag och vaknade mitt i natten, därför jag inte bloggade.
Idag var jag i skolan, sen åkte jag till Södertälje med Emma för hon skulle fixa lite julklappar. När vi sprang runt i lite olika affärer hittade jag en julklapp till mamma så ringde till Didrik så han kunde komma med pengar och vara med och bestämma lite grejer.
Sen kom Sandra till Södertälje centrum och åkte med mig och Didde hem, eller ja han skjutsade oss till Birk. Så vi har spenderat kvällen med Birk, Didrik och Markus.
Va riktigt skönt att få vara med dom ikväll för det va sjuuukt länge sen! Har även fått mysa lite med Markus som jag inte varit med på jag vet inte hur länge.

Känner också att jag skulle behöva förklara lite om namnet Didrik men det gör jag i ett eget inlägg om en liten stund!

I like it when you open up, I feel like you actually trust me

Sitter i skolan nu och vill bara åka hem och sova..
Satt och väntade på Fanny ute i kylan i 40 minuter så fryser som aldrig förr, mobilen har dött, jag är hungrig och har inte lunch förrän halv 12 och jag fattar ingenting av uppgiften som ska göras idag, dessutom är det sista uppgiften och jag är på gränsen till VG så måste göra den extra bra... Wish me good luck!
Efter skolan blir det iallafall hem direkt och sova ut, fått alldeles fr lite sömn inatt även fast jag sov riktigt skönt.

godmorgon!

Vart en tidig morgon men det gör absolut ingenting för jag har sovit riktigt skönt inatt! Sitter för tillfället utanför Hjalte och väntar på att fanny ska vakna vilket hon troligtvis inte kommer att göra på ett tag.. så här kan ju jag sitta och frysa arslet av mig. wellwell, vi får höras mer när jag kommer till skolan.


Jag och Linnea förra julen.
Skönt att få se träffa henne igen, inte gjort det sen vi var på medeltidsveckan i somras. Helt sjuuukt länge sen!

myskväll med fina tjejer!

Dansen idag gick bra även fast jag vart forever alone ett tag. Linnéa kom till vår skola för att möta upp fanny men det slutade med att jag följde med henne hem till björnlunda där jag är nu. Ebba är också här och vi har ätit både matpaj och fruktsallad. Även hunnit med att kolla på en film och gjort massa annat skoj. Spenderar natten här tillsammans med dom och för att någon ska slippa sova själv så har vi bestämt oss för att inta Linnéas mammas säng alla tre! Men nu tänkte vi gå och lägga oss så vi orkar upp imorgon bitti. Godnatt och sov gott!


Ebba i somras på medeltidsveckan, riktig mysig brud de där!

För att veta hur det känns att vara på toppen måste man ha varit på botten

Somnade vid halv 10 igår så idag är jag riktigt pigg! Lyckades till och med gå upp aningen för tidigt så har massor med tid över för jag börjar inte förrän 10 över 9 och får skjuts av papi till skolan.
Idag i skolan kommer det bli en väldigt annorlunda dag för egentligen ska vi ha Grafisk form hela dagen men istället ska vi bara ha det fram till lunch och efter lunch ska vi ha dans. Vi ska få pröva på massa olika danser, låter roligt men fantastiskt jobbigt!
Men nu har jag inget mer vettigt att skriva så vi hörs sen!
Puuuuuss!


sovdags, sleepmode, powernap eller vad du nu vill säga.

Har inte gjort något vettigt sen sist jag skrev, bara ätit middag och chillat i sängen.
Tänkte egentligen orkat med ett gympass men är alldeles för trött för det så funderar faktiskt på att gå och lägga mig och sova för natten!
Så får det nog faktiskt bli för nu känns det som att jag ska somna, helt sjukt för jag gick inte ens upp tidigt i morse.
Godnatt!

Be proud of yourself!

Drog till skolan i morse och vi var 5 personer på första lektionen av någon anledning. Sen fick vi reda på att vi inte hade någon idrott och skulle ha 2 timmars håltimme så då bestämde jag mig för att åka hem och plugga istället för vi skulle ändå inte göra något vettigt på lektionerna idag.
Sagt och gjort så åkte jag hem och har i princip inte gjort något annat än pluggat sen jag kom hem. Självklart har facebook varit uppe men det har varit mer plugg trotts det! Så känner mig riktig duktig för nu är det bara psykologiprov på måndag kvar och sen har jag ingenting mer som ska vara färdigt innan jullovet!

There's a difference between what you said, and what you did!

Nu har vi slutat spela och jag har gjort mig klar för sängen för jag är svintrött.
Fanny står för tillfället i duschen och sen tänkte hon nog spela lite innan hon ska sova för hon vart så sur för att jag vann över henne på skip-bo, haha stackarn!
Men vi lär nog hörs mer imorgon eftermiddag då jag kommer ha tillgång till dator i skolan.
Godnatt!


"Kameran älskar dig" fast det stämde inte så bra idag...

Lykke kom hit en stund och lekte med oss brudar.
Vi har haft lite photoshoot här, först försökte vi få till lite bra bilder på Fanny och Nicklas och sen på bara Fanny. Vi lyckades med enstaka bilder men det ska nog bli bra ändå.
Nu har både Emma och Lykke lämnat oss och vi försökt få några snygga bilder på bara oss två men icke, så vi körde med camen på datorn men inte ens det funkade....
Men nu tänkte vi chilla grillen i några minuter och sen spela några parti skip-bo :)


2 av cirkus 20 bilder.. haha ingen bra kameradag idag!

It will be worth it to be with someone who knows your worth

Birk kom som sagt till mig i fredags och käkade äppelpaj och han vart kvar under natten, skönt att slippa sova ensam! Dessvärre somnade vid jättesent så vart inte mycket sömn.
I Lördags drog jag till Lotta där Frida var och sen kom även Emma och Sofie. Vi var hemma hos Lotta till typ 10 då vi drog till Tony och Sara i Hovsjö där det var lite människor. Vid 1 drog vi hem och Lotta följde med hem till mig och spenderade natten med mig.
Igår när vi hade vaknat till liv så åkte vi till Södertälje och käkade lunch och kollade lite affärer. Senare kom Didde och hämtade mig.
Träffade Birk en stund på kvällen innan jag drog hem och sov.
Nu sitter jag hemma hos Fanny med henne och Emma, stannar över natten. Vi lär höras mer under kvällen!
Puuuuuss!

fredaaaag

När Didrik kom till Birk satt vi och snackade skit en stund sen skjutsade dom hem mig eftersom dom skulle iväg.
Käkade när jag kom hem och nu har jag skickat in en krönika till min lärare som jag hade som rest uppgift, skönt att ha det klart! Men nu ska jag baka för lovade Birk att jag skulle baka så han kunde komma hit sen och äta, haha!
Men först måste jag kolla på julkalendern, känner mig som en liten unge som följer det.

Känns förjävligt att sitta hemma en fredag men jag pallar verkligen inte göra något. Heeeelt slut!

9 December 2011

Var en kort skoldag med endast 2 lektioner, som alla andra fredagar men vart kvar i Tumba i över en timme för jag var tvungen att prata med min svenska lärare om lite restuppgifter och sen följde jag med Emma och Fanny till centrum och kolla lite affärer.
När jag vandrade till bussen kom Birk springandes så fick sällskap på bussen hem, skönt!
Tänkte egentligen åka hem och baka men Birk lyckades övertala mig att åka till honom istället så här är jag nu. Om ca en timme kommer Didrik så då ska jag nog börja röra mig hemåt.

8 December 2011

Skoldagen har varit riktigt seg idag och jag har haft sjukt ont i magen hela dagen. Som tur var fick jag en värktablett av min lärare så nu är det mycket bättre. Visste knappt vart jag skulle ta vägen förut så var nästan på väg att åka hem.
Men blir kvar så jag och Fanny kan hjälpas åt att redigera lite bilder åt Emma.
Vi hörs mer senare, troligtvis inte när jag kommer hem för tänkte göra lite andra grejer då :)

Godnatt!

Idag har varit en riktigt bra, har inte skrattat så mycket på länge som jag gjort idag. Först i skolan och på tåget hem med brudarna. Och nu ikväll har jag och Fanny spelat skipp-bo hela kvällen, till en början var det rätt segt men efter ett tag va båda två helt slut i huvudet så vi skrattade bara av att titta på varandra. Allt vi sa och gjorde vart så fel, haha!
Men nu har vi gjort oss i ordning för natten och tänkte sova så jag säger godnatt nu och hoppas på att jag har mer blogglust imorgon.
Godnatt!


Someone who really loves you sees what a mess you can be, how moody you can get, how hard you are to handle, but stills wants you.
Tack för att du alltid stannat kvar hjärtat! Jag älskar dig

Frisk men ingen blogglust!

Har inte bloggat på ett tag både för att jag varit sjuk och för att jag tröttnat på att sitta vid datorn.
Låg sjuk hela helgen, men hela söndagen mellan 11 på morgonen och 10 på kvällen så städa jag i mitt rum och möblerade om så nu är det rent och fräscht!
Var även till närakuten i Södertälje för att kolla om jag hade halsfluss men icke så fick överleva på Ipren.
Kände mig tillräckligt pigg för att orka iväg till skolan i måndags och det gick bra! Igår hade jag prov första lektionen och det gick supderbra!
Nu sitter jag på lektion igen och ska jobba men orkar verkligen inte.. Så sitter och väntar på att Fanny ska komma så jag har någon att snacka med.
Efter skolan åker jag med Fanny till Gnesta där jag spenderar min natt! :)

(Fanny sa till mig igår; Jag tycker du har varit sjuk alldeles för länge nu! Samtidigt som hon kollade min blogg så detta inlägg är för hennes skull.)

brb, ska bara vara sjuk ett tag

Vaknade upp helt förstörd igår så jag blev bara kvar i skolan till lunch, idag har jag inte gjort någonting vettigt, bara mått piss! Imorgon är det dop som gäller, får se hur jag mår då.
Och vårdcentralen är stängd så kan inte gå dit och få medicin. Bajs på allt.
Kommer inte blogga på ett tag för sjukdomen gör mig deprimerad pga av alla konsekvenser av den........

RSS 2.0