Valborg

Va iväg till Skärholmen med pappa förut idag där jag hittade 2 tröjor som fick följa med mig hem.
Nu är jag hemma och har precis packat väskan för strax ska jag åka till Gnesta där jag firar valborg med Fanny, Hjalte och Foppa.
Hinner inte blogga mer nu så vi hörs sen!

That moment when you're falling apart and nobody even fucking notices.

Hela dagen har jag velat ligga hemma i min säng för att få sova men icke! Emelie tvingade med mig ut tidigare idag vilket var bra för både hon och jag fick prata ut om allt.
Vi träffade Tobbe ett tag tills vi beslöt oss för att åka hem till Emelie. Senare mötte vi upp Kicki och drog hem till Peter där kvällen har spenderats. Har varit riktigt skönt att bara fått ligga och glo på serier.
Nu är jag iallafall hemma och ska försöka sova så jag kan ta ikapp all sömn jag gått misste om denna helg efter alla bravader.

Maybe I'm scared because you mean more to me than any other person. You are everything I think about, everything I want.

Igår va planen att vi skulle ha en superbra kväll med massa underbara männsikor men riktigt så blev det inte. Både fest och människor spårade och allt var totalkaos!
Nu är jag iallafall hemma och ligger i sängen och ska vila en stund så jag orkar dra ut och träffa Emelie.


På väg till min älskade lilla by, Gnesta.


...

Jag har haft en underbar kväll med 4 av mina 6 absoluta favorit tjejer!
Trots det ligger jag med smink i hela ansiktet och tårarna tar aldrig slut.
Jag önskar det fanns ett slut på lidandet.



Det är tydligen skrivet att jag ska vara ensam och liten.
Du var en person som jag verkligen litade på..


Skiter i vilket, nu tänker jag bara göra saker som gör mig lycklig!

Sitter på tåget på väg in till stan för att kolla skor med Sebbe, man kan ju alltid hoppas att han vill köpa något åt mig också ;) haha!
Får se hur länge vi blir kvar där och vad jag ska göra sen. Tills dess ska jag iallafall njuta av både vädret och livet trots alla motgångar!


I hope you're fine because I'm not.

Har fått höra från en del människor att dom är besvikna på att jag slutat blogga och ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt bloggen lite grann så tankarna har börjat snurra en del ifall jag ska börja blogga igen.
Men just nu känns det som att jag skulle behöva ta en paus från allt, inte bara bloggen och facebook utan även från Stockholm.
Skulle behöva få komma iväg från allt ett tag för att kunna ta tag i mitt liv igen.

All I've ever done for you.

Hoppet sjunker och den sista glöden är påväg att dö ut.
Låter allting vara, i väntan på bättre tider.
Will it ever come?


This is where the road ends.

Nu har jag bestämt mig. Efter några dagars tänkande så har jag bestämt mig för att sluta blogga.
Jag har varken tid eller ork längre, finns även fler anledningar till varför jag lägger ner men det tänker jag inte tala om för er så det kan ni sitta och fundera över!
Kan vara så att jag slänger in något inlägg då och då men det kommer troligtvis inte hända speciellt ofta.
Tack för att ni tagit er tiden att läsa om min otroligt spännande vardag.
Peace out bitches!


Love my fucking life!

Igår var vi ute i skogen hos en snubbe och hade det bra. Hela dagen idag har jag och Basse bara tagit det lugnt. Vid 6 tiden drog vi iväg för han skulle till Nacka och jag till Salem för att träffa gamla kompisar. Till slut hamnade vi i Huddinge och nu sitter jag på bussen som ska ta mig till Södertälje där jag spenderar natten. Vi hörs nån gång, godnatt!


Annika, Ronnie & Didrik

Det är dom 3 namn som står högst upp på listan för det jag värderar högst i livet! Oavsett vad som händer i livet så kommer ni alltid vara min familj och dom jag älskar allra mest. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket ni betyder för mig!
Vet att jag inte varit hemma mycket på senaste tiden men det betyder absolut inte att jag inte vill vara med er, snarare tvärtom. När jag väl är hemma vill jag samla er alla och bara prata sådär som vi alltid gjorde förut.
Aldrig ska jag sluta älska er! <3


I thought you were the right.

Denna kväll har varit både den sämsta och bästa kvällen på länge. Har fått träffa 3 av mina absoluta favorit tjejer, Annie, Mikaela och Emelie! Fyfan vad jag älskar er tjejer!
Nu är jag iallafall hemma och ska försöka sova och låta tankarna bli till drömmar. Det är endast där du existerar just nu.


Sjukt gammal bild men precis så känner jag just nu.

Only time will tell.

Funderar på att lägga av med bloggandet, har börjat tröttna på att behöva sitta vid en dator varje dag bara för att blogga. Får se om jag lägger av men gör jag inte det så blir det en ny start på en ny blogg.
Känner att den här bloggen närmar sitt slut och att jag behöver börja på något nytt och fräscht!


I don't know how to be someone that you would miss.

Sen jag skrev sist har jag städat, diskat och pantat brukar. Jocke ringde även och kollade om jag ville träffa han en stund så han kom hit. Vi har snackat om allt möjligt och han drog alldeles nyss så nu sitter jag och väntar på att Basse ska komma hem och han borde kliva innanför dörren vilken minut som helst.
Vi hörs sen!

In life, sometimes all you can do is smile and move on with your day, hold back your tears, and pretend you're okay!

Känns som att det är dags att uppdatera er om vad som hänt dom senaste dagarna då jag inte bloggat.
I tisdags drog som sagt jag och Fanny till Rogga där det va massa underbara vänner! Vi va inte alls kvar länge men klockan hann väl åtminstone bli runt 12-1 nånting.
Igår låg jag i sängen hela morgonen tills jag åkte till Basse. När jag kom till honom så bestämde vi oss för att gå och handla och så mycket som vi skrattade på vägen dit har vi nog aldrig skrattat tillsammans. Senare kom Fanny, Hjalte, Foppa och Johanna hit en stund och va med oss.
Nu har jag precis fått i mig frukost för andra gången, vaknade nämligen av Basses larm klockan halv 6 och kunde inte somna om förrän han hade dragit och jag satte på en film.
Tänkte snart försöka orka städa och diska lite här, snäll som jag är! Sen tänkte jag panta lite flaskor och sånt också om jag orkar.

My life, my choices, my problem, my misstakes, my lessons, not your bussines. Mind your own problem before you talk about mine.

Igår va jag hos Basse till 9 och då kom Didrik och hämtade mig, senare träffade jag Mikaela och Emelie som knappt kunde stå på benen. Va iallafall med dom en stund innan jag drog hem.
Nu är jag hemma hos Fanny, har varit här sen halv 1 och spenderar natten här. Senare kanske vi ska upp till Rogga för att träffa honom, Emelie och Jessica.
Men nu vi laga mat och fortsätta spela skip-bo, hörs sen!


Ord kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar dig! ♥

Leker med basses cam

Älskar att man ser Basse i bakgrunden som står och städar, hihihihi! ♥

You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through.

Har sovit till och från hela natten pga att en viss pojke inte har kunnat sova. Och nu när jag har sovit färdigt så kom han in och la sig och det tog inte lång tid innan han somna så nu ligger han och snarkar mig i örat.
Får se vad som händer idag, blir antagligen hemfärd eftersom han ska jobba imorgon och han brukar ha en förmåga att inte komma iväg när vi sover med varandra.
Har inget vettigt att säga så vi hörs sen.

Boys never realize how much one little thing can hurt a girl.

Bakade vaniljcupcakes tidigare idag, efter det tog jag en dusch och lite sådär. Vid 6 mötte jag upp Basse på tåget fast hittade honom inte först eftersom jag är så van att han har en vit jacka på sig men nej då hade han tagit av sig den så jag såg honom inte.... haha!
Nu är vi iallafall hemma hos honom och han håller på att städa, har hjälpt han en del. Inte mycket men har iaf hjälpt till ;)

There are days when i miss you, and there are days when I don't. Either way, I remember you everyday.

Igår åkte jag och Mikaela hem till mig och snackade om allt. Tanken var egentligen att hon skulle sova här men riktigt så blev det inte för hon va tvungen att träffa sin pojkvän pga lite saker. Så jag fick sova ensam, riktigt jobbigt var det!
Nu är jag iallafall uppe och tänkte baka alldeles strax för Basse åker från Nacka runt 4 så det kommer ta ett tag innan vi ses. Och jag måste sysselsätta mig med nånting.

If "Plan A" didn't work. The alphabet has 25 more letters! Stay cool.

Efter att vi varit hos mormor & morfar så fick jag skjuts hem till Lotta som även va med Frida. När vi var klara med allt så drog vi ner på stan och mötte massa människor. Vi skulle egentligen på tivoli i Östertälje men det hade stängt när vi var klara så vi har gjort absolut ingenting. Kom nyss upp till Basse som inte ens är hemma så är här med Jocke och Ludde men ska nog bege mig hem snart. När jag kommer hem ska jag träffa Mikaela, får se om vi drar hem till mig och bara tar det lugnt eller om vi drar ut och träffar lite människor.

Glad påsk!

Bloggade inge mer igår för att jag både va upptagen och på eftermiddagen kom Basse så vi kollade på film och umgicks med mamma och pappa resten av kvällen.
När vi vaknade i morse stog det två påskägg utanför dörren, Basse vart jättechockad över att han också fick. Gulleplutten!
Nu har vi lämnat han i Rönninge och är påväg till mormor & morfar som bor i Flen. Får se om jag kanske träffar Basse senare eller om jag stannar hemma och tar det lugnt.


Letting go isn’t about giving up. It’s about accepting the fact that there are things that just can’t be.

Igår var en bra kväll, vi gick ut på en promenad och sen gick vi hem och mös massvis. Jocke kom också.
Nu är jag vaken och alla andra ligger och sover. Jag tänkte ta mig in i uschen strax för vid kvart i 12 går min buss härifrån för jag ska in till stan och träffa Anna som kom till Stockholm igår. Har saknat min lilla racerbil!

Seeing boys play with little kids is probably one of the most attractive things ever.

Blev lite lång vilopaus förut för vi la oss i soffan och började kolla på en film och höll på att somna så vi la oss i sängen och sov i typ 3 timmar och när vi vaknade va Sofie och Ludde här, haha!
Nyss var vi och handlade lite gottis till ikväll och maten står i ugnen och Basse har diskat typ all disk (kan lova att det va typ alla tallrikar, glas och bestick som han äger!) och dammsugit och nu står han framför mig och skurar. Har skaffat mig en riktig hemmafru, förutom att han har ett jobb då.

I don't see myself with anyone else but you.

Fick sluta vid halv 2 trots att min lärare tidigare sa att vi absolut inte fick sluta vid halv 2.
Nu är jag iallafall hemma hos min fina och kollar på när han städar och lagar mat. Känner att jag måste vila en stund innan jag hjälper honom att städa, har ju lovat honom att hjälpa till. Och jag håller vad jag lovar!
Men nu ska jag chilla en stund till så vi hörs senare!

Too lazy to give a fuck

Redovisningen gick bra igår och provet gick väl sådär. Hade ju även vernissage och kom massa människor, inte bara dit utan även folk som jag kände. Så det va kul!
Åkte hem till Basse sen och där spenderade jag natten. Det va även första gången på säkert 2 veckor som vi va ensamma hemma hos honom. Lite tomt men skönt.
Nu sitter jag i skolan och provet jag hade idag gick bättre än jag hade förväntat mig. Tänker kolla med min lärare om jag får sluta tidigare för jag orkar verkligen inte vara kvar. VILL HA LOV!

Ibland hatar jag mig själv......

Jag är väl medveten om att jag börjar 2 och trots det sitter jag i Tumba nu.. Förstår inte hur jag lyckas. Åkte hit och när jag kom fram ringde jag Fanny och frågar vart hon är och så svarar hon hemma och jag blir alldeles chock tills jag kommer på att klockan bara är 1.. Så nu sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig till Södertälje hamn så jag kan möta Fanny och Jessica där och ha nånting att göra.


Always remember that, no matter hos useless you feel, you're someone's reason to smile.

Träffade Mikaela igår efter skolan, usch vad jag saknat min babe! Kommer knappt ihåg senast vi träffades. Iallafall, vi pratade om allt och ingenting. Sen följde hon med till Brunnsäng för att hämta Basse så då fick dom träffa varandra också.
Efter det körde vi hem henne och jag och Basse åkte hem till mig, han försökte hjälpa mig att plugga men jag kunde det mesta men vi får väl se hur det går på provet.
Vi somnade rätt sent inatt så Basse bestämde sig för att ta lite sovmorgon och drog vid 8 istället för 6. Nu är jag också uppe men ska inte åka förrän om över 1 timme och jag är nästan klar så det är skönt!
Ska bara till skolan och ha en redovisning och göra ett prov sen slutar jag. Men då ska jag och Fanny ut och käka middag för ikväll har vi vernissage i Fittja så vi hinner inte riktigt hem innan. Men nu ska jag göra mig klar, kanske bloggar mer innan jag åker hemifrån.


Revenge? Nah, I'm to lazy. I'm gonna sit here and let karma fuck you up.

Skoldagen har gått ovanligt fort idag men det har varit skönt. Nu sitter jag på sista lektionen och vi kommer trolgitvis få sluta tidigare.
Efter skolan tänkte jag träffa Mikaela en stund innan Basse kommer till mig. Får se vad som hinns med, ananrs får han också träffa henne.
Men nu ska jag lyssna på min lärare, hörs sen!


Vonki och jag på svenska lektionen.

Just knowing that you care makes me happy.

Godmorgon solstrålar!
Är det bara jag som gillar vädret idag eller?! Shit va underbart med lite sol igen.
Oj nu va klockan mycket, det här har inte jag tid med! Vi hörs senare.
Puuuuss!


Orkar faktiskt inte bry mig om att jag vart vit!

I won’t force myself to have space in your life because if you know my worth, you’ll create one for me.

Skoldagen gick fort idag och jag vart chockad över mig själv för att jag jobbade på så bra! Märks verkligen att jag inte skrivit mycket på lektionerna den senaste tiden.
Åkte iallafall till Söderätlje efter skolan med Lotta och Vonkan, vi mötte även Frida och Rere. Så gick vi runt med dom ett tag tills jag och Lotta åkte iväg och hjälpte hennes pappa att bära lite saker. Efter det var dom snälla och körde mig till Brunnsäng så jag kunde träffa Basse och snacka igenom lite saker. Så var jag där hela kvällen tills pappa kom, och jag körde hem. Nu sitter jag i sängen i hopp om att få lite plugg gjort. Men jag kan säga er att det går sådär, har alla grejer framme men jag vill verkligen inte. Är så trött på skolan så det går inte ens att förklara.
Menmen, ska väl försöka få nånting gjort innan jag går och lägger mig, ensam inatt igen.. Usch vad jag inte tycker om att sova själv men imorgon kommer Basse och spenderar natten med mig, lovely!
Okej nu skriver jag ingenting vettigt, vi hörs!

Godmorgon älsklingar!

Låg och vred och vände på mig i flera timmar innan jag lyckades somna igår. Och så lyckades jag försova mig en aning i morse men hann med bussen iallafall. Så nu sitter jag i Rönninge och väntar på tåget som ska ta mig till Tumba.


Why can't you just tell me what you feel? Because how you act is confusing me.


A strong girl is a someone who can cry themselves to sleep at night and wake up with a smile on their face.

Ligger i sängen med ont i magen, skakanden händer och gråten i halsen så nu tänker jag ta en dusch så jag kanske lugnar ner mig och sen tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Börjar iof sent men det är alltid skönt att få sova mycket.


-

Åkte ner på stan med Basse tidigare idag och kolla efter present till Sandra och nya gardiner till honom. Present hittade vi men inga gardiner. Så jag åkte hem till Sandra och fira henne med hennes släkt vilket var väldigt trevligt! Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig hem och jag längtar faktiskt, kommer kännas lite ensamt dessvärre eftersom jag haft vänner omkring mig hela helgen. Men sånt är livet.


grattis på 18-års dagen finaste du! ♥

Nu är det så att min underbart fina vän Sandra Johansson fyller 18 idag så jag vill önska henne ett fett jävla GRATTIS för att hon är värd det!
Grattis till dig hjärtat

That awkward moment when you talk to yourself and you start smiling like an idiot because you’re just so hilarious.

Goooooooooooodmorgon!
Vet ni hur tråkigt jag har? Nej jag misstänkte det. Jag ligger bredvid en snarkande nallebjörn som vägrar vakna.
Wellwell, när han vaknar så sja jag försöka få honom att göra sig klar så fort som möjligt så vi kan åka ner på stan och kolla lite saker för jag ska nämligen hem till Sandra senare idag. Inte träffat varken henne eller hennes familj på evigheter så det ska bli kul! :)
Nej nu ska jag göra nåt att äta innan jag hungrar ihjäl.

RSS 2.0