Hej goddag och hallå, i sverige säger man så

Hade förbaskat roligt igår med flickorna, lär ha träningsvärk i magen imorgon av allt skrattande!
För tillfället sitter jag i Fannys soffa och väntar på att hon ska komma hem för hon är i stallet och under tiden som hon har varit där har jag varit snäll och diskat allt från igår och dammsugit hela lägenheten. Dessvärre insåg jag nyss att det fanns mer disk...
Får se vad vi hittar på när hon kommer hem, men någonting säger mig att vi kommer spela skip-bo.


Jag och finaste Emelie igår, vi bjuder stenhårt på bilden! ♥

Godmorgon världen

Vaknade vid 10 i 10 i morse av att Emelie ringde till Fanny och efter det kunde jag inte somna om vilket säkert va bra för vid 12 ska vi ut till stallet och sen blir det hem och städa lägenheten innan brudarna kommer för ikväll är det tjejkväll som står på schemat!
Men nu ska jag hjälpa Fanny att plocka undan lite sen igårkväll så vi slipper städa hela lägenheten när vi kommer hem.


Vi har våra stunder då vi kanske inte är världens snyggaste, men lite gulliga är vi allt!

I'm on my way!

Kanske blir en seg fredag men jag slipper iallafall vara ensam. För nu är jag påväg till Fanny där jag ska spendera hela helgen faktiskt!
Får se om vi blir hemma hela kvällen eller om vi hittar på något.

Känns som att jag varit igång hela dagen, men såna dagar behövs också. Jag tycker iallafall att det är skönt att slippa åka hem imorgon för att bara packa om väskan och sen åka tillbaka som jag har lyckats med ett antal gånger förut.


HAHAHAHAHAHAHA!

Pratade med Annie i telefon nyss tills hon vart helt tyst och sen hör jag hur det låter som att hon spyr. Efter en stund är hon tillbaka och säger; DESIÉ JAG HAR SVALT MIN TUNGPIERCING, VAD FAAAAN SKA JAG GÖRA?!
Hahahaha alltså jag dör, hon försöker med allt men lyckas inte få upp den så nu har jag pratat med min bror så han kan köra oss till Tumba så hon kan köpa en ny piercing, hahahahhaha!
Kände att ni behövde ta del av detta otroligt roliga ögonblick!


Jag och min pingla!

27 januari 2012

Vi har inte gjort nånting vettigt i skolan idag så det har bara varit segt, tur att Fanny finns som livar upp min vardag! Var även snäll och väntade i skolan med henne när vi hade slutat för att hennes tåg inte gick. När jag kom hem började jag dammsuga i badrummet och det fortsatte med att jag startade en tvättmaskin, tog tag i all handdisk och torkade rent i köket. Ibland är jag världens bästa dotter! Så nu är jag värd att få ligga i sängen och bara vara. Förhoppningsvis ringer Fanny senare och säger att jag ska komma till henne och spendera natten där. Annars vet jag inte vad som händer idag.

Eftersom det är något som blir fel varje gång jag ska ladda upp bild när jag bloggar från mobilen så får ni klara er utan tills jag sätter mig vid en dator.


Någonting säger mig att detta kommer bli en seeeeg fredag.

Igår langade min mamma dissen åkte åkte bil med pappa till jobbet istället för att åka buss pch tåg med mig, idag gjorde hon samma grej så idag estämde jag mig för att jag också skulle få skjuts! Sagt och gjort, storebror ställer alltid upp för mig så jag får minnsan också åka bil.
Fanny sa igår att hon skulle försöka ta 37 tåget idag men nej... Varför skulle hon plötsligt börja med det?
Nog om det, jag har precis ätit upp min frukost och sitter nu och funderar på vad jag ska göra tills vi ska åka. Det enda jag kan komma på är att aminka mig men jag har faktiskt ingen lust med det. Vi hörs sen!


She's my best friend, of course i'm going to tell her everything you just said.

Var som sagt på Moderna museet idag och vi fisk sluta redan vid 10 över 1, trotts det var jag inte hemma förrän kvart i 3.
När jag kom hem la jag mig i sängen och glodda på TV för så mycket som jag frös, jag finner inga ord. Efter tag började Biggest loser som jag kollade på och lika mycket ångest får jag varje gång och tänker "Jag tänker fan inte bli som dom när jag blir stor, dax att ta tag i träningen och ätandet!" Men orkar aldrig ta mig ner till gymmet men idag minnsan tvingade jag mig själv ner till vårat lilla hemmagym och körde stenhårt! Så alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag möta Annie.


Godmorgon alla trötta och otrötta!

Blev inget med att träffa Sandra eller tvinga med Annie ut på promenad för efter middagen så la jag mig i sängen och somnade, klockan var endast 18.30.
Så inatt har jag fått sova 13 timmar och är sjuuukt pigg idag!
Vid halv 12 idag ska vi till Moderna museet med klassen och kolla på en utställning där. Efter det slutar vi så det är asskönt.
Men nu ska jag skriva ett protokoll för jag är så himelens duktig :)

Igår var en bra kväll och idag är en bra dag!

Vaknade upp med ett fett j*vla leende på läpparna idag och känner verkligen hur energin flöder i kroppen! Länge sen jag va såhär glad och verkligen känner det.
Sitter iallafall i skolan och allt går framåt, har hittat en konstnär till ett foto arbete, håller på och letar information till ett projekt arbete och livet bara leker!
Om cirka 20 minuter är det lunch så då får jag träffa alla brudar som jag inte har lektion med idag. Myyyyys!
Får se vad som händer efter skolan, tänkte kolla med Saaaaandreuw om hon kanske har tid och lust att leka med mig för det va ett tag sen nu. Annars ska jag tvinga med mig Annie ut på en kvällspromenad.
Men nu måste jag fortsätta jobba, fet puss på er allesammans!


Bild tagen igår, ashappy chey!

Technically I'm single, emotionally I'm completely taken, because in my mind i'll always be yours.

Processen fortsätter framåt och idag har jag kommit ett steg närmare mitt mål. Jag har klivit över en tröskel jag länge velat men inte vågat gå över, I'm proud of myself!

Skoladagen var riktigt seg idag för vi hade massa håltimmar och annat bajs. Men fick iallafall sluta nästan en timme tidigare så det va skönt. Då begav jag mig till Rönninge för att möta upp Annie, vi knatade hem till henne där vi har spenderat hela kvällen. Vi la oss och glodde på filmen Klassfesten, och det är helt sjukt va kul den är!
Jag och Annie har haft det jättemysigt och superkul, minns inte senast jag skrattade så mycket.
Nu är jag iallafall hemma och om någon timme eller nåt tänkte jag försöka sova.

Bjuder på en bild jag tog hos Annie, jag är gullig! :)

Varför jag?

Jag skrattar och är glad varenda dag men det är ingen som ser hur dåligt jag egentligen mår. Jag är psykiskt förstörd, varken orkar eller vill göra något. Behöver någon att prata med och det har jag, massvis. Men det är ingen som förstår hur jag verkligen mår. Jag finner inte ens några ord för att förklara vad jag känner. Jag är inte säker på vad det är jag känner men jag vet att jag går sönder mer och mer för varje dag. Saken blir ju inte heller bättre av att jag kommer mer och mer efter i skolan för varje dag som passerar förbi.
Men än finns hoppet kvar om att jag en vacker dag ska kunna glömma det som hänt och gå vidare för att kunna bli den människa jag en gång var.


Godmorgon!

Vaknade vid 9 i morse utan larm.. skulle egentligen upp vid halv 10 för att hinna äta lunch med Fanny och Ella klockan 11 i skolan för varje måndag resten av terminen kommer jag börja halv 12. Men det blev ingen lunch i skolan så får skjuts av Didrik istället och vet inte riktigt vad jag ska göra den här sista halvtimmen som jag har kvar innan vi ska åka. Har inget att skriva här heller.
Menmen, har iallafall bara 2 lektioner vilket är skönt så kommer börja sent och sluta tidigt, nånting positivt med måndagar!

Bakade nya cupcakes igår, fast misslyckades lite halvt men goda vart dom.


I'm a teenager and I speak 4 languages; Swedish, english, sarcasm & swearing.

Åkte iväg med mamma till Tumba tidigare idag och köpte hem lite grejer som vi behövde. Sen har jag spenderat i princip hela dagen i sängen förutom när Maud kom förbi och tog en fika. Har varit asskönt men nu börjar jag bli rastlös så funderar på att baka lite för gå ut orkar jag inte.
Ikväll blir det iallafall att kolla på Gladiatorerna och hoppas på mina kära familjemedlemmar vill göra mig sällskap.


I said I'm over you. But everytime my phone vibrates, my heart still wishes it's a text from you.

Igår var jag i skolan och gjorde det jag skulle. Fick även sluta 40 minuter tidigare så det va skönt. Efter skolan åkte jag hem till Sandra och va där hela dagen och kvällen.
Idag var jag iväg med mamma och gjorde lite saker så det blev ingen skola för mig.
Fanny och Emma tyckte att jag skulle komma till Gnesta och leka med dom ikväll men icke. Istället drog jag ut och träffade Mikaela, Angelica, Robin och Dennis en stund.
Nu ligger jag i sängen och tänkte försöka sova för jag är helt slut och behöver all sömn jag kan få.


Freja westermark

Du är en av dom finaste människorna på denna jord, du är en av dom få som verkligen förstår sig på mig. När vi var små hade vi i princip ingen kontakt förutom när vi träffades hos olika släktingar. Men varje gång va det som att vi hade träffats varje dag. Aldrig några konstigheter.
Nu har vi kommit varandra så sjukt nära och det är jag verkligen glad över. Hatar bara att du bor i London just nu så jag inte bara kan hoppa på ett tåg och åka till dig. Men snart ses vi igen och det längtar jag till!
Tack för att du finns finaste kusin, oavsett vad som händer så kommer vi alltid att ha någonting gemensamt! ♥
Så j*vla fula men det bjuder vi på!
I love you!

Meeting you was faith, becoming your friend was a choice, but falling in love with you was beyond my control.

Var iväg med mamma i morse på lite ärenden så missade skolan fram till lunch men nu är jag här och har absolut ingen lust att arbeta. Vill bara hem och lägga mig i sängen och glo på tv men icke!
Det får helt enkelt vänta tills senare. Ska även ha nutida konst så slutar inte förrän vid 3. Segt? ja!
Menmen, ska försöka komma igång med arbete nu.

Livet har sina med och motgångar

Just nu är det en himla massa motgångar, vad som händer tänker jag inte ta upp här i bloggen men det kommer nog vara så att jag inte kommer blogga så mycket framöver pga massa olika anledningar.
Men jag vill säga tack till alla mina fina vänner som hjälper mig igenom denna motgång, jag är hjärtligt tacksam och kan inte förklara hur lycklig jag är över att få kalla er mina vänner!
Sitter iallafall hemma hos världens finaste Fanny nu som duktigt sitter och pluggar. Vi har ätit pizza och spelat skip-bo och ska plugga nu och sen är det nog faktiskt dags för oss att sova. Vi har en lång dag framför oss imorgon, precis som alla andra tisdagar.


Opening a test paper and seeing the first question and thinking "Yup, I'm screwed"

Har största delen av dagen legat i sängen vilket har varit riktigt skönt! Efter middagen fick jag skjuts hem till Annie och va där ett tag innan jag åkte hem igen.
Nu ligger jag i sängen och har pluggat till mitt andra omprov i psykologi men inte har jag lärt mig något nytt sen dom andra gångerna jag pluggat på precis samma sak....
Får hoppas på det bästa helt enkelt!

image description


Tagga vhd!

Har inte gjort något vettigt på hela dagen idag. För några timmar sen hjälpte jag min bror att göra regnbågsbrownies, såg riktigt vidrigt ut men va smaskens!
Nu sitter jag iallafall på bussen på väg till Vagnhärad för att leka med Veronica. Vi skulle egentligen till Södertälje för att träffa brudarna men så blev det inte för typ alla banga ur. Men både jag och Vonkan ville göra något så nu ska vi ses och göra vhd osäkert! :)))


It's funny how i'm good at giving advice to others, but when it comes to helping myself, i don't know what to do.

Slutade tidigt idag och det tog inte lång tid innan jag somnade när jag kom hem. Sov fram till halv 6 och då ringde Jocke. Lite senare kom han förbi en stund och vi snackade massa minnen och så, vi umgicks nämligen typ varje dag sommaren 2008. Efter ett tag drog han igen och då fick jag för mig att baka cupcakes, sagt och gjort! Åkte även en sväng till statoil i Tumba med Didde för vi behövde lite grejer. Nu ligger jag i sängen och väntar på att Markus ska ringa upp men tror han glömt det så ska nog sova istället.
Godnatt!

(Försökt ladda upp bilder nu flera gånger men det funkar inte så får ta mig orken att starta datorn nån dag så jag kan slänga lite bilder)


12 januari 2012

Va i skilan idag som va lika seg som vanligt. Efter skolan åkte jag hem och kolla på tv sen fick jag för mig att kolla med mamma om vi skulle ut på promenad men hon skulle spela tennis så jag gjorde middag istället, pannkakor. Som tur va var mammas tenniskompis sjuk och kunde inte spela så istället åkte jag och mamma och spela så då fivk jag motion iallafall! Nu är vi på väg hem och jag tänkte kanske bege mig ut på en kort promenad flr att få lite frisk luft innan jag hoppar in i duschen och sover.


<3


Godmorgon sötnötar!

Skoldagen igår va sjukt seg, ville bara hem och sova men ickesanicke!
När jag kom hem från skolan råkade jag somna och vaknade igen vid 8 och då drog jag med mig Sandra ut på en promenad och vi var ute och gick i en timme! Sen tyckte Mikaela att jag skulle komma ut så gick och mötte henne och Robin.
Nu ligger jag i min säng och har absolut ingenting att göra, jag är helt klar och ska gå om typ en kvart så passade på att uppdatera lite :)


Känner mig som ett vandrande lik...

Fick lite mer än 2 timmars sömn inatt så har varit sjukt trött hela dagen men trots det har jag klarat av hela skoldagen som varade fram till halv 6. Efter skolan mötte jag Annie i Rönninge en stund innan jag begav mig hem. Käkade lite mat och sen gick jag ut och mötte Markus som va här i typ 2 timmar. Nu har han åkt och jag har tagit en dusch och ligger i sängen nu och somnar vilken minut som helst. Får se om jag lyckas komma upp i tid imorgon.
Godnatt!


Allt händer av en anleding


Jag kan inte sovavavavava!

Vaknade klockan 3 idag, var vaken i 4 timmar sen somnade jag igen men blev väckt 2 timmar senare av Annie som tvingade ut mig i kylan. Kom hem igen och borstade tänderna i hopp om att kunna somna om, men icke! Här ligger jag nu 4 timmar senare med mobilen i handen.... Talade jag om att jag ska upp om inte ens 5 timmar? Om inte, då vet ni det nu! :)
Ska jag vara ärlig så längtar jag faktiskt lite till skolan, inte allt plugg och så men att få träffa alla mina fina tjejer och äta planetens godaste morgon mackor, dom så kallade "popcorn-mackorna". Alltså åååh vad dom är goda, alla borde åka till tumba gymnasium för att köpa en sådan mackiiiiis, kostar endast 15 ynka kronor! Fast det blir dyrt för oss i längden, inte så att man bara köper max 1 i veckan liksom... Halva studiebidraget går typ till det. Okej nu överdrev jag men ni fattar grejen.
Känns som att det är dags att avrunda det här inlägget som handlar om mackor... WTF?!

Nej men ärligt nu, jag bjuder på en bild på grönsaker som jag och min bror skar idag till tacosen vi skulle äta, myyyyymma!


För att komma nånstans i livet måste man våga chansa hur ont det än kan göra.


Jag är medlem i massa klubbar nu! Platt-tv, iphone, instagram etc.

Tänkte bara tala om att nu finns även jag på instagram. Desirecederlund is my naaaame bro!


02.40

I fredags skulle jag träffat Markus men han somnade så jag drog till Jeppe och träffade honom och Fredrik istället. Vi drog till centrum en snabbis och sen hem till Jeppe igen för att kolla film.
Igår följde jag med mamma och pappa till moraberg för dom skulle handla, jag hade inte en aning om vad men det visade sig att dom äntligen bestämt sig för att köpa en platt-tv till mig. Inte helt fel!
På kvällen följde jag med Fredrik till Rönninge en stund innan vi begav oss hem till honom. Efter ett tag kom även Markus. När jag skulle hem därifrån gick jag förbi Theo för att prata lite med Mikaela så vi stog och pratade med Sussie en stund också.
Idag va jag nere i Rönninge med mamma och Didrik och åt lunch och vid halv 9 kom Markus hit. Nu ligger jag i sängen och har precis kollat färdigt på Green street hooligans. Det är helt sjuuukt va snygg Pete är, fällde till och med några tårar när han dog trots att jag visste redan innan jag började kolla att han skulle dö.

Tragist nog är han bög....


Today is a good day, i hope!

Det blev ingen bio igår för biljetterna till filmen som vi ville se var slutsålda. Istället gick vi först och tog en fika tills vi kom på att vi kunde dra och bowla. Och så blev det, och vi hade riktigt kul!
Nu tänkte jag ta en dusch och sen kanske gå ut på en promenad med mamma om det inte händer något annat som lockar mer.

Bilder från igår;


5 januari 2012

Har inte orkat blogga dom senaste dagarna för jag har gjort massa annat!
I tisdags åkte jag till Gnesta för att träffa Anna som jag inte träffat sen i våras/somras så det va mysigt. Vi bakade muffins, spela och massa annat skoj, spenderade även natten där.
Igår (onsdag) så hade jag planerat att åka hem för att träffa Mikaela och gå på bio men hade glöt bort att jag skulle på tjejkväll hos Linnea så fick avboka med Mikaela :(
Drog iallafall till Björnlunda på tjejkväll med Linnea, Ebba, Sandra och Louise. Vi hade det asbra och vi somnade sent inatt.
När jag kom hem hade jag tänkt ta det lugnt och käka något men icke! Hann vara hemma i 5 minuter innan jag skulle dra igen, så nu sitter jag på tåget på väg in till stan med Annie där vi ska möta upp Patricia för att gå på bio. Vi har ingen aning om vad vi ska se men det visar sig.


2 januari 2012

Skulle egentligen iväg i morse och träffat en kompis men han sov en aning för länge så istället drog jag och Sandra och solade, blev asbrun! När vi hade solat färdigt drog vi hit och duschade och har varit kvar här hela dagen. Asskönt att bara ta det lugnt och snacka massa skit!
Får se hur länge jag blir kvar här för kände nu att jag börjar bli lite trött och än en gång ligger jag efter med sömnen.. Men vi hörs mer när jag kommer hem!


1 januari 2012

Drog som sagt till Mikaela förut och va med henne ett tag innan Markus ringde och bad mig följa med till Birk. Så jag gick ut och mötte honom sen drog vi till Birk och va med honom. Precis när jag skulle gå till bussen för att åka hem ringde Mikaela och bad mig gå ut en stund med henne för att hon inte kunde sova så jag gick och mötte henne, sen bestände vi oss för att få Markus att träffa oss en stund innan han skulle hem. Nu är jag äntligen hemma igen och ska snart sova.

Och världens bästa mamma har köpt en macka och cola till mig, guld värd! <3


Första inlägget 2012

Igår åt jag god mat med familjen och Annika. Vid halv 9 fick jag skjuts till Södertälje där jag skulle fira nyår. Hade det askul med massa fina vänner. På 12 slaget stog jag, Veronica och Emma på torekällberget och pussades med varandra! Kom hem runt halv 4 tiden och vaknade för typ en halvtimme sen.
Nu ska jag hem till Mikaela och kan nästan gissa att vi kommer kolla på film och spela skip-bo.

Såhär fräsh är jag just nu.


RSS 2.0