I look at you sometimes and think "how am I lucky enough to have you in my life."


I might hug other guys, laugh with other guys, or hang out with other guys. But none of them will ever mean to me as much as you do.


Don't walk behind me, I may not lead. Don't walk in front of me, I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Inte haft någon större blogglust den senaste tiden och därför har det bara blivit rubriker med bilder till. Men eftersom att min söta vän Caroline påpekade att jag klagar när hon inte uppdaterar och att hon nu faktiskt har tröttnat på att se bilden på mig och min första fisk tänkte jag skriva några rader.
Det som hänt den senaste tiden vill ni inte ens veta, för det har hänt såååå mycket saker. Både bra och dåliga. Jag har iallafall spenderat tid med vänner, köpt nya kläder, avslutat praktiken och börjat skolan igen och massa annat.
Och nu har jag varit vaken i en timme men ska inte till skolan förrän om en halvtimme och detta är väldigt ovanligt när det gäller mig då jag brukar ligga kvar i sängen tills det är 20-30 min kvar tills jag ska åka. haha!
Ha en bra dag!
 

RSS 2.0