Det behövs så lite för att göra så mycket

Jag är så sjukt stolt över mig själv. Jag är så lycklig att jag svävar på moln. Igår var den bästa dagen i mitt liv.
Ni smarta människor har nog redan klurat ut varför. Men för er osmarta så kan jag tala om att jag klarade uppkörning och har nu KÖRKORT!!!
 
Mina föräldrar tycker att jag ska vara fyllechaffis i helgen men icke, för jag ska vara fyllan själv!

The question isn't who is going to let me, it's who is going to stop me.

Tjena kompisar!
Helgen har varit fartfylld, i fredags drog jag till Mariefred med Ninni och Rickard på kräftskiva, riktigt trevligt kan jag lova! I lördags var jag ute och fotade lite med Ninni och Elin innan vi åkte till Salem och fixade oss inför ännu en kräftskiva som dessvärre inte var så kul som vi tänkt oss så vi åkte till Hallinge istället där det var röj!
Söndagen spenderades bara hemma, bakis och äcklig. Men jag överlevde det ännu en gång tack vare min säng! ♥
Igår var det skola som gällde, efter det hemgång och sen iväg till Södertälje för körlektion.
Idag har jag varit i stan och då undrar ni säkert vad jag gjort där och det ska jag tala om. Va där och gjorde teoriprov till körkort och vet ni vad? JAG KLARADE DET!!! Jag är så JÄÄÄÄÄVLA bra!!!
Så på torsdag håller alla tummarna för att jag klarar uppkörningen! Tack på förhand pussgurkor.
 

You shouldn't have to sacrifice who you are just because someone else has a problem with it.

Igår började som sagt skolan men vi va bara där en halvtimme, sen begav sig jag och Fanny till Hjaltes skola där jag även träffade Alexander. Efter det åkte vi till Södertälje och träffade alla flickorna, Ella, Veronica, Alexandra, Lotta och Renate. Hade även körlektion.
Idag har jag varit i skolan igen och fick sluta 2 timmar tidigare än våran lärare hade sagt att vi skulle sluta vilket var riktigt skönt!
Och igår när vi va i Hjaltes skola kom en kille fram och fråga oss om vi va dom nya 1orna?! haha njaaaa, och efter en stund frågade han om vi va 92or, haha! Ska man skratta eller gråta?
 
Bilder vi tog idag för att sätta upp på vårat skåp.

It's funny how you think you actually mean something to someone and then they just turn right around and prove wrong.

Sitter ännu en gång i min säng, sen jag bloggade sist har jag kommit hem från Berlin, träffat Ninni och hennes urgulliga brorson Alvin, lekt med Mikaela och träffat en kompis jag inte träffat på cirkus 7-8 månader (som ska få fortsätta vara anonym i min blogg).
Idag har varit min absolut sista sommarlovsdag någonsin. Känns förjävligt men samtidigt riktigt skönt för jag vet att det inte ens är ett år kvar tills jag står på ett flak och skriker med mina vänner med studentmössan på huvudet!
Dom sista timmarna av sommarlovet tänkte jag faktiskt spendera med att plugga körkortsteori för nästa vecka är det dags för prov och uppkörning!
 
 

Some people accidentally walk over your feet and apologize, while other walk all over your heart and don't even realize.

Har inte uppdaterat någon sen jag åkte men det varnade jag er för. Tänkte inte skriva något jättelångt inlägg utan bara tala om att jag lever.
När vi kom hit till Berlin va det lite kaos men allt löste sig tillslut och vi har haft det jättebra här. Ikväll är våran sista kväll här så planen vi har är att vi ska bege oss ut och göra Berlin osäkert. 
Men jag måste nog börja göra mig i ordning nu innan Alex blir galen på att jag inte börjat än, hehe ;)
 
Bjuder på en bild så det inte ser så tråkigt ut. Ett par skor jag köpte igår som jag är helt förälskad i! Fixade även naglarna igår för inte ens 200 svenska!

When I fall for someone, I fall really hard

Nu sitter jag här hemma i mitt rum tillsammans med Alexandra men det hade vi bara tänkt göra i cirkus en halvtimme till för sen åker vi till skavsta flygplats för att sen åka till Berlin!! SÅ JÄÄÄÄÄVLA TAGGAD!!
Både hon och jag är fett pepp på det här och vi håller alla tummar vi kan för att Dennis och Jonas kommer imorgon eller på fredag.
Men nu ska jag packa det sista och vi ska få i oss lite att äta innan vi beger oss.
Kommer inte blogga någonting i Tyskland då jag inte har internet på mobilen och inte pallar sätta mig vid en dator så vi hörs tidigast igen den 17 augusti!
Ha det bra här hemma!
 

Början på slutet?

Inte bloggat på ett tag nu och det är av den enkla anledningen att jag faktiskt inte haft någon lust. Känner mest att jag bloggar för min egen skull för att komma ihåg vad jag gjort och inte för mina läsares skull.
Under tiden som passerat har  jag iallafall träffat Fanny, varit i stan med Veronica, umgåtts en del med Ninni och Mikaela, krökat, tagit det lugnt, städat, firat världens bästa mamma. Och dom kommande 5 dagarna tänkte jag försöka hinna med att träffa bland annat min älskade Fanny och lite andra vänner, fira min bror och fixa med allt som behövs innan jag drar till Berlin. Längtar verkligen efter att få komma bort inte bara från Salem utan från Sverige och spendera 9 dagar tillsammans med min fina vän Alexandra!
Vi får se när vi hörs igen!
 

RSS 2.0