Klockan är 20 i 10, det är lördag och jag är vaken. vad är fel?

En jävla massa är fel om jag är uppe nu!
Nej men gårdagen spenderade jag hemma hos Sandra och vi typ dampa sönder, både hon och jag hade alldeles för mycket energi. Runt halv 11 lämnade jag henne så hon kunde få sova för hon skulle upp tidigt idag. Så jag träffade Tobbe och Mohi en stund och åkte runt lite överallt i Tobbes bil. Sen vart det hem och sova.
Gick upp för mer än en timme sen och än är jag inte klar för att åka. Kanske ska tala om att jag ska till Nynäshamn med finaste killarna på jorden.
Men nu har jag inte tid att sitta här längre om jag ska hinna med bussen som går om en kvart.


Bild från typ april 2009

Hahaha, min humor!


ibland hatar jag mig själv

Känns som att mitt lov är fyllt av saker jag ska göra men insett att det inte är så mycket. På lördag ska jag troligtvis till Nynäshamn med Markus och Birk om vi lyckas få med Markus men det ska nog gå bra.
På söndag är det halloweenfest och på onsdag är det dax för en tjejkväll hemma hos Fanny. Som jag har längtat! Riktigt länge sen va hade det så det är verkligen på tiden :)
Inte nog med det, får umgås massvis med min fru, både på söndagen och onsdagen. Länge sen vi spenderade så mycket tid tillsammans utanför skolan..
Men nu tänkte jag försöka sova, vilket jag funderat på att göra sen 10.


Jag och min babe Anna förra vintern som jag förhoppningsvis får träffa under lovet för det var alldeles för länge sen nu! ♥


26 oktober 2011

Va som sagt på sjukhuset idag och det gick bra, fick reda på vad det va så nu har jag fått en salva som jag ska smörja med. Dessvärre luktar den riktigt illa och får en att känna sig riktigt äcklig men det är bara att stå ut.
När jag va klar på sjukhuset åkte jag hem till Markus och va där en stund innan han skulle iväg och kolla på hockey.
För tillfället håller jag på att göra nudlar för jag är döhungrig och när jag ätit upp dom så ska jag sova. Lyckades somna en timme innan sjukhuset men mer blev det inte så ska försöka somna tidigt och sova läääänge imorgon eftersom jag börjar 1!


Bilden är från vintern 2009/2010.
Funderar på att klippa lugg igen men vet inte, trivdes inte speciellt bra i det så vet inte om det är värt det..?

Godmorgon!

Sov i princip halva dagen igår, resten av dagen låg jag i sängen tills Birk frågade om jag skulle med ut på en promenad och det säger man ju inte nej till när man har legat hemma en hel dag så vid halv 8 mötte jag honom. Vi va ute i lite mer än en timme och det va riktigt skönt att få vandra runt lite och prata om allt möjligt :)
Somnade inte förrän vid 6 och vaknade igen vid 7 och har varit vaken sen dess. Är inte ett dugg trött och va nyss ute på en kort promenad. Tänkte alldeles strax gå ner och gymma lite sen väntar duschen för vid 1 kommer mamma och hämtar mig för då ska vi till en hudläkare på Huddinge sjukhus och kolla upp mina prickar. Hoppas verkligen på att jag får veta vad det är.

Tänkte även försöka ta mig orken någon dag och ta lite nya bilder för det behövs verkligen!


Bjuder på en bild från 2oo9 så länge :)

Kommer komma upp en del gamla bilder för har hittat mitt gamla usbminne med 16GB och 14,9GB består av bara bilder. Haha!

En glad utsida döljer oftast en brusten insida

Nätterna får mig att känna mig så liten och försvarslös. Tankarna tar övertag och drar mig ner.
Jag behöver något att luta mig mot när känslorna tar över och jag inte kan göra något annat än följa med. Även om jag är stark och vill trycka tillbaka allt så går det inte, på nätterna brister bägaren och allt svämmar över.
Känslorna, tankarna, ångesten, sorgen, allt som annars inte kommer ut för att jag är för rädd för att visa människor mitt inre.
När ska allt ta slut? Finns det ens något slut? Hur länge ska jag behöva stå ut?
Jag orkar inte mer.


man måste må dåligt för att kunna veta hur det känns att må bra

Sov hela dagen igår i princip, vid 7 kom Tobbe, Mohi och Engin och hämtade upp mig så va jag ute och åkte med dom ett tag innan jag åkte hem igen och gjorde middag tillsammans med bror så den va klar tills mamma och pappa kom hem. Någon skola blev det inte.
Inatt har jag sovit ungefär en timme och ska inte till skolan för mina prickar som jag skrev kort om i ett tidigare inlägg inte har blivit bättre, snarare värre. Så har inte kunnat sova pga det har kliat på hela kroppen. Men dom ska ringa från vårdecentralen idag så får hoppas på att jag får en tid så jag kan få någon medicin tills jag ska till hudläkaren i Huddinge i början av November.

Ibland måste man se tillbaka för uppskatta det lilla i livet.

Har lagt bloggandet lite på hyllan nu under helgen, har prioriterat annat och inte riktigt haft tid för bloggen så den har tyvärr blivit lidande. Förlåt för det!
I fredags var jag iallafall och kolla på Birks innebandy match. Sen drog jag, Markus, Sandra och Didrik hem till Birk och va där hela kvällen, kom hem runt 4.
I lördags vaknade jag vid halv 4 och hade ångest över att klockan va så mycket. Menmen, gick iallafall till centrum och handlade med Didrik så vi hade mat här hemma eftersom mamma och pappa åkte till Gotland i fredags. Sen gick jag upp till Sandra en stund innan vi vandrade hem till mig och gjorde mat.
Senare kom även Birk och Markus hit och spelade spel med oss hela kvällen, vid 3 tiden lämnade dom mig ensam men somnade inte förrän 5..
Idag har jag varit riktigt duktig och fixat diskmaskinen, torkat rent i köket, tvättat, dammsugit halva huset, bäddad sängen och lagat mat.
Nu har jag precis kommit hem från Heron City där jag har varit och kollat på Paranormal activity 3 med Tobbe och Matte. Ångrar att jag följde med för ingen pallar åka hit nu och göra mig sällskap inatt så kommer inte kunna somna. Kommer ligga livrädd och lyssna efter minsta lilla ljud.

Menmen, har iallafall haft en toppen helg med mysiga människor. Men nu är det roliga över så nu blir det en snabbdusch innan jag går och lägger mig.


kvällsmys!

Ligger just nu i min säng och läser med tända ljus i hela rummet, så sjukt mysigt! Älskar att ligga och mysa i sängen med tända ljus, det blir sån lugn stämning liksom.
Funderar på att hämta en stereo och sätta på någon lugn skiva och fortsätta läsa.


Välkommen till Desirés nya liv!

Idag startade jag mitt nya nyttiga liv!
Vaknade vid halv 11 och kände, nej nu måste jag ta tag i det här! Så jag satte på mig träningskläder och gick ner till gymmet. Det gick superbra och känner mig som en ny människa (som varje gång efter att jag gymmat) och nu sitter jag och äter frukost. En nyttig frukost, faktiskt!

Knäckebröd med ost, skinka, gurka och paprika + ett glas mjölk. (Egentligen hatar jag mjölk av hela mitt hjärta men vafan, det är bra för kroppen!)


Men nu ska jag fortsätta äta och sen hoppa in i duschen så jag hinner i tid till skolan. Jag hoppas verkligen att vi får någon uppgift idag för våran fotolärare var sjuk igår och vi får alltid uppgifter på onsdagar att jobba med på torsdagarna då vi har eget arbete.

godnatt

Bästa skoldagen på länge idag, fick ett antal skrattanfall med Fanny. Det resulterade i magont gånger tusen och jag höll på att kissa på mig. DÖKUL!!
Träffade boysen en snabbis efter skolan sen åkte jag iväg till Södertälje med mamma.
Efter det har jag bara varit hemma och det var välbehövligt, har sovit lite middag och ändå är jag sjuuuukt trött nu så ska försöka sova nu. Tror jag börjar bli sjuk..
Imorgon går jag till 20 i 6, skjut mig, sen ska jag leka med Markus.
Godnatt!


16 oktober 2011

Klockan 3 på natten till lördag lämnade pojkarna mig ensam och jag sov inte bra då kan jag tala om för er. Iallafall, igår åkte jag och mamma till IKEA och köpte en byrå till mig. Köpte lite annat också men de va byrån som var viktig. Lyckades snickra ihop den helt själv, sjukt stolt! Vid 6 mötte jag upp Sandra och Markus för att dra till Solbo och äta på Robban's. Efter det åkte vi hen till mig och senare under kvällen kom även Birk och Didrik. 5 minuter innan alla skulle åka hem bestämde jag mig för att sova hos Birk och Didrik så slängde ner grejer i väskan och följde med.
Hela dagen idag har jag spenderat i Birks säng med hans telefon. Han va snäll och lät mig ladda ner ett spel på hans mobil eftersom jag inte kan det med min värdelösa lur. Vi har även bakat kladdkaka som vart smaskens.
Nu är jag hemma hos Sandra och har precis ätit, vad vi ska göra nu vet jag inte, men om ca 1 timme kommer Markus och gör oss sällskap.

14 oktober 2011

Bloggade inge mer igår för när Markus kom så stog maten dukad och sen drog vi till Liljeholmen för att kolla innebandy och efter det så åkte jag hem till Birk där jag spenderade natten. Lyckades komma upp i morse även fast det inte blev många timmars sömn.
Efter skolan idag åkte jag till Vårberg med Emma och Fanny en snabbis innan jag åkte hem. Lämna väskan och gjorde mig i ordning för att möta upp bästa grabbarna.
Drog förbi donken med Markus och Sandra för att sedan åka till Tullinge och kolla på innebandy. Nu är vi hos Birk och väntar på att han ska duscha och äta klart för att sen bege oss hem till mig där popcorn väntar. Förhoppningsvis stannar någon av dom kvar inatt men det tror jag inte....


bildbrist

Hej, goddag och hallå!

Sitter i skolan för tillfället och är klar med det som skulle bli gjort idag. Skönt!
Va hos läkarn också för att kolla mina prickar än en gång men denna gång fick jag ingen medicin och vi bestämde att jag skulle låta det försvinna av sig självt och ta kontakt med en grej i södertälje.
Men nu ska jag stänga av datorn och bvänta på Birk så jag får sällskap hem på bussen och runt halv 5 kommer MArkus hem till mig så jag slipper vara ensam :)

I've got a feeling

Idag har varit både en bra och dålig dag.
Frös typ ihjäl hela dagen i skolan bara för vi var ute och fotade i morse hur länge som helst.. Efter skolan åkte jag iallafall hem till Birk en stund med Markus innan jag och Markus åkte hem till mig.
Men han skulle kolla match så vid 6 åkte han hem, själv låg jag kvar hemma och deppade över att jag va ensam.
Efter ett tag åkte jag och mamma och handlade, sen vart det middag och efter det vandrade jag till skogsäng för att kolla innebandy med Birk (förstår inte vad som hänt med mig, följer frivilligt med och kollar på sport. INTE ok!)
Efter matchen satt vi ute och snacka innan jag drog och träffade Peter, Pirre, Mohi, Tobbe och Sofien en stund och fick skjuts hem.
Så nu tänkte jag försöka sova bort min huvudvärk som jag har haft sen jag slutade skolan.

Måste bara berätta

Fick något ryck för ca 1 timme sen, tänkte bädda om i sängen men så satt jag och kollade in i garderoben och bestämde mig för att börja rensa kläder. Jag är nu 2 papperskassar med kläder fattigare..
Men det är inte slut där, jag har en grej med lådor i garderoben så såg under den att det va dammit så hämtade dammsugaren och fortsätta då med att städa golvet så jag skulle kunna dammsuga golvet på en gång. Dessutom har jag någon grej med krokar som hänger på dörren och räknade ut att jag hade 14 väskor hängandes där + 3 jackor. Så rensade det på en gång så nu är det 6 väskor och 2 jackor.
Fast det var egentligen inte det jag tänkte berätta, utan när jag städade så kom mamma in och började prata med mig om att vi borde köpa någon slags byrå så jag slipper lådorna på golvet och att vi borde köra min extremt feta och uråldriga TV ner till Gotland och köpa en ny till mig istället. Kan ju inte säga nej till en ny TV så det va bara att hålla med henne och fråga vad för tv hon hade tänkt. 


11 oktober 2011

Trött på bloggen, på allvar!
Känner verkligen ingen lust alls att blogga, har till och med funderat på att radera den helt och hållet. (vilket jag inte tror blir av)
Skoldagen idag har iallafall varit riktigt tråkig samtidigt som jag har haft riktigt kul med brudarna. Fick dubbelmacka, yoggi och frukt på sista lektionen idag, asbra eftersom vi har lunch efter första lektionen (kl. 11.10) och slutar 17.40. Efter skolan träffade jag, som vanligt, Markus och Birk. Älskar pojkarna även fast dom ibland kan vara världens jobbigaste.
Men något som jag verkligen skulle vilja ha nu är en ny telefon! Typ en HTC Desire HD skulle ju inte vara helt fel liksom, hehehe!


Man kan ju alltid hoppas på att man har någon generös person i familjen som vill köpa den till mig.

godmorgon!

står just nu och väntar på bussen till skolan och på bussen sitter Birk som jag då får sällskap av, skönt! och när jag kommer till tumba ska jag vänta typ 2 min på markus så han kan få lite frukost av mig, snäll som jag är :)

mobilblogg

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Birk med honom och markus. Kändes som att vi gjorde allt och ingenting. Framåt 12 halv 1 fick jag iallafall jättemycket energi så tillslut hade jag och Birk kuddkrig och självklart vann jag. Hade beslutsångest ifall jag skulle dra hem eller sova kvar, efter ett tag kom jag på att det va långt hem och att jag skulle frysa ihjäl så kvar blev jag. för tillfället sitter jag i tumba och kollar på handboll med grabbarna och Nord.

8 oktober 2011

Igår blev jag hemma från skolan för att jag fått massa prickar på hela kroppen som kliar dygnet runt så pallade inte gå till skolan. Vid 2 åkte jag till vårdcentralen men dom visste inte vad det va så fick lite tabletter så blir att knapra minst 4-5 tabletter om dagen i ca en vecka.
Fick iallafall sovsällskap.
Idag va jag, Markus och Didrik och kollade på Sandras fotbollsmatch. Direkt efter den åkte vi förbi donken sen till Birks innebandymatch. Nu är vi hemma hos Birk och jag sitter och väntar på mat.


Är det nu jag säger farväl till bloggen?

Har varit usel på att uppdatera den senaste veckan och känner faktiskt inte att jag har någon lust att be om ursäkt för jag har ingen blogglust alls längre.
Men eftersom jag varit off så pass länge kan jag iallafall tala om att jag varit med mina underbara pojkar Markus och Birk varje dag, även Sandra har varit med några dagar.
Jag har förgat håret svart och min fina Annie fyllde år igår. Sen va det inte så mycket mer intressant att berätta.
Nu ska jag iallafall fixa mig lite innan jag drar till bussen som ska ta mig hem till Sandra och på vägen möter jag upp Markus.


Jag och min pingla i fredags.

ingenting kan hindra mig från att älska dig

Oavsett hur lite vi umgås utanför skolan nuför tiden så har du fortfarande lika mycket betydelse i mitt liv. Självklart saknar jag våra dagar som vi hade men jag är glad att du står kvar vid min sida. Du är verkligen anledningen till att jag ens kliver upp ur sängen på morgonen för att åka till skolan.
Tack för att du finns hjärtat!



underbar helg med underbara människor

Idag beslöt jag mig för att ta ut mina 2 dreads jag satte i håret när vi var på Gotland, det tog mig över en timme att få ut dom typ men jag lyckades tillslut och kan säga att det var riktigt skönt! Sen hade jag tänkt färga håret svart också så drog och köpte hårfärg innan jag mötte mina fina killar som jag lekt med hela kvällen. Men blev aldrig något med att färga håret så får göra det någon annan dag.
Imorgon står iallafall innebandy på listan för vad som ska göras under dagen. Åker från Salem runt 3 tiden och lär vell vara hemma igen vid 7-8 nån gång.
Men nu tänkte jag gosa ner mig i sängen med Sandra en stund innan vi ska sova så, godnatt!


Godmorgon, eller nåt..

Ja jag vet att det är fel ord att använda nu men för ungefär en timme sen tog jag mig upp ur sängen.
Igår efter skolan drog iallafall jag och Markus hem till mig och det tog inte alls lång tid innan både han och jag låg och snarkade ikapp. Efter ca 2 timmar vaknade vi och då kom även Birk och gjorde oss sällskap. Senare på kvällen drog vi till Robbans i Tumba och käka pizza sen åkte vi hem till mig igen.
Sandra kom ett tag också men va inte kvar speciellt länge, förlåt babyboooo!
Trodde att både Markus och Birk skulle stanna över natten med runt 2 tiden åkte Markus hem, men fick sällskap iallafall så jag är nöjd.
Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, men Markus ska ringa senare så får vell se om han har några planer.


Såhär bra mår min telefon.. displayen funkar men den sitter inte ihop.
Har faktiskt ingen aning om hur jag lyckades med detta men så är läget så jag hoppas på att mina föräldrar köper en ny telefon till mig, hihihihi!

RSS 2.0