sleepmode

Träffade Annie en stund när jag kom hem från skolan men nu är det dags att sova bort all irritation. Alla mp10 elever förutom just vi som går foto börjar klockan 1 imorgon men vi ska minsann börja klockan 10:00!
Dessutom fungerar inte min chatt på facebook, precis då jag verkligen behövde den så nu skiter jag i allt och går och lägger mig istället och försöker somna innan 12. Godnatt!


öppet hus på tumba gymnasium!

Sitter i skolan nu och väntar på att klockan ska bli 18:00 så alla små 96or kan komma och kolla hur vi arbetar och sen få åka hem.
Vi har precis fått i oss lite att äta och skolan sponsrade oss elever med T-shirtar, tänkte ta kort och visa hur otroligt vacker den är men det går inte att använda webbcameran på datorn jag sitter vid.


En bild jag gjorde lite snabbt, bjuder på den och orkade inte fixa alla små fel så ja jag vet att det är grejer som skulle kunna bli bättre :)

Godmorgon huvudvärk!

Jag och Fanny somnade runt 2 igår och nu är vi uppe igen. Vi börjar skolan om 3 timmar och innan dess ska vi ha handlat, fixat oss, städat och ätit så vi har en del att göra.
Kommer troligtvis inte blogga mer idag förrän ikväll om vi inte får internet i skolan så jag kan blogga där för skoldagen för mig är över klockan 8 ikväll.
Men nu ska jag fixa mig så jag hinner bli klar innan vi ska dra till tåget.


Så känner jag idag!
(Bjuder stenhårt på bilden)

Everybody will find the right one


tisdagsmys med världens bästa fru!

Kom upp i riktigt god tid i morse och fick skjuts av världens bästa bror till skolan där jag mötte Fanny så vi kunde äta lunch tillsammans. Sen hade vi idrott och där skulle vi boxas och det gick superbra! Och det bästa var att jag var riktigt pigg efteråt så jobbade på riktigt bra hela dagen.
På webbdesignen så gjorde jag en ny header och gjorde om bloggen lite som ni kanske ser? :) Jag är inte helt nöjd med allt och det är bara en tillfällig header för jag hade inga bilder med mig så fick bli första bästa.
Nu är jag hos Fanny och vi har träffat Dennis, Rogga och Edwin en stund men nu blir det hemma mys resten av kvällen!
(Om ni inte ser förändringarna på bloggen, uppdatera sidan)

you will find it


28 november 2011

Skoldagen har gått fort idag och den började med prov i psykologi som gick hyffsat bra. Sen hade jag bara samhällslektionen kvar som vi hade med dom andra två MP10 eleverna för Pål var sjuk så vi slutade vid halv 1.
Åkte hem och la mig i sängen direkt, var helt slut så jag sov i 3 timmar sen åkte jag till mammas kompis i Tullinge och köpte lite grejer av henne. Bland annat ett mineralpuder, precis vad jag behövde! Tack världens bästa mamma! ♥
När jag kom hem ringde jag Annie och fick med henne ut så vi kunde snacka, har ju trots allt varit helg så vi hade en hel del att prata om.
Men nu känner jag att jag måste sova om jag ska orka upp imorgon för Fanny vill inte äta lunch själv imorgon så tänkte försöka ta mig upp och äta med henne.
Åker även med henne till Gnesta sen och spenderar min natt tillsammans med henne. Lovely! ♥

1a advent

Nu är jag vaken och har hunnit duscha och tvätta fönster. Har gjort mig i ordning för nu ska jag iväg till Södertälje och äta lunch med Lotta :)
Hinner inte skriva mer nu om jags ka hinna med tåget. Vi hörs sen!


Bjuder på den!

puss på denna helg!

Som jag hoppades på ringde Markus till slut och efter lite snack så lyckades jag få honom att gå med på att träffa mig så jag åkte hem till honom och sen begav vi oss hem till mig. Fett ovärt att åka dit för att sen åka hit igen men det va ända sättet att få träffa honom.
När vi var här ringde Veronica och frågade om vi skulle med på bio så vi drog till Heron och mötte upp Veronica, Andre, Dennis, Renate, Emma och Jonas.
Det blev In time och den va riktigt bra faktiskt, helt klart sevärd!
Men nu tänkte jag faktiskt sätta på någon bra film som jag kan somna till för jag är dödstrött!


En gång i tiden mådde jag bra

Hade riktigt kul igår med alla männsikor som va på festen. Men till slut vart det kaos och alla blev tvungna att dra därifrån tråkigt nog.
Fick iallafall skjuts hem från Södertälje och världens bästa bror och däckade nästan direkt när jag la mig i sängen så det va skönt. Men kan tala om att jag definitivt har mått bättre än vad jag gör idag, som tur är vet jag att jag inte är ensam om att må såhär idag.
Om ett tag hoppas jag på att få ett samtal av Markus och att han talar om att han har ätit och nu kan spendera hela dagen åt att må dåligt tillsammans med mig, hähä!


Sitter i sängen och är fett ofräsch i Markus mysgos tröja, hihihi!

I wanna celebrate and live my life!

Åkte och hämtade Markus i Huddinge igår och sen åkte vi hem till mig. Runt 8 tiden skulle han hem så då drog jag upp till Söderby för att träffa Annie, riktigt välbehövligt för hon och jag ses alldeles för sällan nu!
Ikväll ska jag iallafall till Veronica i Vagnhärad med massa skönt folk! Så nu tänkte jag hoppa in i duschen för sen ska jag till Lotta där jag ska fixa mig inför kvällen :)
Det värsta är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, ångest!


Livet flyter på som det ska!

Har inte bloggat på några dagar för jag har inte haft någon lust att blogga helt enkelt och igår satt jag inte vid datorn på hela dagen.
Så nu tänkte jag ta mig tiden att berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna.
Tisdag: Låg hemma hela dagen med huvudvärk, visste på riktigt inte vart jag skulle ta vägen för sova kunde jag inte heller göra.. Lyckades iallafall ta mig upp till centrum och handlade lite med min bror.
Onsdag: Orkade pallra mig iväg till skolan trots huvudvärken, efter skolan skulle jag kanske varit med Markus egentligen men hockeyn och fotbollen som gick på TV kunde han absolut inte missa så jag fick åka hem själv. Senare drog jag ner till Peter där även Sebbe var. Efter ett tag bestämde vi oss för att åka till Willys i Tumba där Peters bil bestämde sig för att inte starta så vi blev ståendes där i typ 2 timmar innan Stoffe äntligen kom och hjälpte oss att starta den så vi kunde komma hem. Men precis när vi skulle åka därifrån så blev vi stoppade av civilare -.- Men det blev inte långvarit.
När jag kom hem tänkte jag vara duktig oh lägga mig tidigt men då ville min bror till Statoil i Tumba för att köpa godis så var snäll och gjorde honom sällskap så lyckades ändå inte somna tidigt..
Idag: För tillfället sitter jag i skolan och väntar på att vi ska gå på lunch. Efter skolan ska jag träffa Peter en stund efter skolan, sen får vi se om Markus har tid och lust att träffa mig.

01.48

Utvecklingssamtalet gick bra och behövde bara vara där i en kvart för mer fanns det inte att säga.
När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade nästan direkt, vaknade igen vid halv 11 av att Markus ringde. Hade en dundrande huvudvärk så har tagit Ipren så för tillfället är den borta men blir antagligen hemma från skolan imorgon för den lär komma tillbaka. Måste egentligen till skolan för att sänka min frånvaro men mår jag dåligt så gör jag..
Men nu tänkte jag försöka somna om och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
Godnatt!

det är okej att misslyckas, så länge man har gjort sitt bästa

Slutade halv 2 idag och då va min kära bror snäll och hämtade mig, nu ligger jag i sängen och äter popcorn. Om ca en kvart går min buss som tar mig tillbaka till skolan för att gå på utvecklingssamtal, längtar verkligen inte för den här terminen har betygen gått utför så det kommer inte finnas mycket bra att säga.
Men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna iväg.

shoppingtur

Vaknade ovanligt tidigt idag och visste att Markus skulle sova länge idag så sa till mamma att jag ville åka typ till IKEA eller något så efter ett tag sa hon att vi kunde åka till Moraberg och kolla lite.
Hittade lite gardiner och ljus och sånt på Rusta, sen gick vi in på Jysk där jag hittade lite ljus och grejer till det och så gick vi in lite snabbt på Stadium där jag hittade en ny halsduk. Kände att den svarta börjar bli uttjatad och ibland blir det så mycket svart så det fick bli en vit.
Lägger in bilder på allt senare.
För tillfället sitter jag och väntar på att mina pojkar Birk och Markus ska komma till Salem så jag kan leka med dom, men för att fördröja tiden tänkte jag ta tag i lite plugg så jag har det klart.

tröttmössa

Blev en lite lång powernap tidigare idag, sov i ca 3 timmar. Vid kvart över 7 kom iallafall Sandra och Markus hit en stund och gjorde mig sällskap, men efter ett tag kom Hannes och hämtade Sandra så jag och Markus la oss och kolla på TV och snacka om allt mellan himmel och jord.
Nu har jag precis följt honom till bussen, trodde han skulle stanna över natten men han ville så gärna hem och spela.
Jag är astrött så tänkte lägga mig i sängen och försöka sova och hoppas på att jag inte sover allt för länge imorgon.
Godnatt!


Övning ger färdighet!

Somnade vid kvart över 10 igår vilket är riktigt tidigt för att vara mig, brukar oftast somna tidigast 12. Men trotts det så var jag lika trött i morse som alla andra morgonar.
Wellwell, skoldagen har gått fort och fick ett samtal av min bror på lunchen som undrade om jag ville ha skjuts hem från skolan när jag hade slutat för igår hade han teoriprov som han klarade och idag klarade han uppkörningen. Så nu är det 3 i familjen som har körkort, i sommar kommer vi bli 4 ;)
Men nu tänkte jag faktiskt ta en powernap för det är jag värd och senare kanske jag ska träffa Markus!



Borta bra men hemma bäst

Åkte hem till Sandra förut och mös massa med henne innan mamma kom och hämtade mig. Skönt att slippa åka buss!
Har suttit och vänta i över en timme på att Markus ska sluta spela och ringa mig på skype men icke, så nu ger jag upp och går och lägger mig för jag är helt sjukt trött.
Kanske lyckas orka upp i tid imorgon bitti om jag somnar tidigt ikväll, håll tummarna för det!


Uppskatta varje minut, man vet aldrig när det tar slut

Hittade ett jättegammalt collage som jag gjorde för flera år sen med bilder på männsikor som stog mig nära och som jag umgicks riktigt mycket med.


Funderar på att göra ett nytt med nya bilder och se vilken skillnad det blir, för umgås knappt med någon som är med på detta collage längre, tråkigt men så är det.


i väntan på bättre tider

Nu är jag hemma från skolan, sen jag skrev det senaste inlägget har jag bara suttit vid facebook i skolan för jag inte hade något att göra. Som tur va lyckades Fanny smöra lite med våran lärare så hon och jag kunde åka hem tidigare.
För tillfället sitter jag och väntar på att min älskade vän Sandra ska komma hem men det är 2 timmar kvar tills dess så jag tänkte vara duktig och ta tag i lite plugg som ska vara klart imorgon, hähä!


Sandra får stå för bilden, abra för att hon är så sjukt snygg på bilden! 2008-2009?


mer sömn åt folket!

Imorse vaknade jag av att mamma ringde cirkus 20 minuter innan vi skulle gå till tåget men hade inte speciellt bråttom för det.
Dagen har gått rätt fort idag faktiskt även fast jag varit riktigt trött hela dagen. Har blivit klar med båda mina arbeten snabbt så för tillfället har jag ingenting att göra, känns rätt ovärt att sitta i skolan till klockan 3.. Menmen, finns inte mycket att göra åt den saken.


Ena arbetet där vi skulle göra ett collage med en text och en anfang (google för er som inte vet vad anfang är) så slängde ihop det lite fort och är vell någorlunda nöjd förutom "T" i början men va tvungen att arbeta lite längre med det för att få bättre betyg, haha!

Nu säger jag godnatt!

Nu har vi pysslat färdigt här hemma och Fannys kära pojkvän Hjalte kom förbi en stund också men nu är det dags för oss att säga godnatt till världen och åka till drömmarnas land för det är vad vi behöver nu om vi ska orka åka med tåget som går klockan 8 imorgon bitti.
Godnatt!


En av dom första bilderna på mig och min fru. Love you! ♥

Från inget till allt

I säkert över en timme har vi suttit i Fannys röda möggliga soffa och bara dött, men vi ville inte gå och lägga oss för då hade vi vaknat typ 5-6 imorgon bitti vilket vi gärna ville slippa.
Till slut kom hon på att vi kunde färga hennes hår så nu är det gjort och hon står i duschen och tvättar ur färgen, jag sitter i soffan och målar naglarna. När hon är klar i duschen ska vi ta tag i disken och dammsuga innan det blir läggdags för nu är det okej att sova när man är så trötta som vi är.


Det va hål i mina jeans, men hålet råkade bli liiiite större, men har hört att det är mode med hål i jeansen?
Var ett par av mina favoritjeans menmen, dom har ju trots allt hängt med mig sen jag gick i sjuan så det var vell på tiden för dom att gå i pension.
RIP!

jag vill heeeem!

Kunde egentligen åkt hem från skolan för cirkus 40 minuter sen men icke.. Måste sitta och vänta på 52 tåget för annars kommer jag inte till Gnesta.
Sitter och försöker få Didrik att köra oss dit men tror dessvärre inte att jag kommer lyckas med det :( Men man kan ju alltid hoppas!
Nej nu ska jag slå lite på Fanny tills tåget går.


Ge mig sommar igen!

idag är en bra dag!

Råkade sova lite länge idag men hann med bussen iallafall som tur va!
Hittils idag har vi hunnit med att göra en annons på lektionen och nu ska vi börja med något annat skoj.
Efter skolan åker jag med Fanny till lilla byn Gnesta och spenderar natten tillsammans med henne, mys! Som vanligt lär vi nog äta, äta och äta lite till. Hahah, det är verkligen det vi gör mest när vi är med varandra känns det som.
Men vadå, äta bör man annars dör man! :)


Nu är det dags att sitta och lyssna på genomgång så vi hörs senare! ♥

Aldrig ska jag sluta älska dig.

Amanda Ojala, vart ska jag börja?
Sen jag såg dig första gången visste jag att det skulle bli vi, även om det ända vi sa var Hej så kände jag att "Hon, den där tjejen. Henne ska jag aldrig släppa taget om." Det är något jag fortfarande står kvar vid även om jag inte kan minnas när vi träffades senast.
Vi har gått igenom blod, svett och tårar tillsammans och så lycklig som jag var tillsammans med dig är inte många som lyckas med. Varenda helg var det du och jag, alla skräckfilmer, allt godis, all läsk, alla killar och alla minnen. Jag glömmer aldrig vad vi har gått igenom tillsammans. Oavsett om vi bor ca 50 minuter ifrån varandra och knappt pratar med varandra längre så ställer jag alltid upp för dig när du behöver det precis som du finns för mig när jag behöver.
Jag älskar dig, soulmate! ♥


sometimes you have to face reality


Tjabba!

Igår efter skolan åkte jag hem och somnade nästan direkt, helt slut! Vaknade iallafall av att Markus ringde mig, har jag för mig.
Försökt få han och Birk att träffa mig men hockeyn va tydligen viktigare än mig... Som tur va skrev Tobbe och frågade om jag skulle med ut så träffa honom, Engin, Matte och Sofien istället :)
Idag åkte jag ham tidigare från skolan för jag mådde dåligt vilket inte fjorde speciellt mycket för vi hade varken svenska eller webbdesign så missade ingenting som tur va :)
Somnade idag igen även fast jag verkligen försökte att inte göra det. Men nu har jag iallafall gjort mig klar för att åka till Västertorp och kolla på innebandy med boysen.
Men nu måste jag springa ner till bussen!
Puuuuuss!


Jag just nu,
fuckface jag vet men hinner inte fixa någon bättre.

Det är söndag och dags att göra sig redo för ännu en vecka full av skola

Har inte bloggat sen i onsdags för jag har haft bättre saker för mig helt enkelt.
I torsdags va jag i Sickla Udde med Markus och Birk och kollade på innebandy, efter åkte vi förbi Markus en snabbis innan vi åkte hem till Salem. Åkte hem och tog en dusch sen drog jag till Birk där jag spenderade natten med honom och Markus.
I fredags var det skola och jag och Fanny hade lite panik för vi skulle hinna med massvis på en minut, det var ju 11-11-11 11.11 haha töntar vi är!
Efter skolan träffade jag Markus och Birk och spenderade än en gång natten med dom hos Birk. Vaknade upp igår och va med dom några timmar innan jag träffade Natta och Emelie i några timmar. Sen drog jag hem till Birk igen.
Vi käkade pizza, köpte gottis, lekte kurragömma, kolla porr och brottades.
Blev att jag sov där inatt igen, så kommer aldrig kunna somna ikväll för jag blir tvungen att sova ensam.


Tårtan som pappa fick idag på sin dag! ♥

Jag och Fanny klockan 11.11 den 11/11-11 ♥ A day to remember

true story


Oftast spelar det ingen roll vad man gör utan hur man gör det

Lyckades komma iväg till skolan igår, dessvärre kom jag 2 timmar sent. Men vad är det man brukar säga, bättre sent än aldrig.
Efter skolan åkte jag iallafall hem till Birk med honom och Markus. Efter ett tag kom även Didrik. Vi blev inte kvar länge för Birk skulle på träning så Didrik var snäll och körde hem mig, hihi.
På kvällen gick jag ner till Peter och glodde film innan jag gick hem igen och sov.
Idag har jag varit i skolan, har jobbat riktigt bra och vart klar med allt 40 minuter innan vi skulle sluta så då fick jag åka hem.
Nu ligger jag i sängen och myser men snart ska jag ta mig upp härifrån för att följa med Markus och Birk och kolla på en innebandy match.


tröttheten börjar krypa fram nu, bättre sen än aldrig..

Somnade ett tag tidigare idag, vaknade runt 6 tiden och då va telefonen spammad och folk hade skrivit på fb. Förstår inte att alla alltid lyckas höra av sig till mig när jag sover ;p Menmen, tog iallafall halv 8 bussen till Birk där även Markus var. Sen drog vi till Säby och kollade på innebandy.
Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag kanske ska göra mig klar för att sova för jag måste försöka komma iväg imorgon även fast magvärken kommit och gått hela dagen.
Godnatt!


Saknar dig gummibjörn!
När vi började 2an så splittrades klasserna och vi hamnade i olika så nu ses vi i princip aldrig :( Tragiskt men sant, för vi lyckades alltid skoja till allting.


Längtar redan till jullovet.

Vaknade 20 minuter innan tåget gick i morse så det va i princip bara att slänga på sig kläderna och borsta håret och sen gå.
Blev kvar i skolan till halv 2 för sen visste jag inte vart jag skulle ta vägen, fick så sjukt ont i magen helt plötsligt. Vilket jag fortfarande har. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen med Markus myströja och tycka synd om mig själv med en påse popcorn!



Det blir vad man gör det till, tillsammans gör vi det allra bäst!

Denna dag har innehållit, snack, skratt, musik, balkonghäng, soffmys, godis, cola, fanta och pringles med frugan min. Har haft en alldeles underbar dag/kväll med henne, det var riktigt välbehövligt för det va länge sen vi gjorde det vi har gjort ikväll. Bara varit hon och jag och gjort det vi är allra bäst på, ingenting!
Nu ska vi ta oss en sista sup och sen är det sängen som gäller om vi ska orka upp imorgon vid halv 9! Mycket sömn behöver vi för skoldagen slutar inte förrän 20 i 6..
Godnatt!


The fun is over, but i still love life!

Igår drog vi hem till Therese som tog 1 miljon år på sig att göra sig i ordning, men till slut kom vi iallafall iväg till Michael där det var party med skönt folk! Hade riktigt roligt även om det kanske inte var världens bästa fest jag varit på liksom.
Idag har jag varit hemma hos Markus, efter ett tag bestämde vi oss för att våldgästa Birk så det gjorde vi! Där har vi spenderade kvällen och nu är jag hemma igen efter en helg fylld att lycka!
Dessvärre börjar skolan imorgon igen, men jag har sådan tur att min psykologi lärare är sjuk så jag börjar halv 12, love life!
Efter skolan åker jag hem till Fanny där jag även sepnderar natten tillsammans med henne, myyyys.


Taggade för paaartey!

Nu är sista chansen!

Hade superkul på tjejkvällen med brudarna, tråkigt bara att dom drog så tidigt för tågen inte går så ofta.
I torsdags när jag kom hem från Gnesta åkte jag direkt till Birk och efter ett tag kom även Markus och Didrik. Jag stannade inte länge för alla dom 3 skulle iväg så jag gick upp till Sandra.
Igår träffade jag en kompis i Älvsjö i några timmar, sen åkte jag hem och då kom Sandra. Lite senare på kvällen begav vi oss hem till Birk där vi stannade någon timme för sen skulle han och jag hem till Markus där vi spenderade natten.
Inte kul kan jag tala om för er! Första väckte dom mig vid 7 och tvingade ut mig för att dom skulle spela basket i en kvart(?!) Sen vart det in och försöka somna om, blev väckt igen vid halv 11 för då skulle vi tydligen kolla på innebandy..... Så har sovit ca tre och en halv timme inatt.
Nu är jag iallafall hemma hos Annie och sk fixa mig för sen ska vi till Tullinge, det är ju sista dagen på lovet som man kan röja så det ska vi göra ordentligt ikväll!!


vi har aldrig förstått det där med att vara snygg på bild..!

Nu är det tjejkväll som gäller!

När vi var klara i stan igår så åkte jag och Markus till hans pappa i Märsta och där spenderade vi hela våran kväll, riktigt trevligt va det!
Vid 12 tiden var vi i Salem och då träffade vi min babe Mikaela och Sarah en stund och snackade skit. Efter ett tag började vi knata hem till mig och var hemma vid 1 så då var det bara att lägga sig i sängen och sova för dåda var helt döda och somnade nästan direkt.
Vaknade upp på topphumör och gjorde mig i ordning, inför tjejkvällen. Nu är jag hos Fanny i Gnesta och har fått i mig mat och om ett tag kommer resten av brudarna och gör oss sällskap. Lär nog inte blogga mer ikväll men ska försöka hinna med att blogga imorgon.


Crille, Fanny och jag i söndags. Fett farliga! ;)

dålig uppdatering, jag vet men det är lov så det är okej(?)

I lördags åkte jag som sagt till Nynäs med Markus och Birk, sen åkte vi hem till Didrik, i Haninge. Tanken var egentligen att jag och Markus skulle åka hem sen men klockan blev lite mycket så då orkade vi inte åka och bestämde oss för att stanna där. Sen va det även tänkt att jag skulle vara i Gnesta vid 2 igår men kände när jag vaknade att jag inte orkade stressa hem och så, så jag blev kvar i Haninge ett tag till. Blev till att följa med alla grabbarna och kolla på innebandy.
Igår var det halloweenfest i Södertälje med massa människor från skolan och folk i Södertälje och till en början va alla på topp och hade askul men senare hände något och allt typ spårade så vid 1 var jag hemma. Markus skulle egentligen sovit här men fick inte tag på honom så fick sova ensam...
Idag har jag varit med Sandra, sen skulle hon på träning så då drog jag med Birk ut på en promenad men vi hamnade hos mig istället tills vi mötte Markus och gick hem till Birk. Nu är jag hemma igen och tänkte försöka sova lite för imorgon vid 1 tiden ska jag och Sandra till stan för hon ska pierca sig.

Måste verkligen försöka blogga oftare och skippa dessa långa inlägg för inte ens jag orkar läsa dom så förstår om ni inte pallar! Men sov så gott så hörs vi snart igen.


Bild från 2008, innan jag hade fått min tandställning. Fyfan!


RSS 2.0