I like who I can occasionally have a really deep conversations with, and at the same time joke around with them.

Minns knappt vad jag gjort dom senaste dagarna. Har iallafall varit iväg och handlat grejer och bakat inför torsdag. Har även träffat Mikaela och snackat lite med henne. Planerat saker för torsdag och Augusti!
Idag drog jag till Lotta där hon och Frida befann sig, senare kom även Emelie, Renate och Alexandra. Riktig tjejkväll! Snackade massa med dom och nu sitter Alexandra och bokar resa till Berlin åt mig och henne. PEPPPPP!!
Fick skjuts hem av mamma och nu sitter jag här och är hög på livet! Älskar allting just nu.
 

To be honest, I still think about you. I always wonder how you’re doing or if you’re okay. Sometimes, I wonder if you ever think about me but I doubt it. I never really stopped liking you, I only gave up because you did. But just because we don’t talk anymore, doesn’t mean I don’t care anymore.

Bloggen är verkligen inte prio 1 just nu och kommer troligtvis inte vara det under hela detta sommarlov.
Iallafall, i onsdags var jag ju som sagt och gjorde halkbanan vilket gick super! Efter det fick jag skjuts till Södertälje där jag blev hämtade av Ninni. På kvällen blev jag hämtad hemma av Frida, Lotta och Emelie. Vi hämtade även Renate.
I torsdags var jag och handlade med Ninni och på kvällen drog jag till Östertälje för att vara med Lotta, Alex och Markus en stund.
Igår var det ju midsommar och jag spenderade den hemma hos mig tillsammans med goa människor. Runt 12 drog vi vidare och kom inte hem förrän vid 4 nån gång.
Idag har jag bara dött i sängen vilket har varit riktigt skönt!
Bilder från igår kommer en annan gång.

Min pappa är bättre än din pappa!

I måndags åkte jag som sagt till stan med Sandra och på kvällen gick jag ut på promenad med Ninni.
Igår var jag iväg på körlektion som gick superbra! Sen va jag iväg på ett ärende med mamma. Idag stog larmet på halv 8 för att jag ska till Gnesta och fixa halkbanan men istället är min pappa gullig och ställer upp och kör mig dit, guld värd!
Vi får se när jag bloggar nästa gång.


If only you saw what I can see, you'll understand why I want you so desperately.

Hela den här söndagen har jag ägnat åt att få ordning i mitt rum och äntligen ser det ut som jag tänkt mig. Bara små detaljer som saknas tills jag är helt nöjd!
Ville ut på promenad under förmiddagen men Birk vägrade gå ut för att det regnade så istället lyckades jag få med han ut när han hade kollat klart på fotbollen. Och jag behövde verkligen få komma hemifrån en stund även om vi bara var ute i över en timme.
Men nu ska jag försöka sova så jag inte vaknar för sent imorgon, ska nämligen spendera lite tid i stora staden tillsammans med Sandra.

the time flies by

Bloggen har inte varit prio 1 dom senaste dagarna, det är ju trots allt sommarlov och jag tänker inte skriva en bok om vad jag gjort dom senaste dagarna.
Men jag kan tala om att jag umgåtts med vänner, övningskört, spenderat massa tid tillsammans med mamma och pappa och gjort om i mitt rum.
Både igår och idag har jag avstått från att ränna ute hela natten med vänner och istället tagit det lugnt hemma och jag kan lova att det har varit både behövligt och riktigt skönt!


Detta kan nog bli det bästa och sista sommarlovet någonsin!

Somnade inte förrän halv 8 i morse men som tur va så var pojkarna lika trötta som mig så vi sov till kvart över 1. När vi hade vaknat till och fixat oss drog vi ner till Robbans och käka pizza och sen begav vi oss till Älvsjö där vi åkte gokart, helt sjukt kul!
Efter det åkte jag hem, övningskörde och sen mötte jag upp Mikaela, Kicki och Emelie. Till slut var det bara jag och Mikaela kvar så vi pratade en stund till innan vi bestämde oss för att också gå hem.
Nu ligger jag i sängen och tänkte sova för jag är helt slut efter flera veckor av dålig sena nätter och tidiga mornar.



Det blir vad man gör det till

När jag mötte upp Simon och Fredrik så drog vi och käka och gjorde absolut inget vettigt tills jag vid 7 bestämde mig för att åka hem och sova. Men självklart blev det inte så, gjorde massa annat istället. Vid halv 11 kastade jag mig in i duschen så jag kunde åka och träffa Alexander och William. Här är jag nu, ville sova redan vid 1 men nejnej... Alex har hållt mig vaken tills nu och vi kollar nu på femte filmen sen jag kom hit.
Men nu är det nog dags för mig att sova om jag ska orka med morgondagen för vi ska tydligen åka gokart.


Sometimes you have to make that decision about what is worth fighting for and what isn’t worth fixing.

Det gick alldeles utmärkt att övningsköra idag och nu är halkbanan bokat och förhoppningsvis har dom nokat uppkörning åt mig tills nästa gång jag kommer!
Men nu ska jag upp till centrum och möta Simon och kanske Fredrik om han tänker vakna, haha!
Hörs sen!

-

Vi fick bara med oss Lotta från skolan igår för alla andra är så tråkiga... Så istället kom Emelie och Jessica också och va med oss hela kvällen. När både Lotta och Emelie drog kom Linn och umgicks med oss tills vi kände att det va sovdags och hon vandrade hem.
Vaknade så vi precis hann städa det mesta och fixa färdigt oss innan Fanny skulle iväg och jag och Jessica skulle till tåget. Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till Södertälje så jag kan övningsköra.


som jag längtat!

Somnade med kläder och allt igår för jag var så fruktansvärt trött men det var det värt!
Just nu sitter jag och vänta på att tiden ska gå så jag kan åka till skolan och får mitt efterlängtade sommarlov!! När jag är klar i skolan åker jag med Fanny till Gnesta och städar det sista i lägenheten för ikväll ska även dom andra flickorna komma så vi kan välkomna sommarlovet tillsammans.


every day is a miracle

Ninni kom hit tidigare idag och då grillade vi, asgott! Efter det satt vi och snackade ett tag innan vi bestämde oss för att gå till hennes pappa och hämta hennes vattenpipa. Så det gjorde vi och sen satte vi oss på min baksida och rökte, åt chips och snackade. Dagen har helt enkelt varit lugn och inget stressande!
Nu ligger jag i sängen och tänkte sova snart för imorgon är det skolavslutning som gäller.

bakisdag, check!

Man mår ju som man förtjänar idag. Försökte säga till mamma när jag vakna att jag hade sjukt ont i armen och att det nästan känns som att den är av men hon skrattade bara åt mig..
Har iallafall lyckats få på mig lite kläder efter mycket om och men, sitter nu och väntar på Ninni som ska fixa sig lite innan hon kommer hit och grillar med mig!
Alltså ååh jag orkar inte med livet, har sår på heeela händerna, blåmärken på benen, en halvtrasig arm som gör ont så fort jag rör på den (även när jag skriver detta....), jag är hungrig, trött.. Ja, you name it! Listan tar aldrig slut.

äh, fuck it!

Blev jag kvar i sängen? Drog någon mig härifrån? Självklart inte.. Mamma frågade om jag skulle med till Kungens kurva och det kan man ju inte säga nej till.....
Åkte dit med mor och far och jag hittade massa saker jag ville köpa med mig hem men istället fick jag säga till mamma allt jag ville ha så får jag hopppas att jag får allt i present istället, är ju trots allt bara 18 dagar kvar nu!
Hade tänkt sova nu medans jag mår bra, trots att det känns som att armen är av och skrapsåren svider på armleden. Vet att morgondagen kommer bestå av ingen mat, huvudvärk och ont i hela kroppen. Men har ju bara mig själv att skylla. (Ibland hatar jag att mamma alltid har rätt.)
Godnatt!


Jag och Ninni känner verkligen igen oss, speciellt från förra helgens spektakel. Hahahahaha!

Life is full of suprises!

Igår drog jag och Mikaela hem till mig så jag kunde få göra mig fräsch inför kvällens planer. Eller några egentliga planer hade vi inte men till slut hamnade vi någonstans i Huddinge på fest. Men efter tag fick ingen vara kvar och då lyckades vi få en taxi betalad så vi kunde komma till nästa fest. Men även denna gång var vi tvugna att dra och då hittade vi några kompisar som kunde skjutsa oss vidare och plötsligt hamnade vi i segeltorp! Där behövde vi inte dra men efter en kvart var alla människor borta så vi bestämde oss för att åka förbi Statoil.
Fick sen skjuts till Mikaela där hon och jag skulle sitta och snacka lite innan jag begav mig hem men va alldeles för trött så natten spenderades där. Nu är jag hemma och ligger i sängen och känner jag mig själv rätt kommer jag spendera hela dagen här om ingen bokstavligt talat drar mig härifrån!

Skolklasser på bussar och tåg äe inte ok!!

Igår var jag som sagt med Fanmy, vi var även med Hjalte, Emil och Hampus en stund.
Nu sitter jag på bussen på väg upp till Mikaela.
Förstår inte vad det är med att lärarna och välja just denna fredag precis samma tid som mig att åka på utflykter. Först på tåget och nu på bussen, hör ju knappt min egen musik! Kommer bli tokig, och alla sätter sig precis vid mig också. FML!


You are the best part of me

Vi blev kvar i skolan en aaaaning längre än vad vi egentligen hade tänkt oss.
Nu sitter Fanny iallafall och pratar betyg med Dan och snart är det min tur och efter det kan vi äntligen bege oss hem.


Ikväll är det bara du och jag mot världen, nu kan ingenting stoppa oss!

Uppe med tuppen..

Kanske jag inte ska säga nu men för att vara mig just nu och gå upp vid 10 är det med tuppen då jag den senaste veckan vaknat vid 12.
Anledningen till detta är för att jag måste till skolan och fixa en sista uppgift så om 20 minuter går min buss och i skolan är även Fanny. När vi är klara där så åker jag med henne till Gnesta där jag spenderar natten!

I wanna do exactly what you did to me. Lead you on, make you fall for me, then just let you go, without an explanation.

Häromdan va jag ju hemma med Mikaela, vi färgade mitt hår och lite sånt. Senare kom några till. Vi somnade runt 6 så man va ju lagom trött när man vaknade.
Vid 4 kom iallafall min moster hit och hämtade mig så vi kunde åka till stan och kolla på min kusins slututställning. Var hemma resten av kvällen.
Idag har jag handlat med mamma, fixat i trädgården, och massa andra tråkigheter. Snart är det väl dags att plugga så jag får in dom sista grejerna imorgon.
Fan vilket trist inlägg, vi hörs nån gång när jag har något vettigt att skriva!


I don't give a f*ck!

Va och övningskörde förut som sagt och efter det hämtade bror mig och jag hämtade grejer hemma som Sandra behövde och lämnade dom till henne. Efter det drog jag ner till Birk och va med han en stund innan han skulle på träning och jag möta upp Mikaela.
Vi drog hem till mig och jag skulle egentligen plugga men så blev det inte riktigt utan istället har i spelat skip-bo och färgat mitt hår och nu belönar vi oss med ett glas vin eller två. :)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

bad update

Har varit upptagen hela helgen och därför inte hunnit blogga.
I lördags skulle egentligen brudarna komma men istället drog vi hem till Alle där vi spenderade kvällen/natten med trevligt folk!
vid 4 mötte jag upp Alexander och Andree som följde med hem till mig och spenderade natten med mig. När vi vakna drog vi upp till centrum för dom skulle hem och jag skulle möta Ninni för att käka pizza. Var med henne och Elin hela dagen.
På kvällen var jag bara hemma och hade egentligen tänkt plugga och kolla på BB finalen men vid 9 begav jag mig till Haninge för att spendera natten hos Didrik med honom och Birk.
Kan ju lova att det inte har blivit mycket sömn dom senaste dagarna och jag är helt förstörd idag.
Menmen, det är bara att kämpa på och om en halvtimme ska jag till Södertälje för att övningsköra.

I shouldn't be jealous, you aren't even mine.

Lyckades sova till halv 2 idag men redan vid 2 var jag uppe i centrum med bror för att handla hem lite mat och för att träffa Mikaela. Efter ett tag begav vi oss hemåt och vid 3 åkte vi till Rönninge på ett ärende och sen till Tumba så jag kunde införskaffa foundation och hårfärg. På vägen hem ville Didde ha mat så då drog vi förbi grillen och sen hem igen. Nu är jag hemma och tänkte pallra mig in i duschen för ikväll kommer Ninni, Elin och Emma hit. Vad vi hittar på sen har vi ingen aning om!


awesomeness

Drog som sagt på bio med Emma och vi såg på What to expect, riktigt bra film faktiskt!
När jag kom hem från Heron och hade pratat med mamma och pappa ett tag så ringde Mikaela och bad mig komma ut till vändzon en stund men istället hamnade vi hos Theo, som för övrigt bor ett stenkast ifrån mig. Vid 2 bestämde vi oss för att dra hem så nu är jag hemma och ska försöka sova.
Hade massa planer för imorgon men får se hur det blir med det, annars är det plan B som gäller!


Mikaela och Robin, sötkorvar!

Don't like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck.

På förmiddagen idag var jag ute och övningskörde med pappa, först till Tungelsta sen vidare till Haninge och sen hem igen. Jag ska ha det där körkortet innan sommaren är slut!
Iallafall, sen vi kom hem har jag gjort absolut ingenting. Men nu har jag planerat med Emma att dra på bio så vid 8 ses vi på Heron där kvällen spenderas.
Så nu ska jag fixa mig och leta efter bankkortet så jag kan betala, haha!


RSS 2.0