is it the end....?

Känner att det här med bloggandet inte är något för mig just nu. Har varken tid eller lust att blogga längre. Och det känns rätt meningslöst eftersom jag skriver max 1 inlägg om dagen så jag funderar på att ta en bloggpaus tills skolan börjar igen.
Men är inte helt säker på hur jag gör än mend et visar sig.


i have to make plans

Vaknade av att Markus ringde mig på skype och han va väldigt besviken över att jag inte kom med frukost, hehe! Somnade vid 20 över 5 och hade egentligen tänkt gå upp vid 6.. Nu är jag iallafall vaken och har både duschat och ätit frukost. Har ingen aning om vad som händer idag, kanske åker och våldgästar Markus så han blir ännu surare på mig. Hahahah! Nej men tar dagen som den kommer.


Bild från 2008(?) när jag inte visste om jag skulle vara blond eller brunett..

love life

Har varit en fartfylld dag idag. Åkte hem från Sandra runt 11 halv 12, hämta lite saker sen åkte jag till Huddinge för att träffa Markus. Satte mig och byggde med duplo och något annat, riktigt lättroad!
Senare begav vi oss till Salem för att träffa människor och spela fotboll. Har varit med dom hela dagen och typ spelat fotboll från 5 till 10. Ni ska bara veta hur ont jag har i min fot, kan knappt gå. Nu är jag iallafall hemma igen och ska försöka hålla mig vaken hela natten så jag kan åka med mamma till Huddinge och ge frukost till Markus för han inte har något att äta hemma. Snäll som jag är.


Mitt mästervärk!

Godmorgon!

För ovanlighetens skull är jag uppe tidigt idag, vaknade vid kvart över 10.
Det värsta är bara att jag bara sovit typ 3 timmar inatt så jag är ju inte världens piggaste, menmen. Sandra och jag kom nyss ut ur duschen och håller på att göra oss i ordning för hon ska iväg och fira sin kusin och jag ska åka till Markus. Ingen aning om vad vi ska göra men det visar sig, vet iallafall att vi ska spela fotbolll senare ikväll med lite människor.

25 juli 2011

I lördags åkte jag hem från Freja och mötte upp Markus på vägen som följde med till Rönninge.
Träffade lite folk och även Anna kom hit och stannade över natten. Det va kul att se henne igen efter sisådär 8 år. Vi bestämde även att jag ska åka ner till Småland nån gång och hälsa på hos henne.
Iallafall, igår drog jag ut och träffade Markus och David och va med dom hela dagen typ. Senare drog vi även och träffade Pommac och Joen en stund.
Nu sitter jag här och tänkte duscha och lite sånt för vid 9 ska jag träffa Sandra och även spendera natten hos henne.


Absolut stenseriös bild från typ 2008(?)....

livet i en dagbok

Finns så mycket tankar och funderingar som jag skulle behöva få ur mig men som jag inte vill skriva här. Saker som ni söta läsare inte ska behöva läsa så ska försöka leta reda på någon gammal dagbok här hemma och om inte det finns åker jag faktiskt och köper mig en. Det behövs verkligen i mitt liv just nu.


Turn back time

Tell the world that I'm coming home.

Satt vaken hela natten tillsammans med Markus, vi har nördat Uno på msn hela natten. Det tråkiga är att han inte vågar erkänna att jag vann över honom..
Wellwell, om ungefär en halvtimme tar vi bussen härifrån till märsta station och möter upp Markus som också ska åka därifrån så jag får sällskap i en timme, skönt!
Känner mig riktigt ofräsch och längtar som fan hem till min säng men lär ju bara lämna saker hemma och sen dra ut och träffa folk.. Så typiskt mig!


Bra cambild och jag står som ett mongo men det bjuder jag på.

23 juli 2011

Sitter fortfarande upp medans Freja ligger och sover vilket hon har gjort i över en timme nu....
Jag är dessvärre inte ens trött och sitter och pratar på skype med Markus, världens coolaste kille! Just so you know.
Får se om jag går och lägger mig sen eller om jag sitter vaken tills freja har sovit färdigt, lär nog bli att jag är vaken.
Nej nu ska jag fortsätta spela Uno med Markus på msn.


Hello darlings!

Har inte bloggat på hela dagen och det beror på att vi somnade vid halv 8 i morse och vaknade halv 5 på eftermiddagen. haha!
Idag har det inte hänt något nytt. Vi gick upp, käka, handla, käka lite mer och kollat på ännu fler avsnitt av Pretty little liars. Vi ska kolla tyå 3 avsnitt till och sen försöka sova. Och imorgon ska vi försöka komma upp någorlunda tidigt och kolla några avsnitt till innan jag beger mig hemåt igen.

still awake

Fyfan, jag som trodde att jag skulle kunna lyckas att somna tidigt och vakna tidigt men icke...
Vi har fortfarande inte gått och lagt oss, men vi har bestämt att vi ska kolla ett sista avsnitt av Pretty little liars och sen försöka sova. Vi har kollat 12 avsnitt idag och ska kolla på dom sista 10 imorgon.

Bjuder på lite drivbilder.


no life

Sitter hemma hos min kära kusin nu och har gjort det ett tag. Vi har varit nere på "stan" och handlat, ätit mat, kollat på en serie och bakat kladdkaka. Vi har kollat på PLL (pretty little liars) i typ 2 timmar och ska kolla en timme till nu. Sämst vi är!
Nej men nu ska vi fortsätta kolla så vi hörs senare!


snygga cheyer....

2 timmar tåg och bussresa framför mig!

Nu är jag klar med allt men bussen går inte förrän on 40 minuter så funderar på att sätda rummet och bädda nytt i sängen. Skulle vara så skönt att komma hem imorgon till ett rent och fräscht rum!
Wellwell, vi får se hur det blir med det. Har som sagt gjort mig klar med allt och ahr packat feeeta väskan så Freja lär nog få en chock när hon ser mig och undra vafan jag har med mig eftersom jag bara ska stanna en natt. Hahaha! Men jag har planerat att vi ska fota massa så måste ha grejer till det och sen vet man ju aldrig vad det blir för väder så måste ha massa ombyten! Och datan är ett måste! :)


Ska få ner både smink och data.....

Godmorgon!

Det har hänt något fruktansvärt bra! Jag är vaken nu!! Okej det kanske inte är så konstigt efetrsom jag alltid brukar vara vaken hela nätterna, men nu är grejen den att jag har sovit och vaknade för typ en kvart sen! Jag har liksom äntligen lyckats vända tillbaka på dygnet. Får se hur länge det går...
Nu har jag iallafall jättemycket tid på mig att göra saker innan jag åker till min kusin. Tänkte bland annat tvätta lite fönster så jag kan få pengar för jag är totalpank...
Nej men vi hörs senare!


Bild från förra sommaren, kände att det behövdes nu när vädret är så dåligt.

utekväll med annsan

Vid 12 inatt drog jag ut och skulle träffa Annie en liten stund bara för hon skulle berätta lite grejer men det slutade med att vi va ute till halv 3.
Under den tiden hittade vi ett par glasögon, 3 kronor och en död skata. Och jag kan säga er att vi hade sjukt kul!


VARNING FÖR EXTREMT FULA BILDER!!!
Vi bjuder stenhårt på dom!





Bilder

I fredags hos Mange och Micke;


I söndags när vi åkte SkyView;

Hammarbyhöjden^

Grönalund^


hellu!

Har inte hänt något ovanligt idag förutom att jag har planerat en del för veckan.
Imorgon ska jag träffa Gabi efter att hon slutat jobbet och på Torsdag åker jag till mina kusiner i Sigtuna och stannar där över natten. Ska bli riktigt kul faktiskt!
Kommer hem på fredag och under helgen hade jag tänkt försöka hinna träffa Anna som kommer upp till Stockholm imorgon. Inte träffat henne sen hon flyttade till Småland när vi va 10 år så ska bli roligt att få träffa henne igen!


Världens bästa kusiner! ♥


.....

Har inte bloggat på några dagar pga att jag knappt har suttit vid datan.
I fredags var jag iallafall hemma hos Micke och Mange med massa männsikor. Skulle egentligen sovit hos Mikaela men drog hem och sov istället.
I lördags morse gick jag hem till Annie en stund innan jag träffade Mikkan och Angelica. Pratade med dom ett litet tag för sen skulle dom fixa sig och jag skulle hem för att sedan dra till Annie.
Va där vid 9 ungefär och då var det lite folk där. Men runt halv 12 drog dom till Tullinge och jag vandrade hem för idag åkte jag, mamma och Annika till Globen för vi skulle åka SkyView, nån grej som pker längst upp på Globen så man ser heeeela Stockholm.
Efter det mötte jag upp Gabi i slussen och så drog vi oss in mot stan och fikade lite innan vi åkte tillbaka till Rönninge.
Där var det massa kompisar som vi snackade med, men skulle träffa Mikkan en stund sen gjorde vi sällis en bit för hon skulle hem och jag skulle möta Chrille.
Nu är jag äntligen hemma igen, får se vad som händer ikväll.

dramadramadrama

Har hänt så konstiga och helt sjuka grejer ikväll.
Nu är jag iallafall hemma och ska försöka sova.


Jag och Kicki ♥

Det blir vad man gör det till

Nu har jag lämnat Mikaela och sitter ensam i min säng.
Vi har inte gjort något speciellt idag, spelat spel och träffat lite kompisar. Vi har helt enkelt inte orkat göra något vettigt.
Orkar inte skriva så lägger upp lite bilder som får tala för sig själva.


life is just passing by

Orkade inte blogga mer igår. Och jag har bett om ursäkt för den dåliga uppdateringen så många gånger men det beror helt enkelt på att det är sommarlov och då har jag varken tid eller ork att blogga.

Alldeles strax ska jag iallafall möta upp Mikaela som är påväg hem från jobbet. Får se vad vi hittar på, men det löser sig alltid när det gäller henne och mig. Aldrig är vi sysslolösa, haha!
Men nu måste jag packa det sista innan jag åker och möter henne.
Ha det så bra tills vi hörs igen!


Världens bästa! ♥

only time will tell

Somnade vid 1 igår och det är riktigt tidigt för att vara mig! Men vaknade vid halv 2, förstår verkligen inte hur jag kan sova så länge..
Iallafall, jag har fått i mig frukost och tränat lite så snart blir det duschen sen vet jag inte vad som händer. Vill iväg och bada men tror dessvärre inte att jag får med mig någon.


Bild från ett av alla bad förra sommaren


ångest blandat med lycka, får se hur detta slutar.

Har träffat världens bästa Annie nu, vi satt ute och snacka i 45 minuter och det behövdes verkligen!
Har hänt så mycket under tiden som hon har varit på Rhodos. Dessutom har jag saknat henne så galet mycket så det va skönt att få se hennes ansikte igen.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka sova för jag är helt slut även fast jag inte gjort nånting idag typ.


Mobilblogg nu igen

Skulle som sagt på tjejkväll igår men det blev en del grabbar också. Dessvärre slutade allt inte som det skulle men vi kom hem och alla lyckades hitta någonstans att sova och något sätt att ta sig hem. För tillfället sitter jag i södertälje hamn och har damp för jag missade tåget för att gnesta tåget va 2 minuter sent så har suttit här i snart en halvtimme och vänta på nästa tåg mot märsta. Och eftersom jag missade det andra tåget hinner jag inte träffa annie som jag inte träffat sen förra fredagen. Så får hoppas på att hon orkar ses när hennes program är slut lite senare ikväll. Bloggar mer när jag kommer hem.

försöka bli lite taggad innan jag åker!


Nu är jag färdig för att åka till Gnesta, dessvärre är jag inte alls taggad inför ikväll men det blir nog bättre med tiden :) Brukar vara så, och nu kan det ha mycket att göra med att jag har försökt tagga till med värsta depplåten, hahaha! Tänkte inte på det tills jag hade lyssnat på den ett antal gånger började sjunga med.
Nej nu blir det på med lite partymusik innan jag drar!
Ha det bästa ikväll.

tjejkväll på g

Somnade vid halv 7 i morse och vaknade halv 2, hade tänkt att jag skulle vara vaken hela natten för att inte sova bort hela dagen och missa tjejkvällen. Men så blev det inte!
Jag har hunnit duscha och ska snart försöka få i mig något att äta och sen packa väskan.
Ska egentligen vara i Gnesta vid halv 7 men ska kolla med Fanny om jag kan komma tidigare för jag orkar inte vara i Salem tills dess.


Bild från första tjejkvällen på finaste Carro och Fanny! ♥

det är söndag så det är okej

Har inte orkat göra nånting idag. Har legat i sängen hela dagen.
Följde med Mikaela till bussen, tog typ 1 minut så satt jag med henne i typ 5 minuter sen gick jag hem igen. Det är ända gången jag varit ute idag.
Somnade även vid typ 5-6 och vaknade vid 8-9.
Nu ligger jag och väntar på att Ferre ska svara så jag kanske kan träffa han men har en känsla av att han jobbar så han lär nog inte svara på ett tag.


godmorgon

Hoppas att ni vaknade upp hela och pigga för det gjorde inte jag.
Kvällen började hemma hos Daniel med Mikaela, Daniel, Ludde och Wille. När vi hade varit där i ett antal timmar började vi röra oss tillbaka till Salem för att träffa Theo och Robin. Väl i Rönninge fick vi skjuts till Johanna där vi trodde att det skulle vara röj, men inte det så vi vart inte kvar länge innan vi bestämde oss för att dra hem och käka.
Tyvärr gick vi inte raka vägen hem för vi träffade på Victor, Salle och Marcus som vi absolut va tvungna att åka moppe med vilket inte gick riktigt sim vi hade tänkt, för jag hade noll i balans igår och satt längst bak och flyger av så fort Victor börjar gasa..... Men det va kul! Tillslut komm vi iväg, dessvärre till centrum som låg åt helt fel håll. någon timme senare va Johnny snäll och skjutsade hem oss.


Mikaela och jag på bussen till Tullinge station. Ser förjävliga ut!

Love is in the air!

Nytt i garderoben!


Denna snyggfula tröja är också från H&M.
Den är underbart skön att ha nu under sommaren för det är ett sånt tyg som inte är tjockt alls och fläktar bra när det blåser lite ute. Har en till precis likadan fast grön, i love them!
Hittade den för endast 50:- Det är liksom ingenting men ändå helt klart värt pengarna! Rekomenderar er att köpa för det är snyggt till jeansshorts.

Mobilblogg

Idag har jag varit iväg med mamma och Didrik för att kolla kläder och lite sånt. Dessvärre hittade jag inga shorts men fick med mig en tröja och en parfym hem :) visar senare. Hittade ett par skitsnygga skor också men jag struntade i dom vilket jag ångrar stenhårt nu! Vill åka tillbaka och köpa dom..... Iallafall, just nu ligger jag på taket och solar vilket är jätteskönt! Men tänkte alldeles strax kolla om det är någon som vill följa med och bada innan jag dör av värme!

Nytt i garderoben!


Även denna tröja hittade jag på H&M och den kostade 149:-
Kanske ser konstig ut på bilden men den är snygg när man har på sig den. Helt klart värt pengarna, och det va inget högt pris att betala för den.

Vet att uppdateringen har varit sämst

Och den ända anledningen jag har är för att jag haft bättre saker för mig än att blogga.
Har sovit, träffat kompisar, badat och massa annat.
Idag va jag iallafall iväg till Skärholmen ett tag med mamma och fick med mig ett par mjukisbyxor och ett linne hem så nu har jag massvis med nya kläder och det behövs verkligen! Dessvärre har jag inte hittat några nya jeans shorts.
Men imorgon ska vi iväg till Hedlandet och kolla om det finns något där så då kanske jag får med mig ännu mer kläder hem, loooove it!
Nu ska jag försöka sova och kanske lyckas vända tillbaka på dygnet.
Vi får se när vi hörs igen!


we were unbeatable


måste försöka börja vända tillbaka på dygnet

Drog ner till Rönninge vid 7 tiden och mötte Empa som jag inte träffat på år och dar så det va kul att se henne igen! Vi va oskiljaktiga en gång i tiden och ingenting kunde komma emellan oss men något hände och nu snackar vi knappt längre men vi har alltid kul när vi ses!
Iallafall, hon drog vid halv 11 så då åkte jag hem till Emelie en stund innan Ferre & co kom och hämtade upp oss. Har varit ute med dom hela kvällen och nu ligger jag hemma i sängen och ska försöka sova snart så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Måste verkligen försöka vända tillbaka på dygnet för det har börjat gå över styr nu.


Vart tog solen vägen egentligen?! Vill ju kunna gå runt i shorts & linne och ligga o sola hela dagarn!


Nytt i garderoben


Denna mysiga tröja fick jag med mig hem igår och den passar alldeles utmärkt till ett par snygga jeans!
Hittade den på H&M för en 50 lapp har jag för mig.

4 juli 2011

Hann inte blogga i morse fast jag hade tänkt göra det.
Somnade inte förrän halv 7 i morse så mamma fick väcka mig ett antal gånger för att jag skulle hinna iväg till tandläkaren idag igen. Idag skulle jag iof bara till en tandhygenist. (stavning?!) Det gick bra där och fick med mig en del grejer hem därifrån också så allt ska nog bli frid och fröjd!
Sen åkte jag mamma och Didrik till Södertälje för han skulle övningsköra och jag skulle göra ett syntest så jag kan få börja övningsköra snart.
Under tiden som vi väntade på att Didde skulle bli klar kollade vi runt i lite affärer och jag fick med mig en del kläder idag igen :) Även idag åt jag på Nancy´s, man får verkligen inte nog av det! Det är så gudomligt gott!
Om ungefär en timme kommer Emelie till Salem så då ska jag träffa henne en stund.

3 juli 2011

Skrev tidigare idag att jag tänkte sova en stund men riktigt så blev det inte för jag drog ut och träffa Emelie en stund och sen ringde Mikkan och tvinga ut mig så mötte henne i centrum. Efter ett tag drog vi hem till mig och baka kladdkaka. Inte långt efter ringde Robin som bestämde sig för att komma hit och vara med oss så vi har suttit och spelat massa spel och snackat. Till slut drog vi ner till Rönninge där vi mötte grabbarna som hade varit på bajenmatch.
Men jag frös som en galning så jag drog hem och har varit hemma ett tag. Tänkte alldeles strax slå på en film och försöka sova så jag får bort min huvudvärk!


lunch i södertälje!

Gårkvällen vart lugn och jag drog hem till Sandra och va där i några timmar innan jag åkte hem. Ferre kom en stund så vi stog och snacka, sen gick jag in och kolla film.
Idag har jag varit i Södertälje och ätit lunch tillsammans med Fanny & Caroline :) Fick med mig lite grejer hem som jag visar för er senare idag.
Väntar just nu på att Emelie ska komma hem så jag kan träffa henne en stund, sen funderar jag faktiskt på att ta en powernap!

dagar som dom här är såna man önskar inte fanns

Kvällen vart helt annorlunda än vad jag hade förväntat mig.
Vi drog ut och träffa Emelie och Emelie, skulle hem till Johanna där det va massa folk. Sen knasade det sig där så vi drog, bestämde oss för att bada i Bergvik men väl nere i Rönninge bestämde jag mig för att jag ville hem. Jeppe försökte lugna ner mig men icke.. Tillslut drog vi iallafall hem till Sammy en stund, orkade inte vara kvar där så drog och träffa Pirre en stund.
Kom hem runt 4 och då hade jag inte en glad mamma :)
Idag har jag bara legat i sängen typ, väntar just nu på mat för jag håller på att dö av hunger!

Det blir vad man gör det till så nu kör vi!

Nu känns det som att saker och ting börjar ta sig iallafall, maten står framme och det är dukat och klart så nu är det bara Annie som saknas. Senare kommer även Emelie och livar upp stämningen med oss. Får se om vi kanske rör oss utåt senare iallafall!
Men nu ska vi börja äta så vi hörs senare.
Puuuuss!


i princip alla planer ändrade

Brudarna skulle komma vid 6 så skulle vi käka och snacka lite skit hemma hos mig innan vi skulle röra oss utåt men det är ändrade planer.
Fanny är sjuk och kommer inte, Annie åker till Rhodos imorgon och kan troligtvis inte åka iväg senare och Sandra pallar inte dra ut så vi lär vell bara sitta hemma hos mig och göra sånt vi tjejer gör bäst, snacka skit!
Wellwell, det blir vad man gör det till så vi ska nog kunna ha kul iallafall.


dags att börja fixa

Somnade runt 5 inatt, förstår inte hur jag lyckas för jag va ändå dödstrött hela dagen.
Wellwell, jag är uppe nu och ska börja fixa massa innan brudarna kommer ikväll. Det är en hel del som ska göras innan klockan 18.00 ikväll.
Så om jag ska hinna med allt måste jag nog faktiskt börja nu så vi hörs senare när jag har tid.


svar på tal!

Anna om hola amigos!:

Fyra hål? Jävlar vad ofräsch brud.

Det är kanske vad du tror att jag är men du kanske ska ta reda på lite mer fakta innan du säger något :)
För grejen är den att jag borstar tänderna minst 2 gånger om dagen men det är så att jag har haft tandställning i 2 år och har därför inte kommit åt hela tänderna och nu har jag skena på nätterna som också gör att allt i munnen inte cirkulerar som det ska och därför försämrar tänderna.

RSS 2.0