Sometimes it's easier to smile and pretend you're happy instead of trying to explain why you're not.

Blev inte så mycket vila som jag hade tänkt idag. Följde med Annie till UM sen kom Didrik och hämtade mig. När jag kom hem hörde Markus av sig till mig och ville ses så jag fick kasta mig in i duschen och springa ner till bussen för att möta upp honom i centrum så vi kunde få mat i oss. Det va riktigt mysigt att få träffa honom och bara vara med honom och spela kort precis som förr. Har verkligen saknat dig vännen!
Iallafall, han drog vid halv 8 och runt 9 kom pappa hem så då blev det ut och övningsköra. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på PB innan jag ska sova.


Believe me when I say I will always be there

Äntligen kommit hem till underbara Salem. Sitter för tillfället hemma hos Annie som håller på att fixa sig. När hon är klar ska vi bege oss till ungdomsmottagningen och sen ska jag nog faktiskt knata hemåt för att få i mig lite mat och varva ner. Känner verkligen att det har varit alldeles för mycket nu den senaste tiden och jag har inte riktigt fått tagit det lugnt och bara vara.
Så ikväll blir det nog ut och övningsköra och sen bara hem och kolla på film.

Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag!

Gårdagen spenderades ute i Björnlunda hos Linnea. Till en början bara med Linnea, Veronica och Fanny men sen kom även Ebba.
Vi färgade Fannys hår och gjorde dreads på Veronica vilket tog hela dagen. Vid 9 kom Andrée och Samuel för att köra oss hem men vi kom inte iväg förrän vid 11 för att allt tog sån tid.
Nu håller Fanny på att fixa sig och jag sitter i soffan som en säck potatis. Om en timme går tåget som ska ta mig hem så då tänkte jag ringa Annie och tvinga henne och träffa mig.

färgat håret på Fanny

Före;

Efter;

Never give up on someone you can't go a day without thinking about.

Orkade inte blogga igår men jag var iallafall på vift hela dagen och träffade massa mysiga människor!
Just nu sitter jag här och hoppas på att tiden ska springa iväg. Skulle egentligen med halv 12 bussen men eftersom det är så mycket förseningar och grejer med tågen så vågar jag inte riktigt riskera att missa Gnesta tåget. Så jag ringde och pratade med Vonne som kunde ställa upp och köra mig till Södertälje hamn istället, tack så jättemycket! Guld värt verkligen.
Wellwell, som ni kanske förstår så ska jag till Gnesta idag, eller rättare sagt Björnlunda. Och det för att Linnea ska fixa dreads på Veronica så jag och Fanny följer med som sällskap för att vi är så himla snälla. Och på kvällen ska jag och Fanny troligtvis hem till hennes pappa och äta middag.


No matter how hard I try, I'll never be able to look at you and pretend to feel nothing.

Hade askul igår med alla mysiga människor! Och det som händer i Södertälje stannar i Södertälje! Hahaha, nej men det var trevligt och alla var glada så vi lyckades bra helt enkelt!
Det känns som att idag kommer bli en bra dag för solen skiner och man kan ha skinnjacka på sig utan att frysa, kärlek! ♥


Bilden säger sitt.


Make your night like it was the last night of your life!


Hold your head high, and you middle finger higher. Let him know what he's missing.

Åkte som sagt och hjälpte till med att flytta, va inte där länge alls innan vi kunde bege oss hem för att äta och lite så. Skulle kanske åkt tillbaka men slapp det för dom hade tillräckligt med folk som hjälpte till.
Så jag har fått sova någon timme och nu tänkte jag ta en dusch och fixa mig för att sen bege mig till Södertälje där jag spenderar kvällen med världens finaste brudar.

Ibland bara älskar jag min bror.
Jag; Jag orkar inte fixa mig! Har nästan lust att dra till Rere i mjukiskläder..
Han; Gör det då?
Jag; Nej det kan jag inte göra.
Han; Vadåra? Det har jag gjort :)
Jag; Ja men du är kille, du får det! Jag är tjej så jag måste vara snygg....!
Han; Nej, det är bara vad ni tjejer tror.

Skönt och veta att man kanske inte alltid behöver vara snyggast på festen!

We're all no one untill someone thinks we're someone.

Efter skolan igår följde Emma och Lotta med hem till mig ett tag. Sen ringde Fanny som tyckte att vi skulle åka till Björnlunda och mysa med Linnea. Sagt och gjort!
Nu sitter vi på bussen på väg in till Gnesta, hon ska hem och jag ska vidare till Salem för att hjälpa Vonne och Ninni att flytta.
Ikväll ska jag till Södertälje för att fira Rere som fyllt 18 så lär nog inte hinna blogga mer idag.
Puuuuuuss!


Somtimes I keep my feelings to myself because it's hard for someone else to understand.

Efter skolan chillade jag och Lotta en stund i skolan innan vi begavs oss hem till henne i Södrtälje. Efter ett tag kom även Rere och då drog vi ner på stan och tog en fika och lalla runt typ.
Vid 6 kom Didrik och hämtade mig, hade verkligen ingen lust att åka med SL hem.
Lyckades även somna vid halv 9 och vakna halv 11 så får väl se hur mycket jag lyckas sova inatt. Men ensam sover jag iallafall inte, har mitt sällskap som aldrig skulle såra eller svika mig!


Just for once, I want someone to be afraid of losing me.

Va snäll och följde med Fanny ut och vad fick jag tillbaka? Ja nej men hon åkte hem... Själv måste jag sitta här tills klockan 3 och vänta på att Lottilott slutar.
Får vell sätta mig och fortsätta kolla på youtube klipp så min lärare blir tokig på mig.
Nej men vi hörs nån annan gång för nu ska jag sitta och dö i min ensamhet, helt forever alone........
HOPPAS DU TAR ÅT DIG FANNY! OM INTE, DET BORDE DU!

Behind every girl's favorite song, is an untold story.

Råkade försova mig en aning aning i morse, tur att mor min ringde så jag hann iväg i tid iallafall.
Har inte gjort någonting vettigt idag och vill bara hem till världens bästa säng och sova men icke! Slutar om 2 timmar och då ska jag möta upp Lotta för att leka med henne, får se vad vi hittar på för skoj.
Men nu ska jag vara världens bästa vän och följa med Fanny ut så hon kan fota lite.

Har äntligen hittat någon som känner precis som jag! I'm not forever alone!


I'm jealous of the people who get to see you everyday.

Idag har varit en riktigt bra dag, har skrattat så jag har fått ont i magen. Först i skolan för att Veronica drog värsta vurpan och låg kvar för att hon fick sendrag i tån, hahaha! Och sen hemma hos Fanny så fick jag värsta skrattanfallet och garvade åt allt som vi sa och gjorde.
Wellwell, vi har bara suttit och spelat skip-bo hela dagen tills jag skulle knata till tåget. Hon följde med mig ner och på stationen träffade vi även Jocke som jag inte träffat på år och dar.
Nu är jag hemma och tänkte kolla på ett avsnitt av PB innan jag går och lägger mig.


Jag och min fruga i somras när vi var på Gotland! ♥


Sometimes you hade to forget how you feel and remember what you deserve.

Det va inte kul att gå upp i morse efter att ha fått flera dagars sovmorgon..
Men har iallafall haft kul här i skolan, har kollat på massa roliga klipp hela dagen med Fanny och på lunchen så ramlade Veronica eftersom det är så halt ute så jag höll på att dö av garv. Hahahahaha!
Men nu ska jag tvinga med mig Fanny ut på rast innan sist lektionen börjar.
Hörs sen!


People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long.

Drog som sagt med Annie så hon kunde sola, skönt att träffa min pingla igen och gå ut och göra något annat än bara ligga i sängen och dö.
Och efter skolan imorgon ska jag till Gnesta och leka med Fanny, får se om jag orkar spendera natten där eller om jag åker hem och sover själv.
Men nu ska jag ta en dusch och sen sova så jag orkar upp imorgon.
Godnatt!


I think a part of me will always be waiting for you.

Ni kan aldrig gissa vad jag gjort idag! Gissade ni på att jag kollat på PB så har ni helt rätt! Har räknat ut att jag har spenderat nästan 12 timmar på att kolla på det sen i söndags kväll. Sjukt! Men har man inget bättre för sig så..
Wellwell, pratade nyss med Annie som ville att jag skulle sola med henne men eftersom jag är typ sjuk så går inte det, men jag följer iallafall med henne och gör henne sällskap. Och imorgon går jag till skolan för jag känner mig tillräckligt frisk för det. Får hoppas på att jag inte mår dåligt imorgon bitti bara.
Men nu måste jag skynda mig till bussen, hörs sen!


Typ sådär sliten och äcklig känner jag mig just nu.. Saknar även Markus tröja, världens skönaste!


Just because I let you go, doesn't mean I wanted to.

Har inte gjort något mer än kollat på PB idag, eller jo. Emelie ringde och behövde prata lite och få råd om livet så pratade med henne ett tag och det va skönt att höra hennes röst igen. Inte pratat eller träffat henne på jag vet inte hur länge, kanske beror på att hon flyttat så vi inte bor grannar längre.
Menmen, nu ska jag iallafall fortsätta kolla på PB och försöka att inte somna lika sent som igår. Och någon skola blir det inte imorgon, får se när jag har ork att ta mig dit igen. Saknar ju alla mina fina tjejer.
Godnatt!

sitting next to you doing absolutely nothing means absolutely everything to me.

Har bara legat i sängen och kollat på prison break hela dagen. Varit riktigt skönt faktiskt men det känns fortfarande soma tt jag bara blir sjukare..
Tänkte iallafall slå en pling till Fanny och se hur hon mår och lite sådär och sen ska jag fortsätta kolla på prison break. Är än så länge bara på avsnitt 14 på säsong 1 så har en heeeel del kvar att kolla, haha!
Men vi hörs senare eller imorgon.


Finns det någon snyggare människa?!

When I first met you, I honestly didn’t know you were gonna be this important to me.

Kunde inte somna igår så låg vaken till typ halv 5.. Men vaknade iallafall vid halv 1 så det va skönt. Blev ingen skola idag, känner mig sjukare idag än vad jag gjorde igår så nu ska jag fortsätta kolla på Prison Break.
Lär antagligen blogga mer sen  eftersom jag inte har något bättre för mig.


Sometimes it's not the person you miss, it's the feeling you had when you were with them.

Tidigare idag la jag mig och kolla på filmen I am Sam, och det är helt sinnessjukt vad jag kan gråta till den filmen. Tycker allt är så hemskt, skönt att den får ett bra slut iallafall!
För typ en timme sen var jag ute på en promenad med Sandra, tror det var dumt gjort för börjar känna mig riktigt sjuk.. Ont i hela kroppen, trött och vill typ sova i 100 år. Nej men så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Prison break med popcorn, varm choklad och cola!
Jag hoppas verkligen att jag är frisk till imorgon, måste verkligen till skolan, kommer missa så sjuuukt mycket annars.
Men vi får höras mer imorgon!


I miss you, I miss us, I miss having you to talk to whenever I wanted. But I know I have to move on because it's pointless.

Fanny kom som sagt igår så vi satt och spela skip-bo och åt massa gottis. Peter kom även förbi en snabbis och sen gick vi och la oss. Vi somnade väl runt 2-3 nån gång.
Vi har fått i oss frukost och hon har redan begett sig hem så jag ska väl ringa och väcka Annie snart så vi kan dra oss ut på en promenad.

Sometimes, having a shoulder to lean on and having a person who understands your silence is the only thing you need.

Hade riktigt kul igår hemma hos Dennis. Blev en sen kväll och ganska tidig morgon.
Vi har typ bara varit hos Fanny och dött idag. Vid 3 åkte jag hem och somnade nästan direkt när jag kom hem. Men sen ringde Fanny och väckte mig för att säga att hon kommer hit senare men får se om hon orkar för tågen går inte som hon hade tänkt.
Men nu ska jag fortsätta kolla på TV.


Ett liv utan vänner är som en trädgård utan blommor

Nu har vi fått i oss mat och är färdig fixade. Om typ en halvtimme ska vi röra oss hem till Dennis där vi ska spendera kvällen, får se vad som händer där.
Men nu ska jag vara social med dom andra så vi lär nog inte höras mer förrän imorgon igen.


Before you ask someone why they hate you, ask yourself why you even care.

Blev inga mer bloggande pga massa saker. Vi hade iallafall mysigt.
Idag fick vi sluta skolan 1 timme och 20 minuter tidigare vilket var riktigt skönt!
Jag åkte direkt hem och packade om väskan och fixade mig, nu sitter jag på bussen som ska ta mig ner till Rönninge där jag ska vänta i 20 minuter på tåget som ska ta mig till Gnesta. Ska nämligen vara med Fanny och Jessica idag och spenderar natten hos Fanny.


Don't make me your number one, make me your only one!

Har inte gjort någonting vettigt idag förutom att duscha och sätta igång en tvätt.
Fanny har försökt med allt hela dagen idag för att jag ska komma och sova hos henne, vill egentligen sova hemma men eftersom jag så gärna vill leka med henne så åker jag dit med 20 i 8 tåget, men innan det ska jag ut och övningsköra med papi.
Men nu ska jag packa väskan och lite så, men vi lär höras mer när jag kommer till Gnesta.

Ibland måste man få ta en paus.

Sen jullovet tog slut har jag varit i skolan varenda dag förutom 2 gånger då jag varit hos läkaren, så idag kände jag att jag förtjänade att få vara hemma och bara slappa! Så här är jag och det känns som att jag haft fullt upp hela dagen. Vid halv 11 ringde en kille på dörren för att lämna ett paket till mamma som hon hade beställt, för en stund sen ringde det på igen och då var det Vonne som kom hit för att lämna bilen, pappa har ringt och pratat med mig, Vonne ringde och skulle fråga något.
Nu ligger jag i sängen igen och kollar på tv, förhoppningsvis slipper jag göra det själv ikväll. Håller tummarna för att Fanny orkar komma hit ikväll och spendera natten här.


A million miles wouldn't seem that far, I'd go anywhere just to win your heart.

Fuck skjuts hem från Södertälje av Sandra och hennes mamma så det va skönt. När jag kom hem somnade jag tills middagen var klar.
Vid 10 tog jag bussen till Skogsäng där jag skulle möta Annie, tanken var att vi bara skulle ses en stund men det blev en hel timme. Så vid 11 började jag knata hemåt men när jag kom till Fredriksberg ringde jag ut Chrille som jag inte träffat på hundra år, lite trisst att vi knappt ses längre med tanke på att vi gick i samma klass från 6års till 9an. Iallafall, nu är jag hemma och ligger i sängen. Är helt slut och funderar på om man kanske ska stanna hemma från skolan imorgon och på fredag. Så trött på mina lärare och så känner jag att jag är värd en lång helg men vi får se hur det blir ned den saken.
Godnatt!

Jag och finaste tjejerna, saknar verkligen gamla klassen. Usch vad kul vi hade!


Jak er kol!

Har min absolut sista lektion för dagen som är slut om 10 minuter och då ska jag bege mig till Södertälje för att träffa Sandra på hennes praktikplats så att hon kan klippa mig, gratis!
Skönt med vänner som går frisörlinje så man slipper betala för att klippa sig liksom!
Efter det hoppas jag på att Annie har tid att träffa mig så vi kan ha filmmys och snacka massa som tjejer snackar om.
Tjingeling!

Önskar att jag kunde slippa att säga godmorgon.

Är uppe och ska äta frukost, hade inte hunnit det om jag inte hade haft världens bästa storebror!
Jag ser verkligen inte fram emot denna dag, nej usch fy och blä!


Pallante

Blogglusten står på 0!
Har iallafall spenderat alla hjärtans dag med dom jag älskar allra mest, min familj.
Precis varit ute och hoppat i snön för att bli trött.
Ingenting vettigt att säga för känslorna är så många att jag inte finner ord för dom.
Godnatt mf's!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Vaknade för typ en halvtimme sen utan larm. Ska egentligen upp om typ 45 minuter men det gör mig ingenting. Det är ju aldrig fel att vakna och kunna ligga kvar i sängen typ en timme innan man drar till skolan!
Vi hörs senare när jag kommer hem för nu ska jag fortsätta titta på TV.

Jag va aningen uttråkad igår, hähähä!


I don't need you. I was fine before you entered my life and I'll be fine without you. Yeah, it might hurt a little at first, maybe even sting for while. But I know I'll be fine, all I need is time.

Varit ute och träffat Annie en stund, var skönt att träffa min lilla prinskorv igen!
Nu är det den nya serien Kontoret med Ove sundberg på kanal 4. Efter det tänkte jag faktiskt gå och lägga mig för jag är sjukt trött, skönt också att jag börjar vid halv 12 imorgon så slipper gå upp tidigt.
När skolan är slut ska jag möta upp mamma i Flemingsberg för ett återbesök på sjukhuset.


Bjuder på en bild från när jag va i Italien förra våren.

If you like me, show it. If you don't like me, don't pretend to.

Det har varit full rulle här hemma hela dagen. På en timme lyckades jag duscha, fixa mig och städa hela rummet!
Pappa har fått massa fina presenter men även jag har fått lite godis och pengar av mormor och morfar. Aldrig helt fel men duktig som jag är så gav jag bort godiset för jag är verkligen inte sugen på sånt längre, inte på samma sätt som förut iallafall.
Iallafall, kom nästan precis in. Har varit i Rönninge och övningskört med pappa, första gången! Och jag kan tala om för er att jag är KUNG! Naturbegåvning på hög nivå.



Tassimo som gör världens godaste choklad!
Och nutella cupcakes till världens bästa pappa! ♥

You were everything that i ever wanted

Vaknade för typ 10 minuter sen så snart tänkte jag gå upp och göra mig klar för om en timme går tåget hem. Skulle egentligen med ett tåg som går om 3 timmar men eftersom jag ändå är vaken kan jag lika gärna ta ett tidigare tåg. Det värsta är att Fanny ligger och sover och jag vill inte väcka henne för hon är så sööööt när hon sover, hehehehe!

Min sötkorv


Den som kan räkna vet att sex inte kommer först

Vaknade någelunda tidigt idag vilket var skönt för efter ett tag ringde Fanny som tyckte att jag skulle komma till Gnesta. Men först väntade bakning och så skulle jag till Södertälje med mamma för att köpa present till pappa.
Vid kvart över 2 var jag i Gnesta och sen halv 3 till halv 1 har vi suttit i hennes kök och spelat skip-bo. Haha verkligen inget liv! Men vi har haft kul iallafall.
Nu ligger vi i sängen och ska sova, måste även försöka komma upp i tid för imorgon ska jag hem och fira pappa som fyller år.
Godnatt!


If I'm mean to you, i'm comfortable with you. Me being mean only means i feel close enough with you to joke around and not have it ruin our relationship, friendship, or whatever we have.

Tog som sagt en dusch tidigare idag och städade halva rummet tills jag fick reda på att jag inte skulle få något sällskap. Så jag la mig istället och kollade på tv, pratade med Fanny en stund, somnade en kvart typ tills Fanny ringde igen och väckte mig.
Efter det åkte jag och mamma till centrum för att handla och köpa PiZzZzZzZzZzZa! Så det har jag ätit till middag, tjockiiiiis!
Nu har jag väntat i flera timmar på att en viss person ska komma hit och spendera natten med mig men jag har en känsla av att det inte blir så, så nu tänkte jag faktiskt välkomna tandborsten tillbaka till jobbet och sen bosätta mig i sängen.
Godnatt!


Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys!

Har absolut inte varit min dag idag, vaknade sent så hann inte med allt jag skulle, slog i huvudet när jag skulle gå av bussen, har varit allmänt trött och irriterad.
Efter skolan följde Fanny och Emma med mig till centrum så jag kunde köpa en present till far min som fyller år på söndag. Nu är jag iallafall hemma och tänkte hoppa in i duschen och städa rummet i väntan på att en kompis ska komma hit.


The ours with you go by the fastest but they are the ours i look forward to the most

Sitter på bussen på väg till skolan och börjar undra om vi har någon inställd leltion för Birk sitter inte på bussen vilket han borde.
Iallafall, har verkligen ingen lust att vara i skolan idag, är astrött och känner mig fett ofräsh.. Men nu ska jag av bussen så vi hörs mer senare!


Tyko Cederlund

För inte ens ett år sen hände det ofattbara, du lämnade denna jord. Den där äckliga cancern kan gå och ta sig någonstans för du hade så många år kvar med oss, du va inte färdig med allt än. Och jag var absolut inte redo att låta dig gå.
Jag har så mycket jag vill säga till dig som jag aldrig kommer få chansen att säga. Allt jag har kvar av dig är minnen, minnen som jag aldrig någonsin kommer glömma.
För mig var du en kämpe och hjälte.
Att bygga om en fallfärdig lada till två lägenheter, bygga ut huset och massa annat efter att man fyllt 60 är inte många som klarar av men det gjorde du, du klarade allt. Och dök det upp ett problem så kom du med en lösning. Du slutade aldrig överraska oss.
Farfar, var du än är så hoppas jag att du har det bäst! Jag älskar dig <3


Being called beautiful is much better then hot.

Av någon konstig anledning kände jag mig ovanligt pigg i morse men trots det ville jag inte lämna sängen.
Skoldagen idag har varit riktigt seg, haft prov och sen gått igenom dom rätta svaren. Säkert bra eftersom jag lärde mig massa nytt men min grupp hade planerat att vi skulle fota hela dagen så vi blir klar med arbetet vilket vi inte hinner nu för om en timme slutar vi. Menmen, får jobba på så gott det går.

Tur att jag iallafall ska träffa en riktigt saknad vän efter skolan, förhoppningsvis iallafall.
Någonting att se fram emot men man ska ju aldrig hoppas på för mycket.


slipper känna mig forever alone på alla hjärtans dag! :)


It's amazing how you can hide everything just by changing chat topics and putting on a smiley.

Blev inget med att träffa min kompis så jag drog som sagt hem till Peter och där har jag varit hela kvällen i princip. Vi laddade ner några säsonger av Family guy som vi sen satte oss och glodde på.
Duschade för ett tag sen och det va riktigt skönt, nu har jag precis fått i mig middag men börjar bli sjuuukt trött så tänkte lägga mig i sängen och hoppas på att somna fort.
Godnatt!


Having those wierd conversations with your friends and thinking if anyone heard us right now, we'dbe put into a mental hospital

Är fortfarande i skolan och det suger, har hjälpt Fanny och hennes grupp med deras arbete så har inte fått speciellt mycket gjort till min egen grupp men har en känsla av att dom jag jobbar med inte heller komit speciellt långt.
Efter skolan ska jag förhoppningsvis träffa en kompis jag inte träffat på länge, om det inte blir så åker jag hem till Peter och chillar grillen för att han ska slippa dö av uttråkning.


En vanlig dag på fotolektionen, inga konstigheter!

I'm proud of my heart. It has been played, stabbed, cheated, burned and broken, but somehow it still works.

Det va inte kul att gå upp i morse, var så sjuuuukt trött och vile bara dra täcket över huvudet och somna om. Men nejnej, det va bara att kliva upp och tvinga sig iväg till skolan..
Nu är jag iallafall här och försöker att inte smälla till Fanny som sitter och försöker vara rolig..... Jag lider med dig hjärtat!
Snart är det lunch men inte kommer jag bli mätt för det blir minsann fiskburgare och som alla mina vänner vet så är jag och fisk INTE vänner!
Men nu ska jag vara duktig och försöka prata med min arbetskamrater så vi kommer någon vart med vårat arbete.
Tjingeling!


I fall too hard, crash too hard, forgive too easy and care too much.

För första gången i livshistorien så tröttnade jag på att spela skip-bo. Fanny är världens tråkigaste att spela det med! Men jag älskar henne iallafall.
Nu har hon varit världens bästa och bäddat sängen åt mig så jag ska väl göra mig i ordning för sängen så vi kan sova och orka upp imorgon.
Godnatt!


We believe the liars, trust the backstabbers and like the heartbreakers.

Dagen blev absolut inte så lång som jag hade förväntat mig.


Detta sms fick jag under dagen och det ledde till att vi slutade 20 i 3 istället för 20 i 6 vilket var helt underbart!

För tillfället sitter jag i soffan och Fanny står i köket och lagar mat, dessvärre får hon nog äta ensam för jag är varken hungrig eller sugen på mat så jag skippar nog det ikväll.
Efter maten lär vi väl fortsätta med vårat skip-bo spelande som vi aldrig tröttnar på!

Godmorgon!

Känns som att idag är en bra dag, typ en början på något nytt!
Har iallafall gjort mig totalklar för skolan, så nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag och min bror kan åka och tanka bilen och sen köra mig till skolan.
Det är en låååång skoldag idag så en liten grej har jag kvar att göra, fixa mackor som jag kan ta med mig för vi har en lektion sen lunch och sen har vi typ 1 miljon lektioner då man typ svälter ihjäl så matsäck måste jag ha! Hahaha Matsäck, va fult det låter!
Men nu måste jag släppa taget om datorn så vi hörs senare!
Puuuuuss!

There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better

Skoladagen gick fort idag, satt i ett grupprum med alla brudarna och körde hänga gubbe och snackade massa skit typ. Vonkan lärde oss även Vagnhäriska (ett språk som man pratar i Vagnhärad, hahahahaha! Trodde Jotta iallafall.) så vi kan åka till Vaghärad och prata med människorna som bor där.
Efter skolan åkte jag och Lotta till Södertälje och åt på Nancy's sen gick vi runt och kollade i lite affärer. Jag fick med mig ett par örhängen och en ring hem.
På vägen hem gick jag förbi Annie och pratade med henne en stund innan jag tog bussen hem. Nu ligger jag i sängen och tänkte snart ta mig orken att duscha för imorgon åker jag till Gnesta efter skolan och spenderar natten hos Fanny.


Vagnhäriska lektion!

Everytime I want to give up on him, there's always something inside telling me to just give it time.

Åkte iväg till IKEA med mamma och Maud och vi fick med oss en del grejer hem. Saker som jag faktiskt behövde.
Tavelhylla, ramar och ljus blev det så nu har jag fått upp hyllorna och lite nya kort på mig och några vänner.
Iallafall, vid 8 tiden begav jag mig till Sandra för att träffa henne och Hannes, dessvärre skulle dom sova tidigt så jag va bara där i lite mer än en timme men det va kul att få träffa dom, länge sen sist!
Imorgon efter skolan ska jag troligtvis träffa Lotta och spendera hela dagen med henne vilket kommer bli riktigt mys, har saknat att vara med min lilla tomtenisse!
Men nu är det dags att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen för trots att jag börjar sent imorgon så ringer larmet tidigt.


Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain

Känner mig otroligt ensam här hemma, pappa är iväg och jobbar, mamma är i ishallen och kollar på hockey, min hamster bits och min bror ligger i sängen och snarkar.
Saknar min Fanny mer än något annat just nu, känns konstigt att inte ha träffat henne sen i fredags med tanke på att den senaste veckan var vi med varandra dag och natt. Menmen, imorgon får jag träffa min guldklimp igen!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen städa rummet innan mamma kommer hem igen.


Don't say you love me unless you really mean it, because I might do something crazy like believe it.

Spenderade hela dagen och kvällen hemma hos Peter med han och Cissi, vi kollade på ett antal filmer och snackade skit typ.
Va hemma rätt tidigt för att orka göra fruktsalladen som jag inte orkade göra i fredags. Riktigt mumsigt vart den!
Idag skulle jag vilja åka till IKEA för att kolla lite grejer till mitt rum, måste bara försöka få med mig mamma också. haha!
Men vi hörs senare, Puuuuss!


Your voice is my favorite sound and your name is my favorite noun


Salem är öde

Blev ingen fruktsallad igår för jag va sjukt trött så somnade vid typ 11-12 och vaknade tidigt i morse. Skulle egentligen med familjen till Sigtuna för att fira min fasters man men så blev det inte, orkade verkligen inte åka dit så stannade hemma. Bror min är inne i stan för att demonstrera mot den nya lagen så jag är helt ensam hemma.
Alla mina vänner är upptagna idag och jag orkar inte lämna Salem. Annie ska till Hölö, Fanny har tjejkväll, Sandra ska iväg osv osv. Så pratade med Peter nyss så ska duscha och äta något sen ska jag knata ner till honom och träffa han och Cissi. Får se vad vi hittar på.

image description
Btw, försökte färga mitt hår rött förut vilket inte gick riktigt som jag hade tänkt men någorlunda rött vart det men som vanligt tröttnade jag på färgen och häromdagen färgade jag håret svart. Trivs verkligen inte i något annat än svart!
Måste även försöka ta lite nya bilder för nu lägger jag bara upp gamla bilder.


3 februari 2012

Sen förra fredagen har jag sovit hos Fanny 5 nätter vilket har varit jättemysigt och vi har verkligen kunnat prata ut om allt möjligt och bara fått vara med varandra. Det sjuka är att vi inte har tröttnat på varandra och börjat bråka eftersom vi träffats hela dagarna. Inte för att jag klagar över att det är så.
Ikväll blir det en hemmakväll med hela familjen och fruktsallad, känns som att det va evighter sen jag träffade min familj för att jag knappt varit hemma.
Tror faktiskt att hela helgen kommer spenderas hemma för jag har varken ork eller lust att göra någonting mer än att ligga hemma i sängen typ.


Fanny Knut Eriksson

Du är det finaste som finns på denna planet och värd det absolut bästa! Jag gör allt för att du ska må bra och skratta var dag. I med och motgångar ska jag stå vid din sida, det är ett löfte jag kommer göra allt för att hålla.
Är du glad, är jag. Gråter du så gråter jag. Du har mitt nummer och vet vart jag bor, dag som natt finns jag för dig.
Den senaste veckan har varit en otroligt bra vecka trotts allt som hänt, för jag har fått spendera den med dig! Det bästa med oss är att vi kan umgås hur många dagar i streck som helst utan att tröttna på varandra.
Och oavsett om jag är otroligt dålig på att visa hur mycket jag uppskattar dig så hoppas jag att du vet att jag älskar dig och är sjukt lycklig över att du finns för mig precis som jag finns för dig. Utan dig, inget mig.
Jag älskar dig


1 Februari 2012

Inte bloggat sen i Söndags pga att min älskade och finaste vän Fanny inte har mått bra och jag inte har haft någon lust att blogga.
Men nu ska jag försöka komma igång igen.
Igår spenderade jag natten hos Fanny, blev till att jag sover här inatt också och imorgon har hon tvättid så även då ska jag sova här så inte förrän på Fredag åker jag hem till underbara Salem igen.
För tillfället sitter jag i hennes vardagsrum medans hon och Linnea prövar Fannys kläder. Men nu ska jag vara social för dom klagar bara på att jag sitter här.


RSS 2.0