det luktar sommartider!

Va nyss ute och pratade med Ninni om massor men bland annat om sommaren. För tillfället är vi båda två as sugna på att dra en roadtrip till Dalarna men även få med oss lite folk ner till mitt hus på Gotland. Så nu är det fet planering med både folk och pengar som gäller om vi ska kunna göra allt vi vill!
Iallafall, nu ikväll tänkte jag försöka bli klar med min foto uppgift innan jag ska sova. Imorgon skulle jag egentligen till skolan men så blev det inte utan jag är ledig och vet faktiskt inte vad jag ska hitta på för skoj.

jag ♥ vandring

Min dag har varit både bra och dålig. Det hela började med att det blev strömavbrott i morse och pga detta fick jag äta äcklig kräm till frukost tills jag höll på att spy. Tog mig sen ner till tåget där jag märkte att jag tappat busskortet på bussen så fick gå tillbaka till den och missade tåget. Märker efter ett tag att jag bara lyckats lägga det i fel ficka så det va bara att gå tillbaka till tåget och vänta på nästa. I skolan var alla 2or samlade för en 6 km vandring till Lida. Under vandringen lyckades vi komma efter gruppen och våran lärare sa att dom hade gått fel och att vi skulle gå en annan väg, sagt och gjort! Dessvärre var det den långa vägen och istället gick vi 1 mil för att komma fram. Men jag och Veronica gjorde det bästa av situationen och hade kul på vägen!
Nu är jag iallafall äntligen hemma och ska vila upp mig och försöka plugga lite innan jag troligtvis beger mig till Södertälje där alla brudarna är för ikväll tänkte vi spendera natten på Lottas landställe!


My parents told me: "You've got to stop watching so much TV, and read more!" So I turned on the subtitles.

Skoladagen gick bättre än förväntat och jag fick till och med sluta tidigare för att jag vart klar. När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och somnade. När jag vaknade igen skrek magen efter mat så nudlar fick det bli! Efter maten drog jag och pappa ut en sväng med bilen. Vi inhandlade även matsäck till morgondagens 6 km långa vandring med skolan.
Men nu ska jag försöka sova om jag ska orka med hela morgondagen.
Godnatt!

No, fuck you. You broke my heart.

Känner att idag är inte en bra dag. Är jätte trött och inte alls på humör för att arbeta, ännu värre är det för att Fanny inte är här. Men kan inte göra mer än att gilla läget. Och när jag kommer hem idag är det ännu mera plugg som gäller för min del. Det tar fanimej aldrig slut. När man är klar med en grej kommer nästa tillbaka och måste göras om. FAN!
Nej nu ska jag försöka arbeta så jag blir klar nån gång och kan åka hem.

high on life!

Skulle ju som sagt egentligen ut på promenad med Birk och Didrik men så blev det inte för latmaskarna ville hellre sova. Som tur va hade jag pratat med Mikaela tidigare om att vi kunde ses en stund så vi bestämde oss för att mötas vid pusshuset och gå en promenad. Riktigt skönt var det att få prata med min babe igen. Det enda man kan märka på att vi knappt har träffats är att vi har så mycket att berätta.
Vi var iallafall ute och gick i nästan 1 timme och 30 minuter. Nu ligger jag i sängen med chips, dip och cola. haha!
När jag tröttnat på det tänkte jag sova.

I hate the idea of someone else having you.

Anledningen till att jag knappt bloggat nu är för att jag faktiskt inte har haft tid, och för att blogg.se appen inte fungerar.
Igår var jag iallafall i skolan åkte sen hem och väntade på pappa. Vid 5 var vi i Södertälje för då var det dags för min första körlektion på körskola! Gick awesome! Efter det åkte jag till min älskade Fanny och tanken var att jag skulle stanna över natten men så blev det inte för stackaren mådde riktigt dåligt och när jag hade åkt hem åkte hon till sjukhuset.
Idag har jag också varit i skolan, har sovit en stund och nu kollar jag på TV. Snart börjar näst sista avsnittet av Desperate houserwifes.
När det är slut ska jag troligtvis ut på promenad med Birk och Didrik.


Jag och min bästa Luuuuudi i fredags! ♥

Godmorgon sunshines!

Gick upp innan jag egentligen behövde i morse så nu har jag en halvtimme på mig att göra vad jag vill tills jag ska gå ner till bussen så tänkte passa på att säga godmorgon, så Godmorgon!
Idag är det kort skoldag som gäller, precis som alla andra måndagar. Har ingenting mer att säga nu faktiskt så vi hörs sen vänner.


Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they are always there.

Åkte till Skärholmen tidigare med pappa och det blev inte bara jeans och skor utan även shorts, ett linne och lite strumpor. Älskar att shoppa med pappa, hihi!
När jag kom hem ringde Simon som va med Furre och Hoffe och ville att jag skulle komma ut. Sagt och gjort, drog till centrum och träffade dom och där spenderade vi hela eftermiddagen.
Drog hem efter x antal timmar och har varit hemma sen dess och har fått klart ännu en uppgift så nu är det endast 2 kvar, och dom är inte jättejobbiga så det känns skönt!
Men nu ska jag sova så jag orkar med hela dagen imorgon för det är mycket som händer!
Godnatt!


Man kan ju säga att vi har haft en rätt bra söndag trots att killarna va bakis!

Bilder från helgen

 


Young, wild and free!

Har inte bloggat något under helgen och det har berott på att jag faktiskt inte har haft tid! Men nu tänkte jag iallafall berätta vad jag har haft för mig.

Fredag; Va som sagt hemma och plugga och vid 6 åkte jag till Alexandra för att fira att hon fyllde 18. Väldans trevligt måste jag säga. Det hände massa galna grejer men vi hade kul! Men vid 11 åkte jag och Lotta till Salem för att dra på fest men det va astråkigt där så vi gick och mötte Simon, Fredrik och Jesper istället. Vi satt ute med dom en stund sen drog vi alla hem till mig och fortsatte drickandet. Vid typ 4 bestämde sig Fredrik och Simon att dom skulle sova kvar med oss så vi följde Jesper hem och fastnade i en lekpark när vi skulle hem.
Vi somnade väl runt 6-7 nån gång.
Lördag; Vaknade vid 10-11 och då begav vi oss upp till centrum för att käka pizza. Efter det drog jag och Lotta hem till mig och dog en stund innan hennes pappa kom och hämtade henne. När hon hade dragit åkte jag och pappa iväg och handlade morsdag present och när vi kom hem la jag mig i sängen och somnade nästan direkt. På kvällen bestämde sig jag, mamma och pappa för att åka ut till en minneslund och tända ett ljus för farfar, för igår var det 1 år sen han dog. Vila i frid! ♥
Iallafall, vi åkte även och köpte lite lördagsmys och slog oss ner framför tvn.
Söndag; Idag har vi gett presenter till mamma och börjat fixa i trädgården. Jag har även plockat fram plugg så jag blir klar med det tills imorgon men om ett tag åker jag och pappa till skärholmen och införskaffar nya jeans och tygskor åt mig!

Lägger upp bilder senare.

Sick of crying, tired of trying, yes I'm smiling but inside I'm dying.

Vaknade runt 10 idag vilket var alldeles utmärkt idag! Gick upp och satte mig på framsidan i solen och pluggade, efter ett tag la jag mig på baksidan istället och fortsatte.
Nu ligger jag i sängen och försöker bli klar med min uppgift, vet inte riktigt hur jag ska hinna bli klar med den innan klockan 4 faktiskt (för då är det deadline), men det är bara att kämpa på och skriva tills fingrarna blöder.
När jag är klar med detta är det duschen som gäller och sen fixa mig för sen ska jag hem till Lotta en stund innan vi drar till Alexandra som fyller år idag och firar henne. Ska vara där några timmar sen tänkte jag bege mig till Gnesta där jag ska träffa massa mysiga människor!


Sometimes, the only thing I want is to lock myself in my room, lay on the floor, listen to music and cry till I have no tears left.

Gick som sagt på en promenad med Birk förut, på vägen träffade vi Simon och Jeppe och efter ett tag även Mikaela. Skönt att få komma ut och rensa tankarna och slippa allt plugg ett tag och även få prata med en människa som aldrig dömmer en!
När vi började tröttna på att gå och började röra oss hemåt bestämde jag mig för att ringa Jeppe och Simon för att kolla vart dom tog vägen så jag kunde möta upp dom en stund. Sagt och gjort! Efter 5 minuter befann jag mig utanför Filmkedjan med dom två och sen även Fredrik.
Trots att dom är riktigt sjuka och gör grejer ingen annan kommer på så älskar jag dom pojkarna. Man tröttnar aldrig.
Men nu är det dags för mig att sova om jag ska vakna i tid och hinna med allt som ska hinnas med imorgon!
Godnatt!


My heart finnaly told me to stop wasting my time.

Igår efter skolan så följde jag med Fanny hem och vi pluggade ett tag sen gick vi ut och satte oss på balkongen i solen resten av dagen och spelade skip-bo.
Idag efter skolan åkte jag hem och försökte sola men va ett jävla träd ivägen så jag gav upp och la mig i sängen och sov istället.
Nu har jag precis fått i mig mat och ska få på mig lite andra kläder för nu är det en promenix med Birk som gäller!

The world is very quiet without you around.

Lyckades försova mig i morse så det va bara att stressa järnet och jag hann faktiskt med bussen!
Så nu sitter jag i skolan och väntar på Fanny som borde komma in med tåget om 2 min så jag ska väl gå och möta henne för här orkar jag inte sitta just nu. Tar mig helt enkelt en välförtjänad rast!
Hörs sen!

My room was clean. But then, I hade to decide what to wear.

Gårdagen skulle egentligen spenderas med min hög av plugg men riktigt så blev det inte. Pluggade gjorde jag men senare bestämde sig Fanny att komma hit och spendera natten till mig och när hon kom drog vi iväg till Tumba med Ninni och Elin för att bada, men endast jag kom i.
Idag var också tanken att jag bara skulle plugga vilket jag gjort, men blev även en spontantripp till Storvreten för att kolla innebandy med 2 av mina faktiskt favoritkillar, Birk och Markus såklart!
Nu ligger jag i sängen och ska försöka plugga ännu mer innan jag ska sova.
Godnatt!


Jag och ta nya bilder alltså.. Måste verkligen bättra mig på den fronten!

When someone is willing to wait for you, they're a keeper.

Igår var jag iväg med mamma och Vonne och fikade och resten av dagen spenderades hemma med en massa plugg.
Just nu sitter jag och väntar på tåget som ska ta mig till skolan. Skulle egentligen redan varit framme men bussen va sen så jag såg tåget rulla iväg utan mig.


True love waits

Igår fixade jag som sagt körlektioner med mamma men det blev inte det enda stoppet utan vi åkte förbi Weda och handla lite där sen åkte vi till Moraberg där vi skaffade lite mer grejer.
Runt 8 kom Ninni och hämtade mig så åkte vi hem till henne där vi satt och snackade ut om allt! (Trots att vi knappt träffats dom senaste åren så kändes det som att vi träffats varje dag. Men har ju kännt henne i snart 18 år så har absolut inga problem att prata med henne.)
Vi satt hos henne i x antal timmar och väntade på att Rille och grabbarna skulle komma till Salem. Tillslut fick vi reda på att dom skulle till Agnes så vi ringde henne och sen drog vi dit. Va massa mysigt folk där och jag hade en jättebra kväll. Vid 4 var jag hemma igen och somnade runt 7. Nu är jag vaken och har gjort mig färdig för alldeles strax ska jag till Eskilstuna med familjen och fira min moster.
Och ikväll va egentligen tanken att jag skulle till Gnesta men så blir det inte så får se vad jag hittar på istället.


Godmorgon!

Egentligen va tanken att jag och Fanny skulle plugga igår men så blev det inte utan vi gjorde mat och sen satte vi oss och spela skip-bo. Efter ett tag drog vi till Hjalte där grabbarna satt och lana. Så va vi där en stund tills vi bestämde oss för att gå hem igen.
Jag sitter redan på tåget på väg ifrån Gnesta, ska nämligen möta upp mamma så vi kan åka till körskolan och fixa lite körlektioner till mig! ;)


You're not making me jealous. You're making me wonder what I saw in you in the first place.

Provet gick alldeles utmärkt idag trots att vi inte hann riktigt färdigt men idéerna fanns!
Efter skolan åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på TV tills jag somnade. När jag vaknade igen började jag söka lite information till en uppgift så jag kan plugga lite imorgon. Och imorgon slipper jag plugga ensam för jag ska bege mig till Gnesta och ha lite halvt pluggdag tillsammans med Fanny och på kvällen ska vi mysa massor med chips, dip och läsk!
Nu ikväll har jag suttit fastklistrad framför tvn tillsammans med mor och far. Jag har verkligen börjat uppskatta all tid jag spenderar med mina föräldrar jämfört med förut. Självklart har jag alltid velat spendera tid med mina föräldrar men jag har prioriterat annat.
Men nu ska jag försöka sova bort min huvudvärk så jag mår bra imorgon.
Godnatt!

Magkatarr nästa?

Försov mig i morse trots att jag hade både alarm och blev väckt så när jag vakna va det bara att kasta mig in i duschen, klä på mig och sen gå till bussen och här sitter jag nu.
Nåt positivt med detta är väl att jag får sällskap av Birk till skolan!
I skolan är det praktiskt prov som gäller hela dagen, längtar inte men det måste göras.


Some things are too broken to fix.

Hade inte mamma ringt och väckt mig i morse hade jag definitivt försovit mig. Skoldagen har gått någorlunda fort och jag har myst massor med flickorna trots alla lektioner. Men tar man sig tiden så finns den!
Slutade även tidigare för att jag blev klar med sista uppgiften som jag hade på webbdesignen. Åkte hem och la mig direkt i sängen och sov vilket var välbehövligt.
När jag vaknade igen vid halv 7 så fick jag i mig mat och satte sen igång med pluggandet så har idag blivit klar med 2 uppgifter vilket känns väldigt skönt! Endast 6 kvar till nästa vecka.

Tankar är skuggorna av våra känslor - alltid mörkare, tommare och enklare.

Riskettan va ju inte den roligaste föreläsningen direkt men träffade iallafall på några man kände.
När jag kom hem så började jag nästan direkt med att flytta in garderoben i mitt nya rum och flytta kläderna från den gamla garderoben så nu är det avklarat också! Det börjar äntligen likna ett normalt rum nu men det är absolut inte klart på långa vägar.
Men nu ropar sängen på mig så ska stänga av datan och försöka få mig lite sömn.


Imorgon får jag äntligen träffa min älskade igen!

My feelings? Oh don't worry about those, no one else does.

Skoldagen har varit riktigt tråkig idag faktiskt, eller nu ljög jag lite. Men själva lektionerna har varit tråkiga i sig men som tur va hade jag fina vänner där som gjorde det kul!
Nu är jag hemma igen och tänkte ta tag i lite plugg och tänkte försöka hinna städa lite också innan jag ska bege mig till Södertälje för att sitta och lyssna på nån som pratar i typ 3 timmar, ska helt enkelt fixa riskettan! Min födelsedag är ju endast 45 dagar bort så körkortet närmar sig med stormsteg!

We were meant to be, supposed to be, but we lost it.

Sov som en prinsessa inatt ända tills larmet ringde. Nu sitter jag på bussen för att ta mig till skolan och jag längtar inte dit. Ännu mindre för att Fanny inte kommer men som tur är har jag iallafall Emma!
Men nu är det dags att kliva av så vi hörs sen!


Sometimes someone has to hurt you deep enough for you to realize how better your life is without them in it.

Trots att jag varit hemma hela dagen så har jag varit riktigt duktig. Har slängt skräp, gått på promenad med mamma, pluggat, rensat massor och flyttat möbler! Och jag kan lova att det va inte kul i morse när jag gick upp med huvudvärk och trött som ett as och började rensa massa saker med mamma. Men sånt är livet!
Nu ligger jag iallafall i sängen och tänkte försöka sova så jag får massvis med sömn inatt eftersom jag inte börjar förrän halv 12 imorgon.
Godnatt!

En gång redo, alltid redo!

Igår var jag bara hemma med familjen och tog det lugnt. Har även påbörjat flytten, ska nämligen byta rum vilket kommer bli ett stort projekt!
Idag har jag hunnit vara iväg hem till Ninni som fyllde 20 igår för att fira henne och nu är jag hemma och har gjort mig i ordning för nu ska jag ner till hennes pappa som bor på samma gata som mig så ska vi fira henne ännu mer där med alla hennes vänner!
Så jag lär inte blogga mer förrän imorgon igen.
Tjingeling!

Thing would've been different if you tried too.

Skulle som sagt hem och plugga igår men så blev det inte för jag företog inte vad jag läste så när jag väntade på att mamma skulle komma hem så somnade jag... Och när jag vaknade hade jag varken ork eller lust att plugga så jag sket helt enkelt i det! Nu sitter jag iallafall i skolan och det suger, efter skolan ska jag försöka få pappa och Didrik att åka med och leta efter presenter till min barndomsvän Ninni som fyller 20 idag!

Titta inte efter var du föll utan var du halkade

Har verkligen ingen lust att jobba längre, känner att det blir för mycket om jag ska orka åka hem och plugga ännu mer. Dessutom Fanny precis lämnat mig och åkt hem så det är lite tomt här, trots att hon sitter med lurarna och vi inte säger speciellt mycket till varandra så är det skönt att ha henne här. Så nu är det bara för mig att stå ut dom sista 2 timmarna innan jag beger mig hem till en fet hög med läxor.

Du är stark mitt hjärta och jag lovar dig att du är aldrig ensam! ♥

(Gammal bild)

Bättre är njutningen som varar ett ögonblick, än sorgen som varar för evigt.

Igår somnade jag vid halv 1 och har sovit som en prinsessa hela natten!
Nu sitter jag i skolan och det går faktiskt riktigt bra med mitt arbete! Om en timme är det lunch, om jag längtar.
Nej nu ska jag fortsätta arbeta så jag kanske blir klar innan dagen är slut.


I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

När vi kom till Gnesta tidigare idag så gick vi till ICA och handlade mat och sen dess har vi suttit i vardagsrummet och spelat skip-bo och snackat.
Vi har även fått i oss lite mat. Men nu ska vi fortsätta spela och ska kolla med Fanny om vi kanske kan poppa lite popcorn, heheheh!

Många människor känner att depression har att göra med tomhet. Men egentligen handlar det om att vara så uppfylld att inga andra känslor får plats.

Försökte blogga igår men kom inte in på blogg.se's app på mobilen.
Efter skolan följde Markus iallafall med mig hem och direkt var jag igång med maten för att vi skulle hinna till Birk innan 7 för att kolla på fotboll. Det kan vara det absolut tråkigaste man kan göra menmen, man får offra sig ibland.
Även Didrik kom dit efter ett tag, skönt att få vara med alla boysen igen!
Nu sitter jag i skolan och försöker arbeta, vilket inte går så bra. Men slutar om 2 timmar så det är skönt och då åker jag med Fanny till Gnesta där jag spenderar natten!



The worst feeling in the world is when you know you’re losing someone and there’s nothing that you can do to prevent being replaced.

Känner verkligen hur allt börjar falla på plats inom skolan nu. Pluggade som satan igår till idrottsprovet jag hade idag som gick asbra! Antecknade hela samhällslektionen och nu sitter jag och letar information om olika tidsepoker.
Slutar vid 20 i 6 idag och då ska jag hem och fortsätta pluggandet. Mycket plugg kommer det bli dom kommande veckorna men så blir det när man inte sköter allt som man borde.
Nej nu ska jag fortsätta jobba!

Jag ser glaset som halvtomt medans alla ni andra ser det som halvfullt.

På väg till skolan trots att jag absolut inte vill. Det enda jag vill göra idag är att ligga hemma i min säng och göra absolut ingenting.. Menmen, det är väl dax att ta tag i mitt liv nu och försöka klara av skolan även detta år.


A guy's biggest mistake is giving another guy the opportunity to make his girl smile.

Igår var jag som sagt och firade Mikaela, drog hem rätt tidigt dessvärre då jag fick fruktansvärt ont i magen och inte alls kände mig frisk.
Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och övningskört en stund.

Bjuder på några bilder från igår.



Glömde dessvärre kameran hos Mikaela där det finns fler bilder.


Sometimes all you have to do is forget what you feel and remember what you deserve.

Har inte bloggat på några dagar och det beror på den enkla anledningen att jag varit sjuk. Är säkert inte helt frisk än men det bryr jag mig inte om.
För tillfället sitter jag i bilen påväg till Katrineholm för att hälsa på min morfar som ligger på sjukhus.
När vi varit där så blir det att fixa sig i bilen för jag ska direkt hem till Mikaela där det är tjejmiddag innan alla andra kommer för ikväll ska vi fira att Mikaela fyller 18 nästa vecka!

Jag finner verkligen inga ord för allt som hänt. Jag kan inte inse verkligheten och tro att allt är sant.

Skoldagen idag sög! Men varmt har det iallafall varit och det är vi glada för.
Efter skolan åkte jag till Sebastian för att lämna grejer till han och för att prata med honom. Har fått svar på en del frågor nu men absolut inte alla. Men det kommer jag troligtvis aldrig få heller så det är bara att acceptera.
Men nu ska jag försöka sova för imorgon är en ny dag med nya tag!


The problem with us girls is that we fall for boys who gives us the sweetest words they never really mean.

Det är överväldigande, allt kommer på en gång. Jag hänger inte alls med längre.
Alla säger att jag är stark men ni har så jävla fel! Jag orkar inte längre. Allt har varit så jävla bra den senaste tiden, alla ni mina underbara vänner, det är ni som gjort allt så jävla bra!
Men nu faller allt samman och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Försöker med allt men ingenting fungerar.


RSS 2.0