I act like I don't care, but deep inside, it hurts.

Utvecklingssamtalet igår gick supderbra! Över mina förväntningar faktiskt.
Och eftersom jag nu på senaste tiden har kännt att jag inte riktigt klarar av att vara hemma utan någon med mig så begav jag mig till Sebastian för att slippa sova själv.
Nu sitter jag på lektion men har ingen lust alls att jobba för jag känner mig som en levande död. Har verkligen inte vaknat till liv än.
Btw, för er som missat, det är freeeeedag! Men inte bara det, utan sista skoldagen på ca 18 veckor. För nästa vecka är det lov och sen går jag på praktik i 3 månader!
 
Helt förstörd och lyckades somna med bulle på huvudet och blött hår så det va ju inte det roligaste att borsta ut i morse, så här sitter jag igen med bullen på huvudet.

So young, so damaged

Ännu en gång med dålig uppdatering, och även denna helg som va spenderades hos Sebastian. 
Veckan har gått fort med knappt några lektioner alls vilket har varit riktigt skönt! Och igår var jag ledig så då passade jag på att åka till Mikaelas skola för att få håret färgat. Så nu ser det bra ut!
Slipper gå runt som en morot och frågande blickar om vad fan jag gjort med barret.
Iallafall, sitter i skolan nu och väntar på att klockan ska bli halv 12 så jag kan gå och äta lite lunch tillsammans med min finaste vän Fanny.
Efter lunch ska jag förhoppningsvis iväg och fota och senare väntar utvecklingssamtal....
WISH ME GOOD LUCK!
 
Håret ser väldigt oranget ut på bilden..

I'm not wierd, I'm limited edition

Va över en vecka sen jag skrev nu, förstår faktiskt inte hur jag lyckas jämt och ständigt.
Iallafall, från torsdag till måndag befann jag mig hemma hos Sebastian då jag inte ville vara hemma i helgen eftersom mamma och pappa åkte till Gotland och det ända min bror gör är att sova och jobba så jag hade faktiskt ingen lust att vara helt ensam.
Fast fredagskvällen spenderade jag tillsammans med mina fina vänner Annie, Mikaela och Emelie hemma hos mig till en början eftersom planen var att ha en tjejkväll och äta middag tillsammans vilket vi gjorde. Men när klockan började närma sig 10-11 drog vi vidare hem till Markus där vi spenderade hela kvällen.
Igår var jag på safari med Mikaela, Robin, Dennis och Angelica men det var en besvikelse då vi bara fick se 4 vildsvin och 2 rådjur.
Nu sitter jag i skolan och ska strax äta lunch och efter det ska jag fota Mikaela till ett arbete.

Love is making you blind because you're not supposed to see, you're supposed to feel.

Dom senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket. Förutom att jag och Fanny tog lite studiobilder igår och jag och Ninni va ute och fota lite höstbilder idag.
Igår spenderade jag även natten med Sebastian. För tillfället ligger jag i min säng och kollar på Efterlyst.
 
Bilderna får tala för sig själva.

Note to self: stop expecting

Har hänt sjuukt mycket sen jag senast bloggade.
Hade min spakväll med Mikaela och ska jag vara ärlig så minns jag inte vad som hände resten av helgen, haha!
Veckan har gått fort trots skolan, i tisdags sov jag hos Sebastian och i torsdags var jag iväg med Mikaela och köpte present till Annie innan jag begav mig till Gnesta för att spendera natten med Jessica och Fanny.
I fredags var det dax att fira Annie som fyllde 18, så det va krogen som gällde!
Natten spenderades hos Sebastian där jag faktiskt spenderat hela helgen för vi vaknade sent i lördags och jag inte orkade åka hem.
Idag har jag träffat Mikaela som färgade mitt hår ännu en gång men fortfarande är jag inte blond efter 5 färgningar...

Dildon blev våran present till Annie, resten av bilderna bjuder jag på!


RSS 2.0