hola amigos!

Nu är jag vaken och besöket hos tandläkarn är avklarat! Två hål lagade, bara 2 kvar nu....
Hade egentligen ingen lust att gå dit för jag somnade runt 6 i morse så det vart inte mycket sömn, men jag tvingade mig upp och nu efteråt är det jävligt skönt att veta att det är avklarat.
Har ingen aning om vad som händer idag, kanske ska in till stan med Fanny senare och kolla lite kläder så jag har något att ha på mig imorgon på min tjejmiddag :)

nattbloggning nu igen.....

Har varit med Pirre och Peter ikväll som vart höga som höghus och jag vart full like a kastrull!
Nej jag driver bara, vi har legat hemma hos Pirre och kollat film tills nu typ. Asskönt att bara ligga & dega och inte känna att man måste fixa sig asmycket för att träffa människor! Love life typ!
Nu ska jag iallafall försöka sova så jag orkar upp till tandläkaren imorgon, det är dessvärre inte lika soft för jag ska laga hål, sämst....
Godnatt!

full rulle hela dagen...

...och än är den inte slut!
Har varit ute och solat & badat hela dagen med grabbarna, efter några timmar kom även Frida.
Det har varit asmysigt och varmt som satan! Men drog hem vid 7 för Vonne & Ninni kom hit för att fira mig lite eftersom dom inte va här igår så fick lite grejer av dom.
Men nu hade jag tänkte göra mig lite fräsch för ska möta Peter och Pirre i centrum, vad som händer sen vet jag inte, det får vi se helt enkelt :)


godmorgon

Skulle egentligen kanske jobbat med papi idag men han hade lovat mamma skjuts till jobbet så fick inte plats i bilen -.-
Wellwell, är iallafall uppe nu och funderar på om jag ska följa med Peter & några för att åka båt med ring bakom. Låter jävligt frestande faktiskt, eller vad säger ni? Och en dag som den här vill jag man ju gärna inte sitta hemma, då vill man ut och vara med kompisar!
Nej kanske ska börja fixa mig så jag kan dra ut.

Btw, hade en toppendag igår och fina presenter. Även om det inte hände nåt speciellt på kvällen så kommer jag fira ordentligt på fredag med mina brudar! ♥


för en gångs skull är jag klar i tid!

Nu är jag i princip redo för att gästerna ska komma även fast jag vet att det är flera timmar kvar, haha!
Har handlat, gjort tårta, duschat och tvättat så nu väntar jag på Sandra som kommer om ca 10 minuter. Ingen aning om vad vi ska göra men det visar sig helt enkelt :)
Men vi hörs mer senare när jag har något vettigt att säga.

Idag är ingen vanlig dag för det är desirés födelsedag!

Grattis till mig själv, haha!
Blev väckt för ca en timme sen och har fått en del presenter.

Objektiv till systemkameran
Pengar
Choklad
Bok
Dekorationsvas
Filt

Nu ska jag försöka somna om en stund sen ska jag börja fixa i ordning tills senare i eftermiddag när det kommer lite gäster som ska fira mig.


somna innan 12?

Funderar på att försöka sova nu faktiskt.
Kommer nämligen bli väckt vid 6-7 imorgon bitti av min älskade familj eftersom jag fyller år imorgon!
Och jag har en känsla av att om jag inte försöker sova nu så kommer jag somna 2 timmar innan dom kommer och sjunger för mig...


Jag igår när jag äntligen hade tagit på upp på den där grejen och inte kom ner. Riktigt smidig tjej är man...


bilder från midsommar


Det finns inget stopp på oss när vi är tillsammans

Kunde inte blogga mer igår för jag kastade mig in i duschen och begav mig till Gnesta. Träffade Crille och Magnus en stund innan jag och Fanny tog bussen ut till Björnlunda. Väl där firade vi hennes halvbror och sen drog vi till Linnea en stund. Runt 10-11 tiden drog vi därifrån och träffade Kim en stund och då bestämde vi oss för att gå in till Gnesta och göra ingenting hela natten, endast för att Fanny hade glömt datan hemma. (y)
Men det slutade med att Hjalte mötte oss på vägen, vi satte oss utanför han i x antal timmar innan vi gick in till han, åt billys pizza och sen sov.
Nu har vi iallafall kommit hem till Fanny och snart kommer Angelica o Angelina och hämtar upp oss och då ska vi ut på äventyr så vi får höras mer när jag kommer till Salem.


Vår vän Kimberly.

ångestfylld dag!

Usch vilken ångest jag har idag! Vaknade vid 3!! Det här är inte okej, så nu ska jag börja göra lite nytta här hemma sen tänkte jag kolla om Mikaela vill med mig ut och bada.
Nej nu måste jag ut och klippa gräsmattan så vi hörs senare!

I just want to party all the time

Har haft en underbar kväll med mysiga männsikor.
Nu blir det sängen eftersom kudden skriker efter mig!
Godnatt


Aldrig blir det som man tänkt sig

Tänkte att jag skulle lagt in bilder och så från igår men har inte riktigt tid med det för nu ska jag till Annie en liten stund innan vi åker till Tullinge. Vad som händer där har jag inte en blekaste aning om men det visar sig! Kommer antagligen inte blogga mer förrän imorgon, ha en toppenkväll allihop.
Puss!


nu får det vara nog!

Ställde mig på crosstrainern nyss och insåg att jag måste börja träna mer, och ta det på allvar!
När jag kom upp i mitt rum såg jag min godispåse och blev på riktigt äcklad så den åkte i soporna.
Så nu ska jag bättra mig, på riktigt! Ska sluta småäta, träna minst 3 gånger i veckan (försöka stå på crosstrainern 10 minuter om dagen.) och sluta med allt godis, speciellt på vardagarna.
Vet själv att jag mår bättre av det så nu börjar jag mitt nya liv!


Glad midsommar!

Blev ingen uppdatering igår för jag va så oändligt trött då jag bara sov 3 timmar. Hade heller inte så mycket tid.
Iallafall, idag är det ju midsommar som säkert alla redan vet. Jag ska spendera min midsommar i Enskede med månniskor jag inte träffat sen barnsben så det ska bli kul. Dessvärre lär nog jag bli den som springer efter ungarna, av någon anledning blir det alltid då.
Men nu ska jag fixa mig för om en timme ska vi vara där.
Puuuuss!

Gud vad jag älskar spontana kvällar!

Kvällen har spenderats i Järna tillsammans med Fanny och några grabbar. Vi har retat tjurar som jagade Linus tillslut, stackarn blev kvar i hagen.. Förlåt Linus!
Iallafall, tog 5 i 11 tåget därifrån till Rönninge och träffade lite människor. Sen skulle vi ta nattbussen hem men jag och Viktor tröttnade på Annie och Ida så vi började gå till nästabusshållsplats men 1 minut innan bussen skulle gå från Rönninge insåg vi att den inte skulle åka den vägen... Så vi fick knalla hela vägen hem.
Nu är jag äntligen hemma igen och ska kolla några avsnitt av DH innan jag somnar :)
Godnatt!


22 juni 2011

Förstår mig allvarligt talat inte på vädret idag. När jag vakna va det molnigt, när jag mötte Annie sken solen men när jag kom ner till Rönnninge spöregnade det..
Aja, är iallafall hemma hos Fanny och vi har ingen aning om vad vi ska göra. Dessutom ska jag hem om några timmar. Tänkte kanske försöka locka med mig henne hem till mig så jag får sovsällskap, hehe!


jag vet vad jag vill, och jag ska göra det

Det om att jag skulle dygna gick ju sådär... Somnade vid halv 6 och vaknade nyss, haha!
Nu ska jag iallafall börja fixa mig så jag kan åka till Gnesta så fort som möjligt så jag hinner vara där ifall det blir så att jag inte sover där liksom. Så jag kommer nog inte blogga mer innan jag åker för av någon anledning blir det alltid jättestressigt när jag ska dit, men vi lär ju höras när jag kommer dit.
Ha det bra så länge!

you are the only one for me

Nu har jag följt Mikaela hem en bit, i vanliga fall tar det max en kvart hem till henne från mig men det tog henne en och en halv timme att komma hem då vi stannade i en tunnel och snackade, tog kort och gjorde sånt som bara hon och jag kan, hahaha! Ni vill inte ens veta så det är lika bra att jag låter bli att berätta.
Tänkte kolla några avsnitt på DH nu och sen får vi se om jag dygnar eller om jag sover några timmar innan jag beger mig till Gnesta och träffar min fru.


21 juni 2011

hej igen alla trogna läsare!
Dagen har jag som sagt spenderat med Sandra. Vi drog till ungdomsmottagningen en snabbis och sen begav vi oss till Skärholmen. Därifrån fick jag med mig ett par mjukisbyxor, två tröjor, 2 par örhängen och sololja. Välbehövligt och saker jag behöver så idag har jag inte lagt en enda krona på något jag egentligen inte behöver. (Förutom amten på donken)
När jag kom hem la jag mig och kolla på DH avsnitt i 3 timmar, hahaha! Sen sa Mikaela till att jag skulle komma ut så har snackat med henne, Sebbe och Jimmie och dom försöker övertala mig att jag ska med till skärgården över midsommar.
Nu ska vi spela yatzy ett tag innan hon drar hem och då ska jag fortsätta kolla på DH.
Vi hörs!

godmorgon älsklingar!

Lyckades vakna rätt hyfsat idag (halv 12) även fast jag somnade runt 3 inatt.
Har fått i mig frukost och nu sitter jag o väntar på att Sandra ska vakna så vi kan planera dagen för den ska vi spendera tillsammans. Men jag får vell börja göra mig klar istället medans jag väntar på henne.

Igår skulle jag ju kanske träffa Marika men riktigt så blev det inte för hon va tvungen att göra massa men istället hörde Mikaela av sig så gick och mötte henne en stund innan hon begav sig till sjukhuset för hon hade svullnat upp på massa ställen och så. Det va lugnt med henne så vi åkte och köpte godis och sen drog vi hem till henne och kolla på film hela kvällen.

20 juni 2011

Igår när jag kom hem hjälpte jag mamma att packa ur bilen och sen mötte jag Fanny i Rönninge. Vi va hemma en stund innan vi drog till Heron City och kollade på filmen Unknown som va helt okej, men det tog ett tag innan vi fattade, haha! Efter filmen åkte vi hem till mig igen och hon sov här. Vi vaknade runt 1 och nu har hon åkt hem.
Så nu ska jag duscha och lite så för senare kanske jag ska träffa Marika och det ser jag fram emot för det va jättelänge sen jag träffade min sockertopp!


Sötan och jag förra sommaren


19 juni 2011

Ni anar inte hur skönt jag sov inatt! Inte en enda liten fluga väckte mig idag, tror iof att det beror på att jag dödade säkert 10 stycken här på dagen.
Nog om det, nu har vi fixat klart allt här och ska åka om några minuter. Typ när mamma har slutat tjatat på mig. Nu är det inte flugorna som gör mig galen utan det är mamma.
Hatar verkligen när folk tjatar på mig att jag ska göra massa när jag vet precis hur lång tid det tar och vad det är jag ska göra.


-

"Det är inte bra att bli kär i han" va det första jag sa till dig när du berätta hur allt låg till.
Ibland svider sanningen men tyvärr tror jag att du måste inse att jag hade rätt..
Du vet att jag finns för dig och aldrig lämnar din sida vilka val du än gör.
Jag älskar dig mitt hjärta!



06.19

AAARGH JAG BLIR FANIMEJ GALEN!
Dessa äckliga små flugor har hållt mig vaken hela jävla natten, har vaknat säkert varje kvart i 4 timmar av att dom har surrat i örat, landat i ansiktet, gått på ben eller armar. Fyfaaaaaan!
Förstår verkligen inte hur jag ska klara denna dag när jag är såhär otroligt trött och dagen kommer bli låååång.. Det är mycket som ska göras och vid 11 kommer nog alla stå med tårar i hela ansiktet.
Hoppas ni kommer ha en bättre dag än mig för det här kommer bli en av dom värsta dagarna i mitt liv.


Hej

Tänkte bara tala om för er att jag hatar flugor!
Dom är överallt här. Man får inte ens sova ifred.......
En landa på ögat, en på munnen och en på näsan inatt. Inte nog med det, dom surrar runt precis vid öronen också. Man blir fan galen!

Nog om det, hittils är allt lugnt här och alla försöker hålla en god min även om det är svårt ibland.
Idag har vi varit och handla, fick med mig en väska (min familj va ju inte överförtjust att jag köpte den, dom tycker jag har tillräckligt...) och 3 tavlor som ska upp direkt när jag kommer hem.
Nu ska jag ut på en cykeltur och sen vara social med dom andra.
Får se om jag bloggar mer tills jag kommer hem, det visar sig helt enkelt.
Ha det bra till vi hörs igen!


let me sleep!

Tänkte att jag skulle dygna för att kunna vara vaken i tid men somnade vid halv 5 och vakna halv 7 igen. Det är fan värre att sova 2 timmar än att inte sova något alls.. Känner mig verkligen som en vandrande zombie.
Tur att jag ska åka bil i en timme och båt i 3 timmar, om jag inte somnar då kommer jag aldrig palla med den här dagen.
Men nu måste jag fixa färdigt så jag inte är sist klar, som vanligt.

-

Uppdateringen kommer suga den kommande tiden. Kommer inte ha någon lust att uppdatera speciellt mycket. Det blir förmodligen bara korta rader för att få ut en del av mina känslor.
Åker till Gotland om ca 8 timmar och kommer hem på söndag. Dom som läst min blogg tidigare förstår antagligen vad som händer där och varför jag inte kommer orka blogga. Om inte, otur!

Btw, Annie är min idol!


Godmorgon eller vad man säger vid den här tiden.

För mig är det iallafall godmorgon för jag vaknade för en timme sen och har legat i sängen tills nu.
Sitter och väntar på frukost (pizza) just nu som min älskade bror betalar åt mig, ibland är han världens bästa! Dessvärre borde jag inte äta pizza till frukost, får köra ett träningspass senare idag.
När jag ätit och så ska jag försöka packa lite eftersom jag åker till Gotland imorgon och kommer hem på söndag. Efter det ska jag troligtvis ut och träffa Mikaela ett tag.

ibland räcker det med en enda blick

Usch vad jag har saknat att sitta här i Fannys gamla soffa tillsammans och göra ingenting. På nåt sätt så gillar jag det, även om vi inte säger något till varandra så behöver vi bara kolla på varandra för att se vad den andra tänker på.
Förr i tiden satt vi alltid här tillsammans och läste varandras tankar. Tror ingen faktiskt förstår hur lugn jag blir av att sitta här med henne och göra ingenting.

Wellwell, vi har iallafall fått i oss mat, varit ute i stallet och pratat en del om allt möjligt. Om ett tag ska vi nog ut för att träffa Hjalte, Johanna och Linus. Vi har ingen aning om vad vi ska göra eller vart vi ska vara men det visar sig säkert.


me today


shulululu

Nu är jag vaken och Mikaela har lämnat mig. Hon lånade min cykel för typ en halvtimme sen och rullade hemåt, hon tröttnade nog på att jag bara låg och sov, hähä!
Jag ska hänga tvätt och duscha alldeles strax för att sedan bege mig till Gnesta och träffa Fanny. Va ett tag sen vi träffades, inte alls likt oss.
Vi hörs!

förlåt för den dåliga uppdateringen

Har varit riktigt usel på att blogga dom senaste dagarna och det beror på att jag sover bort halva dagarna och när jag väl vaknat har jag redan planerat hela dagen och är ute tills sent på nätterna och då orkar jag inte blogga. Det blir lätt så när man har sommarlov liksom, man vill få ut det mesta och bästa av dagarna. Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig.

Idag har jag iallafall städat, damsugit och skurat hela rummet så det är fräscht igen. Efter det kom Mikkan hit och då drog vi iväg och badade och bara njöt av solen. Sen har vi varit runt lite överallt och träffat människor.
Senare under kvällen kollade vi gamla kort med mamma och sen kom Sebbe hit en stund men efter ett tag åkte vi hem till han istället och kollade TV. Nu är vi äntligen hemma igen och hon sover här med mig.


Mikaela, förra gången vi va o bada

it's time to make things right again

På mindre än en månad har du gjort så mycket saker som du aldrig skulle gjort förut. Du har glömt bort alla omkring dig och bara kollat åt ett håll, åt det håll som dragit ner dig allt mer och mer. Ingen har tvingat dig till något, du har gjort dina val helt själv så egentligen borde jag inte tycka synd om dig. Du har även sjunkit i mångas ögon på flera sätt, även en del i mina men du betyder alldeles för mycket för mig för att jag ska kunna se på när du sjunker allt längre ner. Och nu när du har insett verkligheten efter att ha pratat med människor som har lite vett i skallen så vet du hur allt ligger till och vill verkligen ändra på allt. Jag kommer stå vid din sida och hjälpa dig igenom allt och få dig att klara av dina mål. Det kommer ta tid men jag vet att du har styrkan att klara det här. Så länge du vill det och ber om hjälp för att kunna ta dig upp igen och inte döljer saker för mig så kommer jag sträcka ut min hand till dig.
Du vet precis vem du är och du vet att jag älskar dig av hela mitt hjärta.


23.31

Idag har jag inte gjort nånting vettigt.
Kom hem vid 3 inatt så sov bort hela dagen i princip och sen va tanken att jag skulle med Mikaela till Tullinge men så blev det inte så skulle med Fanny hem till Björnlunda men det orkade jag inte så har bara legat hemma i sängen hela dagen och det har varit riktigt skönt!
Nu ska jag ut på vändzon och träffa Mikaela en stund och sen ska jag sova så jag är pigg imorgon.

fanvadjagälskarmigsjälv

Hela kvällen har spenderats i Tullinge tillsammans med Mikaela och massa grabbar, det är så vi gör det bäst!
Nej men, vi har badat (inte jag iof), garvat och snackat maaaassa! Va riktigt länge sen jag garva så mycket som jag gjorde ikväll. Inte nog med att jag garva åt alla sjuka kommentarer och sånger i Tullinge utan jag snackade med C i telefon och jag garvade åt varenda grej vi sa. Det va så sjuka grejer att jag inte ens kan skriva det här, hahahaha!
Men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i hyffsad tid för ska till Tullinge med Mikaela även imorgon för att mysa med pojkarna.


Jag och Mikaela i tisdags


11 juni 2011

Jag är helt död idag!
Kändes som att jag gick runt hela Salem igår. Träffade iallafall massa människor, gick från Berga till Mölle. (ni anar inte hur långt det är!) Sen från Mölle till Sammy. (också aslångt att gå) Satt utanför han en stund innan jag begav mig hemåt. Höll på att somna på vägen och mina ben typ vek sig men vid 2 va jag iallafall hemma. Käka lite pizza och snacka med mamma, berättade för henne om att när någon frågade mig va klockan va visade jag min arm och svarade "PARTY!" hahahaha tönt man är!

Idag har jag varit hos Mikaela i några timmar med Theo. Men drog hem ett tag nu för att duscha & byta om för senare kanske jag ska med henne och Therese till Tullinge, men får se hur det blir för jag är fortfarande astrött.

untz untz untz!

Solat och badat i 5 timmar hos Annie, om jag har bränt mig! För självklart hade man inte en tanke på att smörja in sig förrän det va försent liksom. Hahaha sämst!
Nu sitter jag iallafall o äter och ska snart börja fixa mig för sen ska jag möta upp brudarna så vi kan göra Salem/Rönninge osäkert.
Kommer inte blogga mer förns imorgon, just so you know.


FML!

Skolavslutningen söööög!
Fick mina betyg och vart faktiskt överraskad, fick IG i svenska A och det hade jag inte en bleeeekaste aning om.. Skönt att lärarna liksom säger till vad man ska göra för att INTE få IG -.-
Wellwell, Fanny följde emd mig hem en stund men nu har hon åkt och jag ska bara byta om sen ska jag hem till Annie och bada.

Bilder från igårkväll


dags för skolavslutning!

Idag va jag uppe tidigt så har massa tid över :)
Min buss går inte förrän om 20 minuter så tänkte att jag kunde blogga lite!
Fanny tänkte skita i avslutningen idag men jag lyckades övertala henne så hon kommer, även om hon blir några minuter sen.
Okej jag har ingenting mer att säga så vi hörs sen..


FUCKFUCKFUCK!

Har haft en riktigt bra dag/kväll. Träffat massa mysiga människor och allt har varit toppen... tills jag kom hem och såg att vi ska bli nya klasser i 2an och jag o Fanny inte hamna i samma klass.
Seriöst, jag kommer aldrig klara av att gå i den klassen om jag inte har Fanny. Inte för att hon är min bästavän utan för jag behöver någon i klassen som jag verkligen trivs med för att jag ens ska palla gå till skolan.
Nej nu ska jag försöka lugna ner mig och sova så jag pallar träffa alla människor i skolan imorgon. FAAAAAAAAAAAAN!


tjaaaaaaa

Igår åkte jag fram och tillbaka till Rönninge hela dagen kändes det som.
Fanny kom iallafall hit igår och lekte med mig och Annie, sen sov hon här. Myyys! Har saknat att få dela säng och svettas tillsammans med henne.
Men hon drog för några timmar sen så jag åkte ner till Bergvik med lite människor och är bara hemma nu för att äta sen ska jag möta upp Gabi och Jeppe så ska vi dra till Barrtorp och träffa massa människor vi kommer antagligen spendera hela kvällen där också.
Vi hörs senare eller imorgon för måste känner mig en aning stressad nu för ska hinna duscha och massa....


idag är en riktigt bra dag!

Nu har min älskade bror gått igenom halva studentdagen och har lagt sig i sängen för att sova en stund innan han ska iväg igen.
Jag själv har gjort mig i ordning för att dra ut med Annie för Skogsängsskolan har bal nere i Rönninge ikväll så vi ska dit och kolla och hälsa på lite människor :)
Får se hur länge vi blir kvar där och vad vi hittar på senare.
Ska säga hejdå till gästerna nu för om en liten liten stund går min buss.

Grattis till studenten storebror!


Godmorgon!

Vaknade med ont i nacken men vem bryr sig? :)
Snart ska vi ner till Rönninge för att kolla Diddes utspring och sen blir det hem och äta smörgåståååårta!!!!
Men nu ska jag hjälpa mamma med det sista innan vi ska åka, hörs mer senare.
Puuuuuss!


hinner knappt komma hem innan jag ska iväg igen

Jag och Mikaela blev inte kvar hemma länge innan Jimmie kom och hämtade oss och vi drog hem till honom. Väl där kollade vi på fotbollen och jag höll på att somna. Jag hatar verkligen att kolla på sport, spelar ingen roll vad det är!
Nu ska jag iallafall byta om till mjukiskläder och åka till Annie så vi kan gå på promenad. Men nu måste jag öka lite innan hon blir galen på mig :)
Puuuuuss!

sommaren är kort så man måste passa på när vädret tillåter


Klippte mig idag hos Mikaela, men det syns inte! :D:D:D:D:D:D:D:D Förra gången klippte hon av ALLT mitt hår :(:(:(:(
Menmen, drog till Tälje med Fanny efter skolan men va inte där länge innan jag åkte tillbaka till min hemort och mötte Mikaela för att ta ett dopp!
Så nu har vi bestämt att vi ska bada en gång i veckan för att få bort hennes fobi att bada i "riktigt" vatten.

jag gör det på mitt sätt

Tänkte egentligen bara ligga hemma hela kvällen men Emelie tvingade med mig ut så vi ringde till Simon som kommit hem igen och träffade han, Alva, Chrille, Jeppe, Sammy och JP. Vi har gjort allt och ingenting ikväll typ.
Nu har jag precis kommit hem och väntar på Mikaela som är påväg hit nu så ska jag ut och möta henne och sen ska vi nog glo på tv tills vi somnar. (Jag lär nog somna av att hon snarkar eftersom hon alltid somnar före mig -.-)
Men vi hörs mer imorgon.
Godnatt!


6 juni 2011

Hemma igen nu.
Mikaela har hållt på att färga Sofias hår hela dagen typ, fast vi tog både fikapaus och matpaus. Vid halv 8 kom Viktor och några o hämta upp dom för dom skulle på bio så jag drog hem och här är jag nu.
Efter bion kommer Mikaela hit och spenderar natten här tillsammans med mig för vi ska till hennes skola imorgon bitti tillsammans så hon kan klippa mig, snäll som jag är. Vill egentligen inte klippa mig för jag vet att hon kommer klippa av halva håret men hon hade lite panik och vad gör man inte för sina vänner?


jag är överallt och ingenstans!

Sov riktigt skönt inatt, föjävligt bara att jag somna typ halv 4 och vakna efter 1 -.-
Men nu är jag uppe och har duschat, ska försöka äta lite frukost innan jag åker ner till Sofia för att träffa henne och Mikaela :)
Får se när jag uppdaterar igen.
Puuuuuss!


bildbomb!

Fredags;


Lördags;

dags att mysa ner oss

Nu är jag hemma igen.
Sandra mötte mig på bussen och sen drog vi och träffade Annsan en stund och nu har vi precis varit och köpt godis och hyrt film för nu ska vi ha filmkväll!

nu drar jag härifrån!

Såhär sexig är jag nu!
Men nu måste jag springa ner till tåget så jag inte missar det för måste hem och fräscha till mig lite innan jag ska träffa Sandra och ha filmkväll. Myyyys!

dags att börja vila upp sig inför nästa helg.

Nu har jag vaknat ordentligt, va uppe en stund förut men sen gick vi och la oss igen och båda två slockande nästan direkt! Det va riktigt skönt tills Fanny väckte mig för fråga om jag skulle ha mat.
Nu har vi iallafall fått i oss mat och hon ska pröva lite olika sminkningar tills ikväll.
Tar kvart i 7 tåget hem och då ska jag nog träffa Annie en stund och sen dra hem för att sova. Tänkte egentligen följa med Mikaela på poolparty men orkar verkligen inte då det kommer bli jättestressigt för mig när jag kommer hem.


en helg full av överraskningar

Idag är en sån dag man inte behöver fråga en jävel hur den mår, speciellt inte någon som va i Gnesta igår. Hahaha!
Jag har iallafall haft en toppenhelg med massa mysiga människor i Gnesta. Har inte uppdaterat något för jag varit totalt upptagen med annat men det kommer mer uppdatering senare, även en del bilder som tagits.
Men nu ska jag leta efter en cool sminkning till Fanny så hon kan bli lite snygg ikväll :)


it's time to get ready

Har ni sovit gott alla söta läsare? Det har iallafall jag gjort förutom att Annsan ringde och väckte mig vid kvart i 9 men som tur va lyckades jag somna om men vid 10 ringde Fanny och väckte mig och då kom jag på mig själv att jag hade bett henne göra det.. Men somnade om då också och vaknade istället vid 12 då hon ringde igen, haha sötan!
Nu är jag iallafall uppe och har fått i mig frukost. Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen så jag kanske hinner med tåget till Gnesta som går om en timme :)


typ sisodär sängdags!

Inte haft en ända lugn stund idag från att jag klev upp ur sängen.
Fixade mig lite i morse sen mötte jag Annie, drog upp till centrum för att möta Ferre. Så va vi med han ett tag innan vi drog hem till Annsan. Fixade oss lite och massa och sen drog vi till Tullinge och träffa massa människor och det va myyys!
Nu är jag äntligen hemma igen och ska försöka sova så jag kanske inte sover bort hela dagen eftersom jag ska till Gnesta och träffa världens bästa!


Godmorgon!

Vaknade för en dryg timme sen, riktigt skönt!
Nu har jag iallafall pratat lite med Annie och ska fixa mig nu sen drar jag hem till henne. Kanske även följer med henne och några andra brudar till Nåttarö imorgon och tältar, men vi får se hur det blir med den saken. Fast det skulle vara jävligt nice faktiskt!
Vi hörs mer senare.
Puuuuuss!


1a juni 2011

Det har varit en häktisk dag hela dagen lång.
Va ju som sagt på Ninnis utspring och sen tillbaka till skolan där jag satt i 2 timmar men det lönade sig för nu har jag VG i datakunskap!
Efter skolan drog jag hem till Annie och färgade hennes hår, sen hem för at att byta om och bege sig till Ninni för att fira.
Drog hem runt 7 tiden och då ringde jag Annie och hon skulle träffa lite brudar så drog med dom till Rönninge där vi har suttit och rökt vattenpipa hela kvällen.


förstår faktiskt inte hur jag orkar....

Åkte till skolan i morse och va här en halvtimme innan jag åkte tillbaka till Salem för att därifrån åka till Huddinge för att Ninni tog studenten idag. Grattis hjärtat!
Efter det va jag tvungen att åka tillbaka till skolan för att göra klart en uppgift, sista chansen idag -.-
Så här sitter jag fortfarande, en och en halv timme senare och är fortfarande inte klar. Hade det varit för en månad sen hade jag skitit i det totalt och åkt hem istället... Menmen, det måste göras helt enkelt!
Men nu måste jag skynda för jag har bara en halvtimme till på mig att bli klar. FML!

När jag kommer hem ska jag färga Annies hår, igen. Sen ska jag röra mig hem till Ninni för att fira lite och fika :)

RSS 2.0