Oliver är en tönt!

Färgning gick helt okej, missade några ställen men så får det va! haha.
Jag och Fanny är riktigt uttråkade och har inte en aning om hur vi ska fördriva tiden.. Kanske blir till att vi går och lägger oss snart för jagbörjar faktiskt bli lite trött. Inte för att det är så konstigt med tanke på att jag sov typ 4-5 timmar inatt.

Är ännu mer taggad på skolan imorgon än vad jag var idag för imorgon ska vi börja med foto på riktigt och så. Dessutom är våran grupp störtskön! Riktigt glad över att jag hamna med dom människorna jag hamnade med :)


färga hår

Nu har vi fått i oss mat och jag har målat mina naglar, ashäftigt blev det!

Fanny har precis tvättat hur hårpulvret som hon hade i så nu ska jag förga hennes hår, får se hur det går eftersom jag aldrig gjort det förut men det ska nog gå bra. Vet ju hur man gör och så satt jag ska nog klara av det. Om inte annat får jag köpa ny hårfärg åt henne så någon annan kan färga, haha!

hos älskade knut

Är i Gnesta nu, fast det har vi varit ett tag men vi har gjort massa annat. Så när vi kom till Gnesta gick vi hem hit och va här i typ 2 minuter sen gick vi till Hilda för Fanny skulle klippa sig.
Efter det gick vi till en affär där det va rea och jag köpte ett nagellack och grejer så det blir enklare att göra fransk manikyr :)
Sen gick vi även förbi Nellie's och hälsade på lite kompisar som satt där.

Nu är vi äntligen hemma igen och Fanny håller på med mat, makaroner och köttbullar! Mumma!

Oliver Ekman är bäst

Är i skolan, har lunch till halv 1, då ska vi ha ljud (?)
Vi har inspark av våra profiler så vi gör massa olika saker, vi har bland annat bakat en tårta som vi ska äta i slutet av dagen, mums!

Efter skolan följer jag med Fanny hem där jag även spenderar natten tillsammans med henne. Får se vad vi hittar på.

Men vi hörs senare, Puuuuuss!


Så jävla fula, hahahaha!

otroligt att jag lyckas..

klockan är 20 över 3 och jag är fortfarande vaken och inte ens i närheten av att vara trött. Beror antagligen på att jag vaknade sent och även tog en powernap.
Känns otroligt bra att jag ska upp om 5 timmar..

Kanske ska satsa på att dygna?

I'm impressed

Ärligt talat så är jag faktiskt riktigt taggad på skolan imorgon! True story.
Nej men beror nog mest på att jag fick foto och vi ska börja med det imorgon, eller okej imorgon ska vi göra någon annan grej men ändå. Jag är taggad till tusen!

Dessvärre är jag långt ifrån klar för att sova, måste duscha innan jag lägger mig för jag vet att jag inte kommer orka göra det imorgon bitti.


En obeskrivlig vänskap ♥


söndagsmys

Träffade Mikaela en liten stund bara, men det är bättre än ingenting alls.
Vi var hemma hos henne en stund, åt lite och sen drog vi till centrum för att ta ut pengar och så. Sen satt vi där en stund för båda var så trötta att vi inte orkade gå därifrån.
Men tillslut bestämde vi oss för att gå hem, skilda vägar, för att vi ville se på solsidan, haha!

Och nu har jag precis ätit lite söndagsmys.


Vaniljglass med varma mixade hallon!
Både gott och enkelt att göra.

schleten

Sket i att sola och la mig istället i min underbara säng och sov i typ en timme. Det var riktigt skönt tills mamma ropade på mig och jag vaknade och inte kunde somna om, haha!

Så jag går fortfarande runt i min onepiece, men ska börja klä på mig riktiga kläder och så nu för jag ska vandra hem till Mikaela och leka med henne lite, får se vad vi hittar på :)

söndagar är veckans segaste dag

Är hur trött som helst fast jag har sovit både skönt och länge..

Funderar på att dra och sola men vet inte om jag orkar. Men det skulle vara så otroligt skönt just nu.

Har verkligen ingenting att skriva om just nu. Mikaela är på match, eller okej den börjar 2. Så hon är hemma i Salem igen runt 4-5 tiden skulle jag tro och då ska jag förhoppningsvis träffa henne.



partypeople

Är klar med engelskan och den är inskickad vilket är väldigt skönt! Bara så ni vet liksom.

När jag hade ätit och fixat mig mötte jag upp Mikaela och drog till Tullinge, mötte några kompisar på tåget sen mötte vi ännu fler kompisar vid bussen som vi skulle ta till lokalen.
Väl framme så träffade vi ännu fler människor, alltid trevligt att träffa nytt folk. Snackade även hela kvällen med Sebbe och Leo, två störtsköna grabbar!
vid kvart i 20 i 12 typ gick sista bussen därifrån så den tog vi ner till Tullinge station. Vårat tåg skulle gå 00.03 men var försenat till 00.08, helt seriöst.. hur lyckas SL med att få tågen försenade vid den tiden?!
Iallafall, har kommit hem nu och varit hemma en stund men fryser fortfarande. Helt galet vad kallt det är ute!

Tänkte lägga in bilder men glömde självklart kameran hemma så det får ni klara er utan.
Vi var även duktiga och höll oss nyktra ikväll, starkt gjort!

Juste, innan alla andra människor hade kommit till busshållsplatsen i tullinge så kör en bil förbi oss med några grabbar i, så stannar dom en bit framför och Mikaela hoppades på att dom skulle göra det. Så gjorde dom det, vi hoppades ju självklart på skjuts men nej då drar dom ner brallorna och trycker sina rövar mot rutan, hahaha! fyfan vad vi garva!!! Och det roliga var att dom var tvugna att åka förbi en gång till! hahahahahahha!


Mikaela helg

Blir inte till att träffa Fanny ikväll utan jag ska träffa Mikaela senare när båda två är klara med allt som ska göras.

Jag är duktig och håller på med min engelska, det är segt att veta att man måste få det gjort men när jag väl håller på med det blir jag så j*vla stolt över mig själv och får värsta egokicken!

Men nu ska jag fortsätta med engelskan så jag blir klar någon gång och kan träffa min fru ♥


Jag och min Mikaela i somras när vi skulle ta en sväng förbi Tobbe en kväll.


riktigt otaggad!

Har ingen större lust att blogga idag faktiskt.
Får se om jag orkar senare..
Puuuuuuss!


trött och snorig

Är astrött för somnade vid halv 3 inatt och vaknade vid 10 av att Mikaela ligger och smsar -.-
Sen skulle hon kliva ur sängen och kliver rakt på mitt ben, lyckat!

Iallafall, sitter för tillfället i min säng helt ensam och är jättesnorig. Mikaela har åkt på träning så jag ska vell försöka bli klar med min engelska..

Kanske ska träffa Fanny senare idag, men får se hur det blir. Både hon och jag är sugna på tjejkväll men det lär nog inte bli så ikväll.

vill sooooova!

Mikaela ligger bredvid mig och sover, snart kommer hon börja snarka..
Skulle också vilja lägga mig under täcket och sova men det kan jag inte för måste bli klar med min engelskaläxa som egentligen skulle varit klar för en timme sen då vi hade deadline.. värdelöst att ha deadline en fredagskväll!

Menmen, det är bara att göra klart det så jag slipper sitta med det imorgon.

ändrade planer!

Blev inte så dåligt som jag hade trott trotts allt. Är hemma hos mig med Sandra, fast hon har varit här i några timmar. Och så fick jag pizza, hehehe! Så jag är lycklig.
Ska lämna henne vid bussen om typ 5 minuter och senare ska jag möta Mikaela som ska spendera natten tillsammans med mig, hihi!

Saknat båda mina flickor megamycket! Tur att jag får träffa båda på samma dag.


..........

Det här kommer bli sämsta fredagen på länge.
Har ingenting att göra, verkligen alla är upptagna med något ikväll.
Har även åkt hem från Fanny för hon skulle till Hopp och så.
Och när jag kom hem möttes jag av pappa som hade köpt pizza, men inte till mig. Kul! Och för att få pizzan hemkörd måste man beställa 2, hur kul va den liksom?!

Plugga orkar jag inte heller göra även fast jag borde.

hos bästa

Skoldagen har varit bra, har skrattat verkligen hela dag i skolan.
På mentorsmötet som vi hade sista lektionen bjöd våran mentor på fredgasmys, hihi! Och så läste vi massa roliga historier. Har nog aldrig haft så kul i skolan som jag hade idag!

Efter skolan följde jag med Fanny hem, me love! Så nu har vi precis kommit hem från stallet där vi har lastat in hö, eller okej jag höll upp dörren....
Får se vad vi hittar på, men något skoj blir det vell :)

Godmorgon alla pigga och trötta

Jag är en av alla trötta.. Klockan är halv 9 och jag sitter redan i skolan och ska arbeta.
Har mediekunskap ochd et är nog det allra tråkigaste ämnet ja någonsin haft under min livstid. sch va tråkigt det är!
Tänkte faktiskt bara säga hej och visa att jag lever så Hej!

SÅ JÄVLA PEPP!

Är sjukt stolt över mig själv just nu så blir nog att gå och lägga sig med ett fett jävla leende på läpparna! I'm awesome!

GODNATT MOTHERFUCKERS! ;D


Jag älskar dig ♥


Med dig kan jag verkligen vara mig själv.


fortsätta eller inte?

Har inte haft någon större lust att blogga i eftermiddag. Känner inte att jag har något vettigt att skriva om och aa..
Så funderar på att lägga ner bloggen ett tag och kanske fortsätta igen när jag känner att jag vill blogga igen. Men har inte bestämt mig än.

Har iallafall hjälpt mamma att rensa lite grejer, hon tycker det låter som att jag har levt i 40 år och inte 16 för jag har gjort så mycket konstigt i min barndom som hon inte har en aning om, haha!



mot bussen

Ska börja röra mig mot bussen nu för att möta Emelie. Får se vad vi hittar på, men något ska vi nog lyckas hitta på innan hon ska träffa sin loverboy.
Men måste göra klart det allra sista nu innan jag går iväg, får verkligen inte missa bussen. Pallar inte gå till mossen idag igen...

Hello sunshines!

Har kommit hem från tandläkaren nu och det gick bra där. Dom skulle bara kolla om trådarna satt ordentligt och så fick jag mina "gipständer" så jag har kvar minne från hur det såg ut innan jag fick tandställning. Fyfan säger jag bara! ;p

Tänker nog inte åka till skolan idag för det känns som att jag har feber eller nåt. Okej att det är kallt ute men så mycket som jag frös, det är inte normalt för att vara mig! Jag satt och skakade på bussen för jag frös så mycket, och jag brukar inte vara den som fryser i första taget.

Men nu ska jag kolla till min mat, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film och försöka sova lite :)

alla har vi våra favoriter

Och min är sängen, där jag alldeles ska lägga mig och försöka sova.

Imorgon ska jag till tandläkaren och missar båda lektionerna innan lunch och efter lunchen så har vi håltimme till 2 då vi har idrott, men funderar fkatiskt på att åka hem direkt efter tandläkaren och inte åka till skolan över huvud taget. Känns så meningslöst att åka dit för att ha idrott när jag ändå hade tänkt ta en promenad och gymma imorgon också.
Men får se imorgon hur jag gör med det.

Nu ska jag plocka undan lite saker som står för tvn sen ska jag krypa ner under täcket och sova.
Godnatt!


Eftersom jag är så jädrans häftig på bilden!

snabb update

Mitt rum ser ut som kaooooos! Fast egentligen är det inte stökigt, utan saker står på fel ställen så det ser jättelitet och trångt ut..
Men måste fortsätta nu så jag blir klar och får bort allt från sängen så jag kan sova.

helt slut

Gick en promenad på ungefär 45 minuter, iof så stannade jag utanför Emelie en stund för att snacka lite med henne om saker som hänt sen sist vi träffades.
Men sen fortsatte jag promenaden hemmåt. När jag kom hem gick jag raka vägen ner till gymmet sm vi har på nedervåningen. Tränade mage, armar och ben och kan säga att jag är helt sluuut nu!

Så ska snart sätta igång med att rensa kläder och lägga in allt jag ska ha kvar i garderoben sen ska jag ta mig en välförtjänad dusch!

påååå promenad, genom stan..

Har precis fått in min garderob i rummet, äntligen! Har inte haft det sen jag bytte rym vilket var några år sen, hehe! Så det känns skönt att slippa oroa sig för att det ska komma in någon genom ytterdörren och ser mig halvnaken när jag byter om, kan ju komma vem som helst.

Nog om det, jag ska bege mig ut på en promenad, idag igen. Får se hur långt jag orkar gå idag, om det blir en lång promenad eller bara en kortis.
När jag kommer hem ska jag gymma lite också, om jag inte går alltför långt förstås, hihi!

Men vi hörs när jag kommer hem igen och har fått in alla kläder i garderoben igen. Det kommer ta ett tag kan jag lova er!


Alla kläder. En stooor jysk påse, en IKEA påse, 2 papperskassar, den fär blåa grejen bredivd jyskpåsen och sen är det ännu mer kläder som inte syns på bilden.. Känns som att det är dags att rensa lite kanske.

26 Januari 2011

Har äntligen kommit hem från skolan, har varit hemma i ungefär en halvtimme.
Satt i skolan 30 minuter extra för att göra.... ingenting -.- För våran mattelärare sa till oss att vi var tvugna att ha engelska om vi inte hade lämnat in våran artikel, efter en halvtimme på engelskan frågade jag min lärar eom jag kunde få göra det hemma istället för jag hade fattat vad vi skulle göra så tillslut säger hon. Varför skulle du inte få? Jag har inte tvingat dig att vara här för jag tar inte närvaro på den här lektionen.
Ibland blir jag faktiskt väldigt trött på våra lärare.. Men men sånt är livet.

Jag ska se om vi har något att äta nu för jag är döhungrig fast jag har ätit en lion. Usch, måste verkligen försöka hålla mig borta från godis och annat onyttigt på vardagarna!

idag är en seg skoldag..

Sitter i skolan just nu och har engelskalektion. Borde egentligen skriva någon artikel men fattar inte vad det är vi ska skriva så bloggar lite istället :) Busigt!
Efter den här lektionen ska jag ha 2 timmar matte! Pallar verkligen inte det..
snygga bilder, haha!

tjatja

Sittter för tillfället i sängen och äter min frukost, är aningen stressadför min buss går om 25 minuter, egentligen gick den  för 10 minuter sen men jag gick upp för en kvart sen så den hann jag inte med.
Jag börjar klockan 10 idag men kommer vara i skolan typ halv 11 om bussen och tåget är i tid.

Men nu måste jag fixa färdigt allt så jag hinner iväg, Puuuuuss!

23.32

Nu har jag borstat tänderna och så och tänkte krypa ner under täcket och somna till en film.
Men det blir nog att somna till tvn istället för en gångs skull, vilket inte händer så ofta längre då jag alltid sätter på en film på datan.

Imorgon har vi bara vanliga tråkiga lektioner, har även matteläxförhör som jag inte kan då jag inte har hunnit med att göra kapitel 6 i två böcker så får se hur det går.. Och så skulle jag gjort en engelskagrej men det är inte heller klart, kul jag kommer ha det imorgon.

Nej nu ska jag stänga av här och försöka sova. Godnatt!


Gammal bild

hurtiga Dessan är på G

Vid kvart i 8 låsde jag dörren och tog en promenad på 40 minuter, och det va riktigt skönt kan jag säga!
När jag kom hem gick jag ner och gymmade lite vilket också var väldigt skönt. Känner mig alltid som en ny människa när jag har tränat, dessvärre blir det inte så ofta men det ska det bli ändring på!

Och mitt humör är på topp för min journalistik har svarat på mitt mail som jag skrev för över en vecka sen. I det mailet skrev hon att jag har uppnått en GOD nivå vilket gjorde mig riktigt lättad så nu kanske jag får foto trotts allt :)
Satt i och för sig och skrev färdigt mitt repotage och det va när jag skulle skicka det till min lärare som jag såg att hon hade skrivit, haha!

pallar inte!

Jag borde egentligen skickat in mitt repotage för lääänge sen, men det har inte blivit av. Det är inte ens klart, och hade planerat att jag skulle göra klart det direkt när jag kom hem från skolan för idag skulle medialärarna ha möte och massa. Så har en känsla av att om inte min journalistiklärare är jävligt schysst och låter mig få ett G även fast jag inte skickat in repotaget så kommer inte jag få gå inriktningen foto...
Och grejen är att jag valde media just för att jag ville gå foto och ingenting annat, så om jag inte får det tänker jag först prata med mamma och se om hon och jag kan göra något och saken, men om inte så ska tänker jag byta skola. Och går inte det, nej tyvärr då får jag klara mitt liv utan utbildning för jag tänker inte gå om 1an då alla linjer bli tex. SamFoto, vilket jag totalvägrar att gå!

Ibland är jag bra elak mot min bror..

En konversation mellan oss på sms..

Han; Tankar du?
Jag;
Ja
Han;
Kan du göra det på nätterna?
Jag;
Eller så skaffar du ett liv och försöker sluta spela :)
Han;
Käften

Men allvarligt, han sitter vid sin data konstant om han inte är i skolan, äter, sover eller är ute och röker..
Förstår inte ens hur människan orkar?!


bilder

Saker jag fick av Fanny;

Blommorna som ligger där ska egentligen sitta fast på "ringörhängena" (dom som ligger ovanför blommorna) men dom hade lossnat..


Converse, 6 par örhängen, ett halsban och en nyckelring med spegel.

Den här fick hon av mig;



Tröjan jag gjorde idag;

istid?!

Mina fingrar är verkligen isbitar! Känns som att det har varit istid ute den här vintern..

Skolan va helt okej idag tills vi skulle ta gruppfoto och alla valde bilden där jag verkligen ser ut som ett sär på. ASKUL! Och det är ju inte första gången det händer heller, hände precis samma sak när vi tog gruppfoto på DN/EXPRESSEN. Trött jag blir alltså!
Tur att vi fick trycka tröjorna iallafall.

Lägger in bilder i nästa inlägg på allt jag fick av henne, det hon fick av mig och tröjan jag gjorde idag.


Godmorgon.. eller något.

Nu är jag nästan helt klar med allt som ska göras. Dessvärre går våran buss om typ 50 minuter så det är bara för oss att vänta..
Fast i och för sig ska jag göra flätor och sminka mig lite så några minuter kommer ju gå till det också. Men sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra.

Jag har sovit jätteskönt inatt förutom att jag vakna upp en gång och trodde att Fanny va Mikaela, och senare vaknade jag igen och trodde att hon va en kille som heter Filip. Men va tvungen att kolla en extra gång fbåda gångerna för att vara säker på att det va Fanny som låg där, haha!

Men nu ska jag göra mig klar så vi hörs senare, Puuuusss!


Välkommen hem älskling! ♥

sovdax

Fanny är här nnu och varit det ett tag.
Vi har precis varit ute på en kortpromenad, och nu ska vi göra oss klara för sängen för Fanny är jättetrött, haha!

Vi har även bytt lite grejer eftersom hon hade köpt saker till mig i Thailand och jag fixade en liten present till henne för jag saknat henne så mycket, hihi.

Bilder kommer imorgon, orkar inte lägga in dom nu.

Godnatt!


mätt och belåten

Har precis fått i mig mat, pannkakor och plättar. Mums!

Har blivit en himla massa fram och tillbaka idag för efter skolan tog jag bussen till Salem för att hämta min jacka hos Agnes, sen tog jag bussen till Rönninge för att ta tåget till Huddinge och möta upp möta så vi kunde handla lite.
Så har inte varit hemma alls länge och nu måste jag enr till Rönnigne igen för min älskade Knut är påväg till mig.

Men skriver mer när vi kommit hem hit igen för min buss går om 6 minuter, galet!

fortfarande i skolan...

Sitter fortfarande i skolan, fast nu är det lite roligare faktiskt för vi håller på att fixa saker som vi ska trycka på tröjor. Asnice!
På min kommer det stå;
Mikaela Desiré
Jag älskar dig!

Kommer få tröjan redan imorgon så det blir niiiiice!

Wellwell, idag efter skolan ska jag gå förbi IN&FINN och se om dom har ramar för skulle behöva det, annars får jag åka till mamma i Huddinge och kolla efter ramar där med henne. Men hoppas på att det finns på IN&FINN så jag slipper åka till Huddinge.
För jag måste förbi Agnes på hemvägen också och hämta min jacka som hon lånade för några månader sen, haha! Min röda jacka passar ju liksom inte till min onepiece så vill ha min svarta jacka dom gånger jag går ut med min onepiece (a) Nej jag brukar inte gå runt med den ute hela dagarna, endast när jag ska ut och träffa typ Emelie eller Annie en liten stund.


Looooooove!

Goddag!

Sitter i skolan nu och är ashugrig fast jag åt frukost..

Hade väldigt mycket tid på mig i morse för jag hade planerat att ta en buss som går pecis nedanför mitt hus, dessvärre missade jag den med 1 minut så fick gå upp till centrum och ta bussen ner till Rönninge, men insåg på bussen att jag skulle missa tåget men vet ni vad? Det var försenat så jag hann! Moahaha, i såna lägen är det bra när tågen är försenade!

Men nu måste jag jobba lite eftersom Oliver bara hänger på facebook -.- Lär nog lägga in ett till inlägg senare.


vem pallar liksom?

Fyfan vad jag inte orkar med mitt liv just nu!
Ingenting går som jag vill, allt blir bara bajs.. Deppmode på hög nivå, riktigt jävla TPL!

Wellwell, imorgon är det skola igen. FML!

Har fixat en grej till Fanny som fortfarande är kvar i Thailand, bajsunge!

Mamma och jag har städat mitt rum så nu kan man dra hem kompisar igen, vilka kompisar?! nej driver bara, klart jag har kompisar! eller?
Nej fan va tråkig jag är...

Har inte duschat, inte pluggat, inte haft ansiktsmask. Ååååh vad trött jag blir på allt!
Pallar egentligen inte skolan imorgon, vill bara ligga hemma och sova hela dagen och hoppas på att Fanny orkar komma till mig så jag får känna hennes kropp emot min, hehehehehe!

Faaan vilket värdelöst inlägg, förstår om ni inte ens orkat läsa hit. Skulle nog inte heller palla det liksom!

Inte fan har jag några nya bilder heller.
Alltså jag har en systemkamera men inte fan använder jag den?! Pallar liksom inte släpa på den jämt och ständigt, dessutom är kamerväskan så stor att den inte får plats i en vanlig väska, hur kul va den då liksom?

Nej nu ska jag sova så jag kanske orkar upp imorgon, förhoppningsvis får vi trycka tröjor imorgon. Har faktiskt lite beslutsångest om vad jag ska skriva.. Antingen Fuck 118 800 Ask me! eller Mikaela Desiré

Äntligen funkar mitt word igen, kanske man klarar av godkänt i journalistik! Awesome! Fast orkar inte göra det idag, fuuuuuck!

Godnatt!


Fan vad jag saknar er tjejer..

så sjukt irriterad!

Har missuppfattat hela engelskaläxan så jag skiter i att göra den, jag hade fattat det som att man skulle skicka in en intervju men nej då är det någon artikel man ska skicka in?! Och ändå frågade jag min lärare förut om det bara va en intrvju, jaja det är det svarade hon det. Men det är det ju inte alls! BLIR GALEN!

Och nu skulle jag skriva ut lite grejer men insåg att jag behövde installera skrivaren till den här datan så då gjorde jag det, men det funkar ändå inte att skriva ut det jag vill ha ut....... Fick ut någon testutskrift men nu får jag inte ut det jag egentligen skulle skriva ut.

Och så funkar inte mitt word så kan inte göra färdigt mitt repotage eller någonting.

FANFANFANFANFANFANFANFAN!

fixa och dona

Hemma nu igen och ska inte gå ut mer ikväll, ska försöka hinna med en massa innan jag ska sova.
Ska fixa min engelskaläxa och försöka städa lite, sen ska jag nog dra på mig en ansiktsmask och ta en låååång dusch :)

Om några timmar går Fannys flyg hem, ååh vad jag längtar! Hon är på Arlanda klockan 3 svensk tid. På eftermiddagen alltså.
Ska försöka fixa en liten överraskning till henne, hihih! Kan inte säga vad eftersom hon läser min blogg, men kommer självklart lägga upp bilder på bloggen :)

bra jobbat!

Mikaela är och kollar på sin lillebrors match som är slut om typ 5 minuter och då ska jag träffa henne, haha!
Så det blir en aning stressigt nu för har inte klätt på mig eller någonting, bara ätit frukost..
Vi hörs senare, Puuuuuuss!


Jag just nu...


jag är en trött tjej

Vaknade för ungefär en timme sen, fast somnade iof efter 3 inatt så det är ju inte så konstigt.
Ska snart gå upp och få i mig lite frukost för jag är döhungrig!

Får se vad som händer idag, har absolut ingenting planerat så det blir vell att bara ligga hemma i sängen. Usch vad skönt det skulle vara!


Mikaela Wakander & Fanny Eriksson

Jag älskar er mer än något annat tjejer!


hola amigos

Hemma nu är efter kall kväll.
Blev tidigt idag också men är jäääättetrött så funderar på att sätta på en film och sen sova. Fast lär ju somna under filmen men ändå.

Hade tänkt börja med en ny grej här i bloggen, ni kommer märka vad när jag börjar med det, hihi!

Vi hörs imorgon för jag orkar inte blogga mer nu, Puuuuss!


apseg!

Förstår inte hur Emelie kan vara så oändligt långsam!?

När vi kom hem skulle hon bara duscha och jag skulle duscha, städa buren och plugga..
Men det tog typ 20 minuter innan vi började städa buren, sen duschade jag och har prövat olika sminkningar, har även klätt på mig och både fönat och plattat håret och hon är fortfarande inte klar?!

Jaja, om ungefär 10 minuter ska jag möta henne utanför min gård så ska vi vara ute ett tag tror jag. Tills det blir för kallt och båda 2 vill dra hem igen, haha!

Och vet ni?
Jag pratar med Fanny, igen! Helt amazing, haha fan vad jag saknar människan ;p
Saknar henne så mycket att jag måste skriva på min blogg varje gång jag snackar med henne, hehe!
Sen har vi även hunnit planera lite, vi kom fram till att när hon kommit hem på måndag så ska hon komma hit och sova med mig, loooooove!

Men nu måste jag leta efter en tröja sen ska jag gå. Hörs senare älsklingar!

en helg full av Emelie

Har precis städat hmsterbusen med storebror, duktiga som vi är.

Det va asskönt att få sola igen, dessvärre är jag skyldigt mamma pengar nu. Hatar att vara skyldig folk pengar.. Men det är smällar man får ta liksom.

Ska hoppa in i duschen nu för sen ska jag träffa Emelie. Måste skynda mig lite så hon inte blir galen på mig sen, haha!
Hon klaga på att jag va seg när vi skulle mötas igår för hon fick vänta på mig i typ 1 minut medans vi hade missat bussen med typ en halvtimme för hon va så seg. Knasboll!

Nej nu måste jag faktiskt fixa mig så jag blir klar någon gång.
Puuuuuuss!


Jag och Emelie på balen ♥

ruuuuuubrik

Åååh vad jag hatar när folk stressar än för att fixa något så man kan ses så har den inte ens tid precis då...
Så man typ stressar som fan och sen när man är klar så måste man ändå vänta i flera timmar -.-

Som Emelie i morse, hon hade skickat flera sms och ringt för att kolla om jag har bett mamma om pengar till att sola, så skrev jag att jag bara skulle klä på mig sen va jag klar. Då säger hon att hon och hennes mamma ska upp till Dana för att fixa något sen kan vi ses.
Och nu ringde jag henne, då va dom i centrum och käka och skulle kanske upp till Dana snart, sen kunde vi nog sola.

Alltså på riktigt, nu är jag redo för att gå ut och pallar inte sitta hemma längre. Ååååååååh!!




Ingenting illa menat mot dig Emelie, men det va ett bra exempel..

sola eller spara pengar?

Sitter för tillfället och pratar med Fanny på facebook.
Känns jättekonstigt för hon skrev nyss att hon skulle äta middag och så snart, och här sitter jag halvt nyvaken, haha!
Ska snart få se min baby igen, för hon ska logga in på msn så vi kan cama :D

Iallafall, när jag och Fanny har pratat färdigt ska jag börja göra mig i ordning och be mamma om pengar så jag kan dra och sola med Emelie :)

lääääängtar!

Har varit och köpt lite godis och cola nu, blir att kolla på I rymden finns inga känslor. Och om jag orkar ska jag kolla på Nattbuss 807.
Riktigt bra filmer om jag får säga det själv, eller vad tycker ni?



Vetnivetnivetni?! Om bara FYRA dagar kommer Fanny heeeem!
Uuuuusch vad jag längtar efter min baby, men snart så får jag hålla om henne och höras henne underbara stämma! ♥


filmkväll?

Har redan kommit hem, Mikkan blev hämtad av Jimmie och Emelie frös så mycket så hon drog till Dana så då tog jag bussen hem.
Funderar på att kolla med mamma om vi kan köpa lite fredgasmys till ikväll. Men först ska jag äta lite för jag är döhungrig.

hem och iväg

Har precis kommit hem från skolan och väntar nu på att Emelie ska bli klar så vi kan ta bussen till centrum.
När vi har varit där ska vi vell hitta på något ett tag sen ska vi träffa Mikaela.

Kommer antagligen inte bli så mycket uppdatering idag då jag har en känsla av att jag inte kommer vara hemma speciellt mycket. Kanske till och med sover borta, får se hur det blir.

Men vi hörs när jag har tillgång till data igen, förhoppningsvis är jag hemma ett tag mellan 5 och 6 så jag kan prata lite med Fanny.


Saknar dig Knuuuuuut! ♥

Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen, men jag har gott om tid på mig. Min buss går inte förrän om 1 timme så jag kan ta det lugnt för en gångs skull.
Kanske till och med har så mycket tid att jag hinner sminka mig :)

Men nu måste jag gå upp så det inte blir så stressigt, vi hörs senare.
Puuuuuuss!

Godnatt ♥

Nu hat jag duschat och ska snart gå och lägga mig, ska kolla med mamma om vi skulle fixa lite plugg så jag har det klart imorgon. Men får se om vi orkar, annars får jag försöka hinna med det imorgon.

Men nu ska jag krypa ner under täcket och somna till filmen Dumma mej, den är så underbar!
Rekomenderar helt klart er att se den, ni kommer inte ångra er kan jag lova.

Godnatt!


Hahahaha, ibland älskar jag mig själv!


I love my life

Har varit ute i princip hela dagen med Emelie, fast egentligen har vi inte gjort speciellt mycket men ändå. Vi har haft kul och det är det som räknas!

Imorgon ska jag bara vara i skolan i 2 timmar för vi har håltimme så våran lärare va snäll och flyttade på våran svenska lektion så vi skulle slippa ha håltimme. Så börjar 11 och slutar 1 istället för att börja 20 över 8 och sluta halv 2 :)
Så efter skolan ska jag möta upp Emelie i Rönninge sen ska vi träffa Mikaela.

Tänkte strax gå och duscha en sen försöka sova, kanske hinna med att plugga lite men får se hur det blir med den saken, haha!


bajs

Sitter hemma i mitt rum med Emelie för tillfället, har ätit lite. Alldeles strax ska vi ner till Emelie så hon kan byta kläder sen ska vi dra ut igen och hitta på något skoj, hoppas jag.
Slut på ord, pöss


Emelie


tjena bitches!

Är hemma från skolan nu, fisk sluta 1½ halv timme tidigare.
Vi hade 2½ timmars håltimme så vi började åka skridskor innan lektionen egentligen skulle börja så vi åkte vell i ungefär en timme, sen lyckades jag övertala våran lärare att vi skulle få åka hem.

Mötte upp Emelie i Rönninge och på bussen bestämde vi att vi går hem och fixar lite, sen ska jag ner till henne. Skönt att hon bor 1 minut ifrån mig :)

Men nu ska jag byta om så jag kan gå ner till henne, får se vad vi hittar på, men det lär nog inte bli så mycket uppdatering på ett tag.


Fräscha brudar sista dagen på natudagarna med skolan i somras.

Godmorgon alla glada och ledsna!

Sitter just nu och väntar på att min mamma ska bli klar så vi kan åka till tåget sen. I och för sig så har vi inte bråttom men det är träkigt att sitta hemma och bara vänta när man är klar..

Idag ska vi åka skridskor på idrotten, det är kul men ändå inte. Tyckte det va roligare när jag var mindre för då var jag bra på det även fast jag inte åkte speciellt ofta. Nu är jag sämst, verkligen sämst!
Menmen, tror inte jag är ensam om det så det ska nog inte vara några problem :)

Men nu ska jag ta något litet att äta så jag inte där tills vi får lunch, vi hörs senare.
Puuuuuuss!

Amanda Ojala

Måste bara skriva av mig lite om min underbara syster Amanda Ojala!

Det var väldigt länge sen jag träffade henne, ett tag sen vi snackade också för den delen.
Vi har glidit isär otroligt mycket den senaste tiden, varför har jag nog egentligen inga riktiga svar på faktiskt. Vi började glida isär i 9an tror jag det va, tror det är mest för att vi har skaffat nya kompisar, hon har skaffat sig en pojkvän på Ekerö och så. Inte nog med att vi bor ungefär en timme ifrån varandra liksom.
Självklart har det inte hindrat oss förut då helgerna var våra!
Spenderade varenda jäkla helg med henne, fanns inga undantag, dom var gjorda för oss två.
Och vi har gått igenom en himla massa tillsammans, och vi har gjort saker som jag aldrig gjort med någon annan.
Dessutom har vi alltid kul när vi är med varandra, ända sen vi sågs första gången har vi stått vi varandrass sidor.

Kommer till och med ihåg första gången jag mötte henne, hon satt vid Salems Centrums busshållsplats med hennes dåvarande pojkvän Simon som gick i samma klass som mig då. Och jag ville så gärna veta vem han var tillsammans med så jag gick dit och sa hej, sen sa vi inget mer. Efter ett tag började vi skriva till varandra på playahead och bestämde oss för att träffas och sen dess har det varit hon och jag.


Förjävlig bild men det är den ända jag har på oss 2 på den här datan.

Försökta hitta våran låt på yoytube men den finns tydligen inte, väldigt synd för den förklarar verkligen oss två.

heeeemma

Åkte till IKEA en snabbis med mamma och storebror, vi gick i igenom hela IKEA på en kvart ;o
Förstår inte hur vi lyckades, och ändå fick vi med oss en del grejer hem.

När jag kom hem drog jag ut med Emelie direkt, så vi gick upp till centrum för hon skulle handla, tyvärr va den affären stängd där hon ville handla, menmen.
Träffade några där som vi va med en stund, sen gick vi upp till Dana för hans mamma skulle bjuda Emelie på cigg för hon va asröksugen.
Efter det började vi röra oss hemmåt och nu har jag kommit hem.

Ska duscha alldeles strax sen ska jag nog gå och lägga mig så jag verkligen kommer upp imorgon! Och nu måste jag verkligen börja skärpa mig och inte bara snooza hela tiden och försova mig..


..

Skulle egentligen träffa Emelie om ungefär en timme men mamma påminde mig om att vi troligtvis skulle till IKEA idag så antingen får jag träffa Emelie senare eller någon annan dag..


Här är vårat bidrag till tävlingen. Satt en till burk som någon hade tagit sönder..
Vi knåpade ihop denna på ungefär en kvart, enkelt men märkvärt liksom. Och eftersom vi var så kreativa så vann vi :)

plugg

Gick ut på en liten kort promenad för att få lite friskluft och då mötte jag Emelie av en ren slump så vi bestämde att jag skulle hem och plugga lite nu och hon skulle vila och runt 7 tiden skulle vi ses :)

Sitter just nu och pratar med Fanny på facebook! Usch vad jag saknar henne alltså!
Men skönt att få prata med henne även om vi sitte roch pratar om skolan.. Men snart så kommer hon hem och oj vad vi har mycket att prata om! hihihi.

Alla kan ju inte vara lika bra.


GRATTIS TILL VINSTEN, PIMP MY RETURKÄRL.
Och vilka namn står under MP10B? Jo, Caroline och Desiré!
Vi vann en tävling i våran klass och som pris fick vi en varsin liten choklad tomte och äran såklart. Fast den bryr jag mig inte så mycket om, haha!
Får se om de tkanske kommer upp en bild på vårat arbete sen också, dessvärre hade någon haft sönder våran lite..


trött tjej

Hemma från skolan nu. Kunde fått sluta vid 1 istället för 2 om jag inte hade gått matte A och B. Dessutom satt jag bara av tiden på sista lektionen..
Menmen, är hemma nu iallafall och är jättetrött! Ska försöka plugga lite matte och hoppas på att min bror kommer hem snart så jag kanske får lite sällskap.
Ovanligt att han inte är hemma före mig faktiskt.

Lägger upp lite bilder sen när Carro har lagt upp dom i sin blogg :)

sleepy

Nu börjar jag känna mig väldigt trött så ska alldeles snart stänga av datan och lägga mig i sängen och somna till en film, as usual.
Har försökt se färdigt på Batman i säkert en vecka nu men somnar alltid ;p så har inte ens sett första delen. (Den är uppdelad i 2 delar varav båda är ungefär 1 timme långa)

Skulle säkert behövt plugga massa matte tills imorgon men det har jag helt glömt bort och kom precis på det..
Får vell läsa imorgon på vägen till skolan eller nåt.

Godnatt! ♥


sköning

Vi brukade reta Nisse för att han hade glasögon.
En dag slet vi av honom dom, men då började han reta oss för vi hade glasögon.

Kan nog vara bästa skämtet på länge!


heeeeeeeeeeeeeeeej!

Nu är jag hemma igen.
Slutade vid halv 1 idag för våra lärare var tvugna att göra massa annat så jag åkte till Huddinge och åt lunch med mamma och sen gick jag till Mikaelas skola. Tur det för då kunde hon göra hårinpackning på mig, hihi!
Tyckte Sarah va bra också för hont yckte det va roligare att göra på en riktigt människa än bara på en docka :)

När Mikaela hade slutat drog vi hem till henne och kolla på tv men efter ett tag somnade både hon och jag i soffan. Men nu fick jag skjuts hem för hon skulle på träning.

Så nu hade jag tänkt skriva färdigt mitt repotage men nej då funkar inte mitt word, blir så j*vla trött! Har verkligen tänkt göra klart det aslänge men det har inte blivit av och nu när jag verkligen tar tag i det så funkar det inte. APRÖV!

skola

Sitter i skolan och har skrivit om något företag med min grupp. Vi är bäst, haha!
Började halv 11 idag och slutar vid kvart i 1, asnice! Kanske tar en sväng förbi Mikaelas skola. Hon tyckte det vore toppen om jag åkte dit. Finns ju fler anledningar till varför men orkar inte berätta dom ;)

Nej nu ska hjälpa min grupp så vi får bra betyg.

mot skolan

Är klar med allt nu och har även tid över! Det här känns toppen faktiskt.
Fast jag skulle egentligen gått för 10 minuter sen men min far erbjöd sig att skjutsa mig till skolan. Skönt att slippa åka buss :)

Nej nu ska jag stänga av datan men vi hörs när jag kommer hem igen!


Peace out motherfuckers!

Godmorgon!

Äntligen känner jag att jag är uppe i tid och borde hinna med allt jag ska göra innan jag måste gå till bussen.

Har media idag igen, precis som alla måndagar och tisdagar. Det är faktiskt rätt kul på grafiska :) fast det finns en nackdel! Men så är det ju med det mesta så det är bara att stå ut.

Men nu måste jag fixa mgi om jag ska hinna bli klar.
Puuuuuss!


kan inte sluta tänka på Fanny!

Sitter och lyssnar på Firework med Kate Perry.
Den låten får mig att tänka på min älskling, vill bara att hon ska komma hem nu så jag kan få kramas med henne.
Men måste vecka i en hel vecka till innan jag ens får höra människans röst. Förstår inte hur jag klarar mig även fast dagarna går fort. För så fort jag tänker på henne känns det som att dagarna aldrig går utan det är lika lång tid kvar varje dag..

Nej nu ska jag gå och lägga mig och lyssna lite mer på firework och tänka på min älskade vän och hoppas på att hon kommer hem ordentligt och att hon har det toppen där borta!


Hahaha, du är underbar! ♥

svart igen

Jag är verkligen usel på att uppdatera min blogg nuför tiden. Men det blir lätt så när man inte har en liten data som man kan ha med i väskan och är iväg hela dagarna och gör annat.

Har äntligen färgat mitt hår och det känns underbart! Fått tillbaka min riktigt mörka hårfärg som jag vill ha, och aa, det känns riktigt bra nu faktiskt. Har velat färga mitt hår länge men det har inte blivit av liksom. Skönt att ha det gjort nu även om jag inte har några pengar kvar den här månaden..

Ska snart börja röra mig mot sängen för jag lägger mig alltid alldeles för sent om kvällarna så jag inte orkar upp, och det blir jobbigt i längden för jag blir trött i skolan och får då för mig att jag är sjuk och åker hem och vissa dagar åker jag inte ens till skolan. Så får det inte vara!


Mikaela är bäst..... efter mig förstås :)

Hann inte blogga i morse då jag stängde av larmet på mobilen och den andra klockan som jag lånade av Didrik inte ringde?!
Blir galen, får helt enkelt införskaffa mig en riktigt väckarklocka!

Sitter för tillfället med Mikaela bredvid mig och färg i håret. Äntligen!
Får se vad vi hittar på när vi har duschat och så :)


Godnatt!

Har äntligen kommit i säng nu.
Var duktig och gymmade lite förut och det gick superbra :)

Men nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon.
Fick låna Didriks väckarklocka, haha ni ska se den! Riktigt porrig ;) För av någon konstig anledning så ringer larmet på min mobil inte alla dagar så vaknar inte och försover mig.. Men nu hoppas jag att jag ska lyckas vakna och slippa stressa!


lugn och ro

Är hemma från en galen och fartfylld helg!
Det har verkligen inte varit en enda lugn stund, inte ens när vi har kollat på film eller tv. Det är stört men så är det :) Men jag har haft det toppen iallafall!

Skrev ju att jag skulle färga mitt hår i helgen men så blev det inte, men nu har vi bestämt att vi ska färga det imorgon så får hoppas att det blir så också!
Har inte heller träffat Matilda idag så får försöka lösa mitt arbete på något annat sätt. Fy vad jag inte sköter skolan just nu..
Men det blir lätt så på helgerna, eller vad säger ni?

Nu ska jag äta för jag har bara ätit 2 cheesburgare idag, toppen Desiré!
Har ätit både mycket och lite i helgen. Lite nyttigt och mycket onyttigt. Och jag åt inte middag varken igår eller idag. Eller jo jag åt jättelite mat hos Mikaela igår mend et va inte mycket det.

hej o hå

Bloggade aldrig igår för direkt när jag vakna Skrev Jimmie att dom va påväg hit så det va bara att gå upp och göra sig klar..
Sen har vi varit iväg hela dagen och gjort massa.
Haft tjejkväll hela helgen och Jimmie tyckte det va en riktig tjejkväll igår :)

Ska iväg och kolla på Mikkans match snart och så ska jag försöka hinna med att träffa Matilda så jag kan göra färdigt mitt skolarbete.

Höööörs sen!

deppdeppdepp

Tiden rinner iväg om nätterna, klockan är redan halv 3.
Har blivit galet depp nu vilket jag alltid blir på nätterna men sen har jag även haft en diskution med min kära vän Andrée, vad vi snacka om tänker jag inte ta upp här men det gjorde mig inte på bättre humör iallafall.

Men nu ska jag fortsätta kolla på pokemon och hoppas på att jag kan somna så jag hinner göra mig klar innan dom hämtar mig innan matchen.


Såhär snygg känner jag mig just nu.


Dags att träna!

Hemma från våran "tjejkväll" nu. Vi har gjort det vi är allra bäst på, åka bil och dunka musik!
Blev avsläppt utanför dörren så slapp gå från bussen, nej jag är absolut inte lat (a)

Men tänkte faktiskt gå ner och träna lite så min träningsverk kanske försvinner lite. Skönt att jag inte har lika ont som Carro iallafall som knappt kan gå, stackarn!

Wellwell, imorgon kommer Jimmie och Järven och hämtar upp mig runt halv 1 för då ska vi kolla Mikkans match för hon möter AIK.

wakiewakie

Nu är vi vakna igen båda två. Mikaela vart jättearg på mig när jag väckte henne :(
Det vart inte bättre av att jag lät Jimmie få prata med henne så han skrek i hennes öra och hon kasta iväg luren, haha!
Men ska försöka få upp henne ur sängen nu så vi kan köpa hårfärg och färga mitt hår för det är jätteljust och så har jag utväxt...


Hon är en trött tjej och tror att jag går på att hon bara blundar..

sova middag

Kommit hem från skolan nu, fick med mig Mikaela hem också.
Slutade vid 20 över 1 men tog tåget mot huddinge men fick hoppa av i flempan och springa till tåget som hon satt på. Sen tog vi bussen från Rönninge och nu är vi äntligen hemma!

Ska sova en stund nu sen ska vi nog köpa hårfärg och färga mitt hår så jag blir snygg inför våran tjejkväll med grabbarna ;)

sen... igen

Försovit mig igen, toppen!
Kommer defenetivt inte komma i tid till skolan för min buss går om 25 minuter och om jag ska hinna med den måste jag gå om 10 minuter.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs senare idag.

sleepy

Jag gör verkligen aldrig något av det jag sklriver i bloggen att jag ska göra.
Jag har varken duschat eller pluggat.. Bestämde mig för att hoppas på att jag vaknar och är pigg imorgon så jag hinner duscha och komma i tid. Pluggandet har jag inte ens tänkte på, får skriva ner glosorna på ett papper och plugga imorgon i skolan eller något.

Nu tänker jag iallafall sätta på en film som jag kan somna till, idag blir det Batman!

skvaller

Gick ut och träffade Annie en stund och har precis kommit hem. Skönt att få gå ut och prata med någon som inte vet allt om mig men som man ändå kan lita på. Älskar att prata skvaller med tjejkompisar, man får alltid höra något nytt, haha!
Nej men Annie är en skön person liksom, bara så alla vet så anteckna det, NU! :)

Tänkte hoppa in i duschen strax, sen plugga lite och sen sova så jag orkar upp imorgon.
För morgondagen kommer bli en lång dag säger någonting i mig. Ska nämligen träffa Mikaela för hon ska färga mitt hår och sen ska vi ha tjejkväll med Järven och Jimmie, haha! Eller okej det är iallafall vad jag och Mikaela har planerat :)


Du kommer alltid vara min fru! ♥

skäms på mig!

Har inte gjort något vettigt som jag egentligen borde gjort idag!
Typ som ta tag i läxor jag borde gjort förut, kolla upp vad jag har för glosor, höra med Matilda om hon har tid och lust att bli intervjuad någon dag innan onsdag och så borde jag ha gymmat..

Får se om jag orkar göra något över huvudtaget nu, slänga iväg ett sms är inte så ansträngande så det ska jag nog klara av, eller?

Nej usch jag vill inte göra någonting! Vill bara prata med min underbara Fanny. Iof så pratade vi lite på facebook idag men vi fick inte mycket sagt innan hon va tvungen att gå.. Klockan va redan 22.00 där när vi pratade.
Känns helt fel att det inte är samma tid som här, och att min babyboo är så långt ifrån mig.

så det kan gå

Ringde nyss i min lur, Mikaela.

Jag; a hallå :)
M; Heej! :D ... Jag ville bara höra din röst för det va så länge sen :(

Ja, finns inte så mycket att säga. Mikaela i ett nötskal helt enkelt! :)
Men jag älskar henne iallafall.


home from school

Är sjukt trött, hade idrott sista lektionen och vi skulle hoppa på tranpett(?) det va iallafall jättejobbigt! Brukar inte tycka att det är det men idag var det sjuuuukt jobbigt!
Inte nog med att jag och Tessa började hålla på också, vi är störda på idrotten.

Träffade Michelle på vägen hem, va ett tag sen vi träffades så det va kul.
Och min käre bror köpte cola till mig, lovely! Fick även choklad, precis vad jag behövde just nu!

Godnatt ♥

Gymmade rätt länge faktiskt, eller okej jag fuskade och tog rätt långa pauser.
Men det blir lätt så när man har en tv framför sig, hehe!
Iof va det inte så seriöst idag då det saknas lite grejer till maskinen och jag värmde inte upp och så, ska träna mer seriöst sen när maskinen är helt klar så man kan använda allt på den. Menmen, det var iallafall skönt att få träna lite med tanke på att det var ett tag sen jag va på gymmet sist..



Efter det så satte jag på mig en ansiktsmask och sen dog jag mig en välförtjänt dusch.
Ska alldeles strax lägga mig i sängen och försöka somna så fort som möjligt så jag kanske kommer upp imorgon för jag börjar klockan halv 9 så måste gå upp runt halv 7 - 7 tiden..
 

rubriker är inte min grej

Sov riktigt länge! Somnade runt 2 och vaknade vid 6, asskönt!

Idag stog jag för maten, tortillini. Efter maten gick jag ut och träffade Kicki och Annie en stund, kände att jag behövde lite friskluft med tanke på att jag sovit i ett rum med stängd dörr och så.

Tänkte gå ner och träna lite så jag gör någon nytta, efter det ska jag ta tag i läxorna så jag inte får i IG i ämnet journalistik. Med tanke på att jag kanske inte får gå just foto då..

så värdelös!

Lyckades försova mig i morse också men kom i tid iallafall. Förstår inte hur jag lyckas försova mig och komma i tid ändå.
Menmen, det är vell bra det.
Dessvärre åkte jag hem från skolan för jag mådde så sjukt illa :( behövde nog egentligen vara kvar i skolan för eftersom det är första dagen med riktiga lektioner.
Men får helt enkelt försöka imorgon igen och hoppas att jag mår bättre.

Har en del att se fram emot när Fannan kommer hem för hon har köpt skor till mig nu, hihi (a)
Saknar henne massa!

Men nu ska jag sova en stund sen ska jag försöka ta tag i lite läxor! Jag är så duktig.

Lägger också upp bild på våran nya träningsmaskin senare när jag vaknat igen och så.


Jag och min babybo! ♥

som jag har väntat!

Äntligen har vi fått våran träningsmaskin så nu kan jag börja träna igen, underbart!

Messade Jimmie förut och frågade om han kunde plocka upp mig på vägen till Södertälje men det va tydligen fullt i bilen så jag började hjälpa pappa med att bygga ihop maskinen och självklart har han ringt då för dom hade lämnat av dom som va i bilen och sen skulle han och Järven plocka upp mig men hade inte telefonen på mig.. Så det blev inge Södertälje idag.

Hoppas verkligen på att maskinen blir klar idag så man kan pröva den lite!
Så jävla taggad!

Gästblogg och hockey (?)

Har precis varit snäll och bloggat lite i Fannys blogg eftersom hon är i Thailand, bajsunge!
Läs hennes blogg --> HÄR <--

Iallafall, jag va hemma hos Mikaela en stund, men för ungefär en halvtimme sen skjutsade hennes pappa hem mig för hon skulle på match. Så nu är jag hemma och funderar på att kolla med Jimmie om han orkar hämta upp mig senare om han ska kolla på Mikkans match. Men får se om jag orkar.

hemma en snabbis

Kom nyss hem, ska bara äta lite innan Mikaela och Jimmie kommer och hätmar upp mig för vi ska hem till Mikaela och sova en stund innan hennes match. Får se om jag följer med eller drar hem då och pluggar lite och så.
Men måste göra mig klar nu innan dom kommer.
Skriver mer när jag kommer hem ikväll.

fortfarande i skolan

Sitter fortfarande i skolan men har fått i mig mat nu.
Och Fanny om du läser detta så hoppas jag du bir väldigt besviken för att du är i Thailand och inte fick vara i skolan när det va pannkaka till lunch, moahahahaha!

Skulle egentligen leka med Mikaela efter skolan men det blev ändrade planer för hon hade tydligen match.. Så åker nog hem och städar lite i rummet så mamma blir nöjd någon gång.


Bild jag tog på Oliver idag som vi ska ha med till våran löpsedel.

sämst!

La mig i sängen vid 12 igår men somnade id halv 2 typ.. Så jag lyckades även försova mig i morse så jag skrek på mamma när hon ringde och väckte mig, hehe!
Nu sitter jag i skolan och ska leta reda på en nyhet till en löpsedel som vi ska göra -.-
MEn måste jobba nu så vi hörs senare.
Puuuuuuuss!

opsi

Kanske borde ta tag i lite läxor nu sådär dagen innan skolan börjar igen. hehe
Har en hel del journalistik grejer som had evarit bra om jag gjort under lovet. Men vem f*n orkar det när det är lov liksom?!
Tur att jag åtminstone har börjat skriva på mitt repotage.. Dessvärre minns jag knappt vad det var för regler om hur man skulle skriva det, men det är bara köra på och hoppas på det bästa helt enkelt!

snart dags för sängen

Nu är jag hemma igen, vi har varit runt lite överallt idag igen.
Kollat tv, käkat donken, sprungit runt i Salem, åkt bil. Allt är i sin ordning helt enkelt. Förutom att vi gick en j*vla bit idag istället för att ta bilen! Till och med Jimmie kände att det va lite jobbigt att gå..

Ska snart börja göra mig klar för sängen så jag somnar i tid, iof börjar jag halv 11 imorgon men det är lika bra att börja vänja sig så man kommer upp dom dagar man börjar tidigt.

Mikaela i ett nötskal

Stressad? A jo verkligen!
Dom har fortfarande inte kommit för dom skulle fixa saker i Tullinge, trött jag bliiiiir!
Stressade sönder i duschen för jag skulle hinna bli klar innan dom kom och jag antar att dom fortfarande inte är påväg, SUUUUCK!
Wellwell, får vell börja byta om och föna håret o så tills dom kommer så jag åtminstone är klar vilket jag defenetivt inte är nu.

stress

Har precis kommit hem, drog upp till centrum men dom hade inte det jag ville ha så drog och solade med Sandra. På vägen hem träffade jag Simon som dessvärre skulle tillbaka till Norrland idag.. Sen träffade jag även Gabi så pratade lite med henne.
Fortsatte sen hemåt och ringde Mikaela som talade om att Jimmie skulle plocka upp henne i skolan och då åker dom direkt hit så måste skynda mig in i duschen nu innan dom kommer.
Så när dom kommer ska vi äta lite skorpor och så sen lär vi vell dra ut och åka bil, kanske även träffa Järven senare, får se vad som händer liksom.

lyssna och njuuuuut!


Den är så grymt mycket bättre om man har bra högtalare och grym bas, vilket jag inte har i min bärbara data.

Sovmorgon

Nu är jag vaken och har pratat lite med Sandra, och vi har bestämt att vi ska upp till gamla skolan idag och hälsa på eftersom både hon och jag är lediga idag :)

Vid halv 3 tiden slutar Mikaela så då ska jag vell möta upp henne någonstans.

Såg precis att Säby också är lediga idag så vi får dra dit någon annan dag. Typsikt!
Wellwell, jag ska iallafall ta en promenad till centrum för att handla lite saker som inte finns hemma men som jag vill ha.

Fanny knut Eriksson

Ja nu har hon farit iväg...
Saknar henne redan supermycket, förstår inte hur jag ska klara 2 veckor till!
Men hoppas att hon får det toppen och inte är brunare än mig när hon kommer hem, då jävlar blir det att sola varje dag i en vecka, haha!

I love you sugarpie! ♥


överklassare glider runt

Exakt! Fast överklassare kan jag vell inte riktigt säga.. Men glider runt gör vi iallfall.
Har varit runt lite överallt idag. Först ishallen och kolla Adams match, sen hem till Jimmie och dricka lite kaffe, efter det drog vi vidare till Scaniarinken och kollade Mikkans match.
Efter matchen åkte jag och Mikaela hem till henne för att bada och käka sen kom grabbarna och hämtade upp oss igen. Då åkte vi hem till Jimmie och kolla på Bolt och nu har jag precis kommit hem.

Imorgon ska jag sova extremt länge i min extremt sköna säng!
När Mikaela slutat skolan ska jag leka med henne ett tag, får se vad vi hittar på.

hopplahoppla!

Vi håller på att klä på oss för snart kommer Jimmie och Järven hit och hämtar oss för vi ska till ishallen och kolla på när Adam (Mikaelas lillebror) ska ha match.
Sen lär det vell bli att vi skjutsar henne till Södertälje till hennes Samling. Sen får vi vell se vad som händer.
Men nu ska jag göra mig klar så vi hörs senare.
Puuuuuuss!


Ungefär såhär fina är vi just nu, fast bilden är från förut.

Med världens bästa

Hemma nu, hade det toppen i Romme. Fick till en riktigt snygg faceplant också, hehe (a)
Va hemma och bytte om i typ 5 minuter sen drig jag ut och träffade älsklings Mikaela, Järven och Jimmie.
Gled runt i bil och va ashäftiga! Sen drog vi hem till Jimmie och mös och nu är jag och Mikaela hemma hos mig och hon spenderar natten här tillsammans med mig. Myyyys!



Imorgon kanske vi drar och solar, om vi hinner. Annars ska jag nog bara ta det lugnt ett tag sen kommer Järven och Jimmie och hämtar upp mig så vi kan kolla på Mikaelas match.
Men nu ska vi sova, godnatt!

Hänger här allt för ofta!

Hej Danny här igeeen...
Nej men Desiré är ju som sagt och
åker skidor med några vänner och kommer
nog hem om några timmar.
Imorgon åker jag (danny) till thailand och
kommer sakna mina Daase massa!
Men hon skriver väl om ett tag. Puss!


klar

Nu är jag klar med precis allt!
Så nu sitte rjag och väntar på att bli upphämtad men lär få vänta några minuter till för Sandra är tydligen jättestressad så det är nog ingen ide att fråga om dom är påväg snart heller. Men jag kommer bli asorolig att vi inte kommer hinna med bussen...
Wellwell, nu vill jag inte sitta här och vara orolig längre så tänker sätta mig i mammas och pappas säng och prata lite med dom innan jag åker om dom inte har somnat om vid det här laget.

Godmorgon, fast det känns som godnatt...

Nu är jag uppe, va tvungen att sätta på högsta volym på alarmet för att jag skulle vakna. Inte speciellt kul men annars hade jag försovit mig.
Ska alldeles strax göra klart allting så jag slipper göra det 5 minuter innan dom kommer.

Underbart att åka buss i one piece, hihihihiihih! Jag kommer vara häftigast på hela bussen!
Men nu har jag inte tid att sitta här längre, vi hörs ikväll eller imorgon.
Puuuuuuss!


läggdags

Nu har jag duschat och packat det jag kan packa så nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp.
Ska upp redan vid halv 5 ungefär för vid halv 6 kommer Sandra och dom och hämtar mig. Så nu är det bums i säng som gäller för mig!
Har självklart kamera med mig imorgon så några bilder ska det nog bli.

trött som ett j*vla as!

Vill bara slänga mig i sängen och somna! Kommer somna med huvudet på tangenterna snart, men jag får inte sova! Inte än iallfall.
Måste plocka fram grejer och göra i ordning lite matsäck tills imorgon annars kommer jag bli galen imorgon och börja gråta för jag är så trött och inte orkar göra någonting.. Så jävla typiskt mig!

Fatta skönt att bara ligga i världens skönaste säng nu och gosa under täcket och somna till tvn, fyfan va underbart!
Ursäkta mig men jag är så sjukt jävla trött just nu, orkar fan inte ens duscha. Inte orkar jag bry mig om mitt språk heller märker jag, hehe (a)
Menmen, det är vell dags att visa hur jag egentligen pratar. För på bloggen försöker jag att vårda mitt språk men nu orkar jag faaaaaaaan inte! :)

Får se om jag orkar slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Annars blir det ett innan jag åker eller när jag kommer hem eller på söndag.
Jag vet ingenting just nu. Eller jo en sak, att jag är tröööött och vill sooooova!!

borta bra men hemma bäst!

Har kommit hem från allt nu.
När vi hade ätit pizza och så satte vi oss i soffan en stund tills Fanny skulle till stallet då jag och Lillan träffade Rogga och Hjalte en snabbis innan vi gick hem till Anna och kollade läget i hennes nya lägenhet. Jättemysigt!
Efter ett tag gick vi ner mot tåget då jag åkte till Salem och mötte upp Sandra för att sola, sen gick jag förbi Vonne för hon skulle med hem hit och låna en bil. Hon åkte precis så nu har jag äntligen kunnat sätta mig här och pusta ut!
Trodde bara jag skulle vara hemma hos Fanny ett tag och sen åka hem och bara ta det lugnt men riktigt så blev det ju inte.
När mamma kommer hem ska vi även upp till centrum och handla grejer som jag ska ha på bussen imorgon på vägen till Romme!

Lägger nog upp några bilder från igår lite senare.

Godmorgon bloggen!

Nu är vi alla vakna och Lykke har även hunnit gå hem.
Somnade vid halv 6 och vaknade vid halv 12 (y)
Får förhoppningsvis skjuts till Salem av Andreas som ändå ska åka till Sandra. Sköööööönt! Då ska vi dra och sola tror jag, behövs verkligen!
Men nu ska jag gå och köpa pizza för jag har inte ätit frukost :)

Dag 30 – Något du vill ändra på

Något som jag vill ändra på är min kropp och att jag vill bli mer taggad på att träna.
Går ju inte på någon sport och ingen av mina vänner vill gymma i Salem med mig..
Men tror det kommer bli ändring på det snart då vi ahr en träningscykel hemma och pappa har beställt hem en träningsmaskin så man kan träna armar, ben och mage på samma maskin. Awesome!
Så till sommaren ska jag avra riktigt snygg! ;)

partypartyparty

Har jätteskoj med brudarna!
Vi har ätit tacos, spelat spel och dansat. Just nu håller vi på att klippa lite hår, hehe!
Får se vad vi hittar på nu, lär vell bli mer dans antar jag :)
Men nu ska jag vara social med dom andra.
Puuuuuuss!

Såhär snygga är vi


Framme nu

Är hos Fanny nu och har fått i mig lite att äta.
Får se vad vi hittar på nu tills alla dom andra kommer. Det är ju några timmar kvar tills dom kommer så vi lär vell sitta och nörda facebookspel som vanligt, haha!


I love you!

heido

Nu måste jag slänga på mig jackan och skorna och springa ut till bilen så jag inte missar tåget!
Men jag bloggar antagligen mer när jag kommer till Fanny.

hellu

Har fått i mig frukost och ska alldeles strax duscha för om en timme åker jag till Gnesta!
Längtar så sjukt mycket efter min älskling Fanny fast vi träffades i lördags ;o
Förstår inte hur jag ska klara mig när hon är i Thailand!!!

Aja nu måste jag duscha, vi hörs sen.
Puuuuuuss!


En låt som väcker minnen


hemma igen

Hemma från middagen nu, behöver inte mat på en vecka känns det som!
Och ändå åt jag inte speciellt mycket ;o
En hel del skratt blev det ju också, roliga människor som va där helt enkelt. Jag hade iallfall trevligt men är väldigt trött nu så ska snart krypa ner i sängen.

Hoppas även på att inte jag sover för länge imorgon så jag missar tåget till Gnesta. Iof så ska jag åka några timmar tidigare än jag egentligen ska men orkar inte sitta hemma till 20 i 6 så jag åker dit tidigare och får lite ensamtid med Fanny :)

Men vi hörs imorgon för nu ska jag börja stänga av här och göra mig i ordning för sängen.
Godnatt!

Dag 28 – Din barndom & Dag 29 – Den här månaden

Dag 28 – Din barndom

Jag gillade min barndom. Bodde tillsammans med mina föräldrar och min storebror på torparstigen tills jag va 4-5.
Jag brukade ofta vara hemma hos min farmor. Jag älskade att vara där för vi bakade alltid och så fick jag en guldpeng om jag hjälpte henne att torka disken. Och så brukade man få tuggummi av henne, gröna extra.
Nog om farmor! Jag gick på ett dagis i Rönninge som heter Toredalsgården. Där gjorde jag en massa skoj. Vi brukade ha teater och olika uppvisningar för alla föräldrar. Efter dagis började jag på sexårs på körsbärsgården och fick massa nya kompisar. Även min första pojkvän, haha! (Fick reda på det på nyårsafton).
Min barndom var trygg med en massa människor runt omkring mig.

Dag 29 – Den här månaden

Det har inte varit Januari speciellt länge men, jag har firat nyår och haft Harry Potter kväll hos min faster än så länge.
Sen ska jag på tjejkväll, till Romme, sakna Fanny som åker till Thailand, skolan börjar. Det händer en himla massa denna månad.
Senare ska jag även välkomna Fanny hem från Thailand och kramas massa med henne!
Kommer säkert hända en massa mer skoj som jag inte har planerat än.

dusch

Det va riktigt skönt att duscha!
Tog mig en ångdusch och jag kan lova er att det va svårt att andas tillslut, vart 40 grader varmt i duschen, hehe.
Hade ansiktsmask innan också, så mysigt. Så nu känner jag mig extra fräsch.

Ska snart börja göra mig i ordning eftersom vi ska på middag, får se om männen i familjen ska med för dom är ute och jobbar just nu och vi ska egentligen vara hos våra kompisar klockan 18 men det blir lite svårt att hinna med. Dessutom ska vi köpa presenter innan vi åker dit.


I'm back on track

Bloggade inte igår då jag var hos min faster på Ekerö med mina kusiner.
Försov mig lite så hann inte blogga på morgonen och tala om det och sen orkade jag inte fråga om jag fick låna datan.

Men nu är jag hemma igen, har absolut haft det toppen förutom att jag va allergisk mot hennes katter och inte had etagit allergipiller, men jag lever ju fortfarande så det va ingen fara :)

Ska alldeles strax duscha så jag får bort allt katthår innan jag åker och firar Theresia som fyllde 9 för några dagar sen.
Vi ska dit och äta middag och fira henne lite sen ska jag nog bara hem och sova. Är så sjukt trött!

Såg precis att Fanny bloggat åt mig, tack älskling men nu är jag tillbaka :)

Hej det är Danny här!

Har kollat in på denna blogg ett antal
timmar nu!
Inge bloggande !!!!! Så var bara tvungen
att skriva här.
Imorgon ska Desiré hem på brudkväll hos
mig, vi ska äta tacos och mysa!
Jag åker ju faktiskt till Thailand på söndag
så rut o knut kommer vara ifrån varandra jättelänge!
Men hoppas hon uppdaterar sin blogg snart.
Eller hur?
Puss!♥

Kolla min blogg ---> HÄR!

Sängen nästa

Nu ska jag gå och lägga mig, men innan ska jag lägga någon av mina 2 ipod's på laddning så jag har musik tills imorgon ifall att det skulle vara så att det krånglar till sig och pappa inte kan skjutsa mig till Ekerö. För då kommer jag få åka kommunalt i över 1 timme, skojsan!
Nej nu måste jag börja göra mig redo för sängen om jag ska orka upp imorgon.
Godnatt!

Aldrig utan dig!

Jag saknar min älskling Fanny Eriksson!
Tur att jag ska dit på torsdag. Men när jag åker hem därifrån på fredag kommer vi inte ses på typ 18 dagar. Det är så sjuuuuukt lång tid!
Förstår verkligen inte hur jag ska klara mig 2 jävla veckor i skolan utan dig baby!
Hoppas du får det toppen i Thailand för jag kommer inte ha det toppen här hemma.
I love you!


Godkväll

Åt lite mat förut sen somnade jag och vaknade för typ en halvtimme sen.
Skööööönt! Men kommer inte kunna somna på några timmar :(((((
Wellwell, ska försöka sova snart för måste upp tidigt imorgon för jag ska till min faster.


planer för hela veckan typ

Idag har jag varit på IKEA
Imorgon ska jag troligtvis till faster på ekerö med två kusiner och mysa med dom, kommer nog hem på onsdag.
På torsdag åker jag till Fanny och har tjejkväll och kommer hem på fredag.
På lördag ska jag åka till Romme med Sandra, Robban, Andreas, Erik och Amanda.
Och på söndag ska jag bara ta det lugnt.


Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova en stund med massa tända ljus!

Dag 27 – Din åsikt om kärlek

Oj, jag har många åsikter om kärlek.
Självklart är kärlek underbart, men det kan även vara förjävligt!
Det är hur många som helst som är olyckligt kär, hur kul är det liksom? Vet precis hur det känns och man vill verkligen inte vara med om det.
Menmen, i dom flesta förhållanden är det också en del bråk, men inte i alla. Det finns faktiskt dom som aldrig bråkar, eller som bara gör det någon enstaka gång under tiden.

.

Har egentligen ingen större lust att blogga faktiskt.
Men snart drar jag till IKEA med Sandra och ser om det finns något man kan köpa. Så kommer inte ha tillgång till data med några timmar heller.

bloggtorka

Sover borta ikväll.
Behöver tänka på annat.
Får se när jag bloggar igen, men håll utkik under morgondagen.


hello

Hemma hos en kär vän, har inte haft tid lust eller ork att blogga idag.
Tänkte bara tala om att jag lever, får se om jag bloggar mer senare.

Dag 26 – Någon du uppskattar

Finns många människor runt omkring mig som jag uppskattar, speciellt Fanny, Sandra och min mamma!
I alla lägen så finns dom där, dom förstår till och med saker innan jag själv har förstått det.
Dom är såna människor som alla behöver i sina liv!

massa planer

Har en himla massa som ska hinnas med innan skolan börjar igen.
Imorgon ska jag, mamma och Sandra åka och handla lite grejer, jag ska ha en ny madrass till sängen och Sandra ett par nya skidglasögon för några dagar innan skolan börjar så tänkte vi åka till Romme :) Vi blir några stycken som åker om allt blir som vi tänkt. Och någon dag i veckan ska jag träffa Anna B och på torsdag blir det en sista tjejkväll hos Fanny innan hon åker till Thailand!

Så jag har en hel del att se fram emot innan skolan börjar, känns som att det kommer bli stressigt men det löser sig alltid tillslut :)

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, Godnatt!


När vi va i Romme för 3 år sen (?)

Dag 24 – Din dag & Dag 25 – Något som gör dig ledsen

Dag 24 – Din dag

Gårdagen såg ut som så att jag klev upp, åkte till Tumba och skulle handla men allt var stängt. Sen duschade jag och fixade mig och när jag var klar åkte vi och hämta Fanny. När hon väl var här hjälptes vi åt att göra mat till alla som skulle äta här. Efter maten drog jag och Fanny ut och mötte Sandra, sen drog vi vidare till Gabi och mötte henne och Jesper. Därifrån gick vi till David och hade skoj med massa människor. Kvart i 12 drog vi därifrån upp till Bergsvägen där Niklas bor, var där ett tag tills jag blev utslängd då även Fanny och Sandra drog därifrån. Sen gick vi hem och sov.

Dag 25 – Något som gör dig ledsen

Finns en grej som gör mig så sjukt ledsen men det tänker jag inte skriva här, vill egentligen inte ens tänka på det men det är svårt att låta bli.
Iallfall, finns så mycket saker som gör mig ledsen. Börjar störtböla när jag kollar på sorgliga filmer. Aldrig gjort förut men nu för tiden gråter jag som en liten unge som inte får godis eller nåt.
Sen finns det alltid massa grejer som gör en ledsen, men inget som jag kan komma på nu.
Kommer bara på saker som gör mig så sjukt besviken, menmen.


Bilder från igår


gaaaaalet!

Efter vi hade skjutsat Fanny så åt jag frukost med mamma och Annika sen satt jag vid datan 20 minuter kanske sen la jag mig och sov igen och sov till kvart i 5. haha!
Iof somnade jag vid halv 5 inatt typ men ändå. Har verkligen vänt på dygnet totalt! Brukar inte göra det men nu har jag lyckats med det.

Ska träffa Sandra när hon har ätit, vet inte hur vi ska göra för varken hon eller jag har busskort.. Eller jag har ett men vi har inte fixat plus till det så kan inte åka med det idag -.-

Nytt år nya tag!

För ungefär en timme sen skjutsade vi Fanny till tåget. Och nu ska jag lägga mig och sova en stund till.

År 2010 slutade bra men 2011 började inte fullt lika bra men nu är det nytt årr nya tag så det ska bli ändring på allt!
Godnatt!


2000 jävla 11

Hemma nu, blev en del kaos ikväll.
Hade det astrevligt hos en kompis först men kvart i 12 skulle vi dra därifrån till en annan fest. Vart massa bråk när vi kom dit och folk börja snacka om att jag hade snackat skit om en snubbe, till slut vart jag utsläng för en viss person inte kan stå för vad han gjort och klarar inte av att vara i samma lägenhet som mig.
jag, Sandra och Fanny drog hem. Sandra till sig och jag och Fanny hem till mig.
Så nu ska vi äta marrängtårta som mamma och Annika har gjort :)

Hoppas ni hade ett bra nyår!

RSS 2.0