I don't hate you, I hate what you've done to me

Det här med att blogga är nog inte min grej längre. Glömmer verkligen bort att jag har bloggen.
Sen jag bloggade sist har jag iallafall träffat både Tobbe och Mikaela varje dag, även färgat mitt hår som ska bli blont men för tillfället är jag orangehårig.. Haha!
Ikväll är det fredag och kvällen ska spenderas hos Mikaela där hon och jag ska ha spakväll!

Fick även ett gulligt sms av min fina Fanny när jag vaknade imorse. :)


I don't need him in my life anymore and i'm fine with that

Inte bloggat sen förra helgen av den enkla anledningen att jag haft halsfluss och knappt orkat ta mig upp ur sängen.
Igår fyllde iallafall världens bästa Fanny år så vi var ute och firade henne och hade skitkul.
Idag har jag käkat middag hos Mikaela och sen kom Tobbe och Jerry och hämtade mig så vi kunde åka på bilträff i Barkarby där jag träffade Amanda som jag inte sett på evigheters evigheter!
Sen har vi bara åkt runt lite och nu ligger jag i sängen och tänkte sova. Godnatt!


I just want to feel important to someone

Va som sagt på Grönan igår och det va väl helt okej, vi orkade inte stanna hela konserten men kul hade vi iallafall.
Nu sitter jag i skolan och idag är inte en bra dag, vill bara åka hem och gömma mig under täcket hela dagen! Menmen, snart är det lunch som tur är!
Förhoppningsvis kan Mikaela klippa mig efter skolan vilket hon egentligen skulle gjort i onsdags.
 
Världens bästa och finaste kusin man kan tänka sig! ♥

I'm not even gonna get mad anymore. I'm just going to learn to expect the lowest out of the people I thought the highest of.

Somnade igår med gråten i halsen och magen skrek efter mat. Trots det bestämde jag mig för att skita i det och sova bort det vilket inte gick speciellt bra.
Hade inte alls någon lust att gå upp ur sängen men efter en timmes tvekande gick jag till slut upp. 
Har hunnit med att spela ett antal facebookspel, ätit lunch och varit förbi mammas jobb för att lämna saker. Om ett tag ska vi iväg och kolla lite utställningar. 
Efter allt är klart möter jag upp min otroligt saknade och älskade kusin Freja i stan och vi tänkte bege oss till Grönan för att se Den svenska bjönstammen. 
 
Typ såhär söt känner jag mig idag.

I think a part of me will always be waiting for you.

Hej igen kompisar!
Måndagen spenderade jag i bilen tillsammans med Ninni efter skolan, igår var jag helt jäkla sjukt ensam i skolan då alla mina så kallade vänner hade åkt hem och va sjuka....
Idag hade jag bara idrott så efter den åkte jag och träffade en vän och sen förbi mammas jobb innan jag åkte till Mikaelas skola. Va där till halv 7 och jag trodde på riktigt att jag skulle avliva av hunger. Hade ätit en macka vid 11 och inget mer.
Har varit ute en stund och träffat lite folk ikväll men nu ligger jag i sängen och är så trött på allt att jag skulle kunna börja gråta när som helst. Har ingen aning om varför men så är det.
Godnatt!
 

Imorgon är min pärla tillbaka i skolan igen!

Knowing that someone actually gives a shit about me is one of my favorite things in the world

Det här med bloggandet och försöka vara aktiv är inte riktigt min grej längre. Sen förra helgen har jag varit i skolan och efter skolan så har jag varit med kompisar.
Denna helg fick bli en vit helg för mig då jag hade tänkt vara taxi men det blev det inget av, men nykter var jag! Och det behövdes kan jag lova! Men i fredgas var jag iallafall förbi Basse en stund med Lotta, Alex och Mikkan. Sen spenderade jag halva natten tillsammans med Mikaela innan jag körde hem henne.
I lördags var jag med Kicki ett tag innan jag åkte på 5års kalas i Norrtälje. När jag kom hem körde jag Ninni, Elin och Fia till Tumba innan jag drog på fest hos Alex.
Var hemma tidigt vilket var alldeles fruktansvärt skönt, men det bästa denna helg har varit att inte vakna bakis!!
Idag har jag bara tagit det lugnt med Elin och Ninni, vi åkte till Heron och käka lunch/middag och sen hem igen. Sen träffade jag Annie en stund och nu tänkte jag sova. Godnatt!
 

Gårdagskvällen spenderade jag hemma hos Elin med mysiga människor.
Tidigare idag begav jag mig till Emma där jag befinner mig nu tillsammans med henne och Ella. Vi har ätit middag här och nu håller vi på att fixa det sista innan vi beger oss in till stan.


RSS 2.0