I cared, you didn’t. I cried, you laughed. I was hurt, you smiled. I moved on, you realized, too late.

Åkte till Ullared med mamma i tisdags och sov på hotell över natten och så åkte vi till Ullared i onsdags igen och spenderade ännu mer pengar så nu är jag totalpank.
När vi kom hem tog jag det bara lugnt tills senare på eftermiddagen då jag begav mig hem till Mikaela där vi spelade skip-bo och snackade massa.
Igår var jag hemma tills Peter hörde av sig och tyckte att vi skulle ses, sagt och gjort! Mötte upp honom i centrum så knatade vi hem till honom där även Micha va. Efter ett tag drog jag hem till Mikaela där det va lite folk och ännu fler blev det. Till slut när alla hade dragit gick jag och Waldis hem till honom och sov.
Idag har jag för det mesta bara legat i sängen och mått dåligt och tyckt synd om mig själv, men får väl skylla mig själv. Man mår ju som man förtjänar.
Men nu tänkte jag försöka sova så jag inte sover bort hela dagen imorgon så jag kanske hinner träffa Annie innan hon åker till Turkland.
 
 
 

I can't explain the smile that appears on my face when you talk to me.

Hade det astrevligt hos Rere men runt 12 tiden begav jag mig till Waldis där det va massa mysiga människor! Har ingen aning om när vi kom hem men det tog tid iallafall kan jag lova! Fick även med mig Waldis så jag slapp sova ensam.
I lördags va jag så äckligt bakis att jag va vaken två timmar under dagen och sen sov jag till 22.00.
Igår var jag bara hemma och tog det lugnt fram till 12 på kvällen då jag och bror åkte till Tumba och sen körde han mig till Waldis där jag spenderade natten. Så idag desgade vi hemma tills Carro och David kom och körde hem mig.
Nu tänkte jag försöka sova även fast jag vet att det är ett hopplöst fall men måste orka upp imorgon för jag och mamma ska till Ullared och spendera en natt på hotell.

Min bror har världens bästa syster

Igår var hjälpte jag som sagt min bror med att dela tidningar. Inte förrän vid halv 5 var vi klara och kunde bege oss hem. Har iallafall fått sova några timmar och just nu sitter jag och väntar på bussen för jag ska med Alexandra till stan så hon kan förstora läpparna innan vi drar hem till henne och fixar oss och sen vidare till Rere där vi ska spendera kvällen med massa trevliga människor!


One day she'll start sending you mixed signals, and you'll get mad because she finally learned how to play your game.

Kvällen hos Fanny blev inte som vi hade tänkt oss, vi blev fler än 4 och fick höra mer än vad vi behövde just för stunden. Men vi gjorde det bästa av situationen, tillsammans är vi alltid starkast!
Blev iallafall hämtad i Gnesta av världens bästa storebror och på vägen hem plockade vi upp Mikaela. Vid 7 tiden kom Waldis och då var det mat som gällde, grillat! Mumma.
Senare drog Mikaela och till slut bestämde sig jag och Waldis för att det va dags att sova. Förstår inte hur han lyckades men han sov till halv 3 och då snackade vi lite innan han blev hämtad. Så jag tog mig in i duschen och åkte hem till Mikaela där även Mathilda va.
Runt 7-8 drog vi till Kulan och träffade massa människor. Nu sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska bli halv 1 för då ska jag vara världens bästa lillasyster och göra min bror sällskap på jobbet!

It's not about what you've done, it's about what you're doing!

Idag stog klockan på 10 och då var det bara att kliva upp. Vid 11 begav jag mig hemifrån för att åka till Gnesta och träffa min bästa Fanny som jag inte träffat på evigheter!
Vi åkte först ut till hennes far i Björnlunda för att fixa lite grejer där och nu är vi i Gnesta igen och håller på att städa lägenheten i väntan på att Lasse och Jessica ska komma hit och göra oss sällskap hela kvällen lång.
 

Finally!

Hade det bra på Gotland trots att det vart en del sega stunder och jag har haft en superkul helg i Småland även fast jag längtade hem något fruktansvärt mycket!
Ännu värre vart det när bussen var sen 30 minuter och jag missade tåget i Stockholm med 4 minuter.. Men till slut kom jag hem och med mig fick jag Waldis som så snällt spenderade natten med mig.
Idag har jag bara tagit det lugnt och sovit några timmar under dagen, gick ut och träffade Mikaela för ett tag sen och sen mötte jag Birk så vi kunde gå en promenad.
Nu är jag hemma igen och tänkte laga lite mat innan jag går och lägger mig.
 
Bjuder på bilden för att visa att jag levt livet som en ung girly girl i Småland, hahaha!

No does not mean forever, it just mean not yet.

Än en gång ligger jag i soffan som gör detta vardagsrum så typiskt Gotland! Det är inte första gången jag ligger här och kommer definitivt inte bli den sista.
Nog om soffan, jag har tråkigt och längtar faktiskt hem till alla min älskade vänner, min säng och få sova UTAN flugor som kryper på benen och flyger in i näsan när man försöker sova. Men innan jag får komma hem ska jag på en tripp ner till Småland för att träffa min otroligt saknade vän Anna. Och vi ska nog lyckas få det riktigt trevligt ihop ska ni se! ;)
Nej nu ska jag väl fortsätta titta på Simpsons.. Finns 4 kanaler här, 1an, 2an, 4an och 6an. Så igårkväll fördrev jag tiden genom att dricka lite cider och spela yatzy med mamma, pappa och Nypan.
 

No matter how much it hurts now, one day you will look back and realize it changed your life for the better.

Nu sitter jag här på Gotland, tilsammans med min mor, far och mammas vän. Ska jag vara ärlig så är det faktiskt riktigt trevligt! Okej, vissa stunder önskar jag faktiskt att jag hade någon kompis med mig menmen. Skönt att få komma ifrån Salem iallafall.
Idag har vi iallafall hunnit med en hel del, målat, handlat, kollat keramik. Har även varit iväg en sväng med pappa och hälsat på farfar.
Och snart är det dags att börja med middagen.
 

It's nice to be able to have something to feel good about for once.

Det här med bloggandet går ju som det går... Ska jag vara ärlig så hade jag nästan glömt att jag faktiskt har en blogg.
Men har verkligen inte hunnit med att sitta vid datorn men det som hänt sen jag bloggade sist är väl att jag fyllt FUCKING AAAARTON!, varit på krogen, festat, träffat vänner, blivit firad, the list goes on! Idag har jag hållt på att packa för imorgon bitti klockan 5 beger jag mig till Gotland och blir kvar där tills på fredag då jag åker ner till Småland. Kommer troligtvis hem på söndag igen men ingenting är bestämt!
Men nu vet ni att jag lever iallafall.

RSS 2.0