Tänk om skolan skulle vara på nätterna, livet skulle underlätta på så många sätt.

Klockan är 2 och jag är inte ens i närheten av att vara trött.
Kan bero på att jag försov mig en aning i morse och sprang till bussen för att sen nästan somna på varje lektion fram till 20 över 4 då jag slutade skolan för dagen. Så när jag kom hem var jag vaken i ungefär en timme innan jag somnade. Vaknade igen runt 8..
Menmen, får vell glo på lite TV och hoppas att jag blir trött alldeles snart för ska upp vid halv 8.


Do not look where you fell but where you slipped

Att inte veta vad du känner gör mig så sjukt förvirrad. Aldrig i mitt liv har jag varit så förvirrad som jag är just nu. Det värsta med det är inte att jag inte vet vad du känner utan att jag blir så förvirrad att jag inte vet vad jag själv känner. Det ända jag vet just nu är att så fort jag är med dig eller bara hör din röst blir jag planetens lyckligaste flicka.
Problemet med allt är att jag har så höga förväntingar att jag sårar mig själv för jag målar upp en bild som blir så stark att det får mig att tro att det är verkligheten.
Alla säger att man ska följa magkänslan, och min magkänsla säger att jag borde släppa taget om dig innan allt går för långt och någon blir sårad. Men mina känslor säger raka motsatsen.


Att livet kan kännas så underbart

Har inte bloggat något under helgen då jag har haft annat för mig.
I lördags eftermiddag drog jag hem till Sandra, vi bakade och gjorde massa annat skoj. Vid 2 drog jag hem därifrån och gick till Annie och snackade lite med henne och började kolla på en film tills både hon och jag höll på att somna.
Igår åkte jag till skärholmen med mamma och fick med mig ett par jeans och 2 nagelack hem. Framåt kvällen kom Sebbe hit, så vi drog ner till Rönninge och solade. Han spenderade även natten här, mys! Så det vart en tidig morgon för både han och mig i morse eftersom jag började vid 8.
Nu har jag kommit hem från skolan och ska alldeles strax ut en stund för att träffa Emelie och Annie :)

lycka är att få vara med personer man tycker om

Idag direkt efter skolan åkte jag hem till Sebbe där jag har spenderat hela min dag/kväll tillsammans med honom. Har haft det alldeles underbart, vi har bara tagit det lugnt och kollat på filmm hela dagen typ. Kom iallafall hem till Salem vid 12 ungefär och då drog jag hem till Annie och va med henne ett tag. Till slut bestämde vi oss för att kolla på filmen Taken men efter ett tag kände både hon och jag hur vi höll på att somna så jag knatade hem och kom hem för cirkus 10 minuter sen och nu ligger jag i min säng och ska försöka sova.


Idag är jag på topp!

Sitter för tillfället på svenska lektion och har skrivit om att ord kan skada och ord kan hela/läka. Brukar aldrig lyckas komma på något att skriva när vi har svenska men idag är en bra dag! Om ca 40 minuter har jag lunch och jag är döhungrig så jag hoppas på att det är något riktigt gott. Efter skolan åker jag och träffar sebbe så vi får se när jag bloggar igen. Puuuuss

tiden är inne, nu säger jag farväl i några timmar för att få min skönhetssömn!

Efter att jag hade ätit middag så fortsätta jag städa mitt skrivbord och när jag va klar med det skrev Emelie och bad mig träffa henne så vi drog ut och gick en promenad. Sen ringde vi Tobbe och bestämde att vi skulle med till något spöhus i Vällinge. När vi kom dit ångrade jag mig faktiskt rejält att jag följde med så jag och Emelie satte oss i bilen. Det hände en del grejer så jag kommer aldrig mer i mitt liv åka dit!
Nu är jag iallfall hemma igen och ligger i min säng och ska försöka sova så jag orkar upp imorgon. Börjar vid 9 så måste upp tidigt, men slutar vid 12.20 så det är nice! :)
Godnatt!


Emelie när vi satt i bilen och typ dog av rädsla. ♥ 

25 augustui 2011

Orkade inte blogga när jag kom hem från skolan för jag va helt slut så somnade nästan så fort jag la mig i sängen.
Skoldagen har varit riktigt seg och tråkigt, det började med att jag och Fanny kom sent till första "lektionen" för vi drog till matsalen och åt innan. Den lektionen va det någon kvinna som stog och pratade om rösten och stämbanden typ. Fattade ingenting. Sen skulle vi ha foto där vi träffade våran nya lärare och gick igenom hur dagarna kommer se ut framöver och vad som ska göras. Så fick reda på att på torsdagar kommer jag börja 13.00 och sluta 15.00 så det är ju nice!
Men nu ska jag laga mat åt min familj för jag är dö hungrig så vi hörs senare!

Mobilblogg

Lyckades sova lite för länge idag även fast jag hade ställt 2 larm och mamma ringde.. Nu är jag iallafall påväg till bussen och hoppas på att jag hinner med den. Jag hoppas på att dagen inte blir allt för lång idag för det kommer jag inte palla för vi får ingen lunch och jag har inte ätit frukost. Vi hörs mer när jag kommer hem.

Nu är jag värd att få sova!

Har städat ännu mer i mitt rum nu, har hållt på i ca 2 timmar och har fortfarande maaaassa kvar. Det är inte klart på långa vägar. Förstår inte hur jag kan ha så mycket grejer i mitt rum för det är verkligen pyttelitet..
Men nu väntar det nya avsnittet av Pretty little liars på mig så jag ska kolla det innan jag sover.
Imorgon bitti ska jag försöka komma upp hyffsat så jag kan gymma lite innan jag beger mig mot skolan. Får se om jag verkligen pallar det men ska försöka, annars blir det nog bara en promenad.
Gondatt!

spend your time as you want as long as it makes you happy.

Började dagen med en brunch i Södertälje med mina fina flickor Fanny och Caroline. När vi hade ätit färdigt begav vi oss till skolan. Va kul att komma tid och få träffa alla kompisar som man knappt snackat med under sommaren, riktigt lycklig vart jag faktiskt!
Dessvärre har vi gjort om alla klasser och det är ju inte något positivt för jag trivdes riktigt bra i min klass även om man kanske inte funkade att jobba och så med alla men det va ändå en skön stämning. Menmen, sånt är livet.
Skoldagen gick iallafall bra och vi har as soft schema så det är nice! Efter skolan drog jag hem till Sandra en stund innan jag åkte hem och la mig i sängen och somnade en timme. När jag vaknade ringde jag upp Mikaela och träffade henne och Angelica en stund.


Mitt schema, världens sämsta bild och lyckas inte göra den bättre. Jag har heller inte alla lektionerna som står med så lär bli en hel del då jag har sovmorgon och slutar tidigt.


Insåg när jag vaknade att jag levt i verkligheten och idag börjar drömmen, mardrömmen.

Känns som klockan är typ 7 eller nåt för jag är sjuuukt trött! Inte heller lyckades jag somna i tid igår så det slutade med att jag snackade med Sebbe i telefon i typ en halvtimme. Somnade runt halv 4 så har sovit ungefär 4 timmar inatt.
Får se vad som händer efter skolan, lär vell bli att jag träffar Sandra.
Men nu måste jag göra mig klar innan jag springer ner till bussen som går om några minuter.


Me today, hittade min ring igår som jag lyckades tappa bort under sommarlovet.

Nu börjar trängseln på tågen och springen till bussar komma fram, nu gör jag mig redo för år 2!

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt. Har städat heeela rummet + damsugit. När jag var klar med det kom Sebbe hit ett tag innan jag drog iväg på cirkus.
Nu hade jag tänkt försöka få lite sömn för morgon börjar skolan och jag börjar klockan 13.00 så innan det ska jag möta upp Fanny och kanske Carro i Södertälje för att käka lite brunch på Nancys, haha! Standard. Det har blivit till en vana att äta där antingen om vi börjar sent eller slutar tidigt ;)

remember every word you said because they will hit you right in the face when you least expect it

Sen dag 1 har jag talat om för dig att du går fel väg. Till en början visade du mig att jag kanske hade fel trots allt men nu har inte bara jag utan alla omkring dig insett att jag hade rätt. Du är vilsen och vet inte vart du ska ta vägen. Alla runt om dig försvinner men du vill inte se det så du nekar alltihop och det gör mig orolig. Jag vill inte se dig som den du är idag. Jag vill ha tillbaka personen som du var förut när du vandrade på rätt stig och var planetens lyckligaste människa, då när ingenting kunde trycka ner dig och få dig att må dåligt. Du hade hela världen i dina händer och visste precis vad du skulle göra med ditt liv men plötsligt vände allt och nu tycker du att vissa saker är rätt även fast du egentligen vet att det är j*vligt fel. Att se en så stor förändring under en sån kort period är läskigt, förändringar kan vara bra men med detta finns ingenting positivt.
Jag hoppas för ditt eget bästa att du hittar tillbaka till stigen och lyckas ta dig upp på din egna fötter igen, för just nu vandrar du med någon annans.

bad update

Under dom här dagarna som jag inte har bloggat har jag bara chillat grillen och ätit massa onyttigt.
Har sovit hos Sandra sen i torsdags och vi har typ bara varit hemma hos henne och tagit det lugnt. Ätit pizza, godis och chips.
Får se om jag kanske stannar här inatt också, det visar sig. Och imorgon kanske vi drar til Älvsjö och träffar några kompisar, men får se hur det blir med den saken.


If you start to miss me, remember i didn't Walk away you let me go.


home sweeeeet home!

Är äntligen hemma i mitt egna hus igen, känns alldeles underbart!
Och världens bästa Johan hämtade mig i Nynäshamn så jag slapp åka tåg. Va faktiskt skönt att få prata om allt mellan himmel och jord med honom, riktigt välbehövligt.
Har även pratat lite med Sandra som kommer hit om ett tag och även spenderar natten tillsammans med mig. Får se om det kanske kommer någon mer och umgås med oss.

Wellwell, bilder och sånt kommer upp sen när jag har packat upp väskan och massa sånt där. Iof så har jag inte tagit så mycket bilder, men några blev det! :)

love life!

Det va länge sen jag va såhär lycklig!
Har precis varit och tagit ett dopp i det 14 grader kalla vattnet, kändes verkligen som att man gick bland isbitar och det stack i hela benen men det va uppfriskande.
Just nu sitter vi alla i lägenheten och pratar skit och några av oss har lite onda planer för vad som komma skall ;)


Underbart god glass som jag åt igår.

Det är det här jag har längtat till i ett halvår, och jag älskar't!


Jag kommer aldrig vilja åka härifrån!


det har varit en lång dag med lite sömn.

Sov ungefär 3 timmar inatt och lyckades inte somna på båten.. Fick iallafall skjuts från båten till stället vi bor på och det är asnice här. 3 rum + kök!
Idag har vi gått runt lite innanför murarna i Visby och det har kommit några droppar regn men inte alls mycket. Men tillslut gav jag och Fanny upp hopppet och begav oss hemåt till lägenheten nu där vi sitter och äter lite middag. Makaroner och svampsås, såklart! :)

Bilder lägger jag upp när vi kommer hem för internet här suger b*lle!

äntligen lämnar jag salem i några dagar!

Nu är i princip allt klart tills imorgon. Har även hunnit möta Annie och säga hejdå till henne.
Har precis kommit ut ur duschen för det kommer jag aldrig orka imorgon för klockan 6 åker bilen imorogn bitti så då måste jag vara helt klar. Sen far vi iväg mot båten, ååååh vad jag längtar! Att få umgås med mina underbara flickor i 5 dagar, det kan inte bli bättre!
Men om jag ska orka upp om ca 4½ timmar måste jag säga godnatt nu så, Godnatt!


full fart!

Har varit igång sen 11 i morse med att förbereda allt inför imorgon och än är jag inte klar. Ska även hinna träffa Peter runt halv 5 men det ska jag nog kunna klämma in i stressen.
Resväskan börjar bli full och jag har en hel del som ska ner där innan jag har packat färdigt, så får se om jag kanske måste plocka ut lite kläder..
Menmen, nu ska jag nog ta en powernap innan jag fortsätter med allt. Och bilder från bowlingen och parken zoo orkar jag inte lägga upp så det kommer nog inte bli av alls.

äntligen är det över!

Det va mitt sista besök hos tandläkaren i Sundbyberg så det är skönt! Fick skjuts av pappa till Älvsjö när jag va klar där borta, riktigt gulligt av honom. Så jag åkte till Huddinge för att möta upp Markus så jag kunde få låna hans högtalare som ska med till Gotland. Hittade även ett par jeansshorts som fick följa med mig hem.
Nu har jag precis varit och träffat Annie som ahr berättat massa om sin resa till Göteborg. Har inte träffat henne sen hon åkte dit så har saknat henne massor!
Sitter och väntar på att Sandra och Laila ska hämta upp mig, får se vad vi hittar på för skoj. Tror dessvärre inte jag orkar göra speciellt mycket ikväll.


Snart drar vi, och ungefär såhär kul kommer vi ha! Looove life!

hejsan hoppsan!

Gick upp vid halv 10 idag för vid halv 11 hade jag tandläkartid. Så nu är dom sista 2 hålen lagade, skönt!
Dessvärre har jag en till tandläkartid idag borta i Sundbyberg där jag gick förut pga min tandställning så nu hoppas jag på att det är sista gången jag ska dit. Tar mig liksom 2 timmar dit och hem och jag är oftast där i endast 5 minuter så det känns lite meningslöst. Idag har jag iallafall turen att pappa ska åt samma håll så jag får skjuts dit men får åka tåg hem.

Lovade er att jag skulle lägga upp lite bilder från bowlingen och parken zoo men jag har inte riktigt hunnit med det men dom kommer upp så fort jag har tid!
Nu måste jag göra mig klar för snart åker bilen.


Grattis på födelsedagen!


Idag fyller världens bästa storebror år och det har vi firat med gäster, god mat och smarrig tårta!


Det ända jag vill är att ha dig tillbaks..


Jag saknar dig farfar!
Vi ses snart igen


Aldrig kommer hoppet att försvinna.

Varje gång jag går förbi ditt hus hus passerar minnena förbi. Samma fråga kommer upp varje gång, vad var det som hände?
Det va alltid du och jag, tillsammans varje dag. Om jag mådde dåligt var det du som fick mig att skratta och va glad. Du va ljuset i mörkret, marken jag vandrade på. Jag saknar dig varje dag och undrar om det va jag som gjorde fel. Vad hade hänt om du hade stannat kvar..? Jag önskar varje dag att du ska komma tillbaks.
Aldrig någonsin kommer jag känna den glädjen som jag gjorde med dig, du gjorde mig hel, till den människa jag är idag.


tjeeeenare

Igår drog jag ut och träffade Markus, sen kom även Jocke förbi som jag inte träffat på hundra år. Senare på kvällen åkte jag, Sandra, Jesper och Simon till Heron City och bowlade.

Denna fredag har varit en hyffsat bra fredag!
Började med att jag åkte till Parken Zoo med familjen och sen gick runt i lite affärer, på hemvägen fick jag skjuts till Gnesta för jag skulle hem till Jocke. Va där till halv 10 typ med han, Sandra, Emil och Micke. Då drog dom ut på krogen och jag och Sandra gick hem till Wille där det va fest. Fick träffa min baby Fanny.

Bilder från både igår och idag kommer upp imorgon för nu ska jag sova.


4 augusti 2011

Tänker inte ens be om ursäkt för uppdateringen då jag gjort det så många gånger och jag sagt varför.

Igår åkte jag iallafall till Fanny och spenderade hela dagen med henne, va skönt att få se henne igen även om hon inte mådde speciellt bra. Senare på kvällen kom brudarna som ska med till Gotland så vi kunde snacka om hur vi skulle göra allt och så.
Skulle kanske sovit hos henne men så blev det inte så jag åkte hem till Sandra och spenderade natten där istället.
Nu är jag hemma och ska duscha och fixa mig innan jag drar ut och träffar Markus och Alexander.


Bildbrist på hög nivå!


okej jag ska vara ärlig.

Jag saknar bloggen faktiskt. Så jag kommer nog fortsätta blogga men kan inte lova att uppdateringen kommer vara den bästa.
Igår fyllde iallafall min älskade mamma år, grattis!
Nu snart ska jag hoppa in i duschen för att dra mig vidare till Sandra där jag ska vara 1-2 timmar innan jag ska träffa Peter. Får se vad vi hittar på, men det löser sig alltid.

Känns som att jag har mycket att göra den här veckan.
Idag ska jag träffa Peter, imorgon ska jag till Fanny och troligtvis sova där, på torsdag kanske jag ska träffa Peter igen, nån dag ska jag träffa Markus, jag måste handla till Gotland. Ja det är mycket som ska hinnas med innan jag drar iväg!

RSS 2.0