Godmorgon!

Blev inget med att sova borta men plugga och duscha gjorde jag iallafall!
Nu är jag uppe och är i princip klar med allt så jag slipper stressa iväg till bussen som går om ca 20 minuter. Ska börja gå om typ 10 min och det ända jag har kvar att göra är att packa väskan.
Men tänkte bara säga godmorgon så, Godmorgon!


29 spetember 2011

Tänkte blogga mer igår men jag glömde heeelt bort det. Åkte iallafall till Kungens Kurva med Birk och Markus för Markus skulle köpa nya hörlurar. Vi stannade till på donken en stund också innan vi begav oss hem igen. Markus lämnade oss i Huddinge. På bussen fick vi för oss att Birk skulle med hem till mig en stund och så blev det, men när han skulle hem missade han bussen så jag följde han hem en bit, snäll som jag är.
Idag har jag bara legat i sängen för vi skulle ha skoljoggen idag och pallade inte vara med på den och sen skulle vi ha typ 2 timmars håltimme för att ha 2 timmarslektion där vi inte hade något att göra.
Sover kanske borta ikväll så snart tänkte jag försöka plugga, laga mat och duscha.


Just nu känner jag att jag hatar comviq av hela mitt hjärta och hela min själv!

Dagen har varit riktigt seg, åkte till mamma och åt lunch tillsammans med henne. Sen drog jag till Tumba för att fota och lyckades gå vilse så irrade runt där tills jag tillslut hittade en buss som gick ner till Tumba station och då visade det sig att jag va ca en kvart från stationen -.-
Inte nog med det, beställde abonemang förra veckan, fick nya simkortet i onsdags och idag beslöt dom sig för att avaktivera mitt gamla simkort och inte aktivera det nya. Så idag har jag varit utan telefon hela dagen och jag känner mig handikappad, på riktigt!
Får hoppas på att mamma kan ringa comviq när hon kommer hem och skälla lite på dom så jag kan få tag på lite människor för just idag va en sån dag då jag behövde få tag i maaassa människor men icke.


skönt det är när skolan börjar låsa dörrarna innan vi ens slutat...

Bloggade inge mer igår för när jag kom hem från Birk så la jag mig och försökte plugga men vart så trött så jag somnade och vaknade igen vid 10 typ.
Idag har jag varit i skolan från 10 till 20 i 6 som jag alltid kommer att vara på tisdagarna framöver. Tur att jag har min fru Fanny här iallafall som spenderar natten tillsammans med mig. Känns riktigt skönt att ha lite sällskap igen för dom 2 senaste nätterna har jag känt att sängen varit för stor, jag har haft alldeles för mycket täcke och ingen som höll om mig tills jag somna. Så inatt hoppas jag på att jag sover som en prinsessa!


trött på livet

Skolan har varit fett seg idag, gjorde ingenting på hela dagen förutom på svenskan då jag jobbade fett bra.
Fick sällskap hem av Birk, eller rättare sagt han fick sällskap av mig för vi drog till han båda två. Han står och lagar mat som om han vore värsta kvinnan, haha! Men jag va snäll och bäddade hans säng, andra gången på 2 dagar nu. Oftare än vad bättar min egen säng per år :)

en helg fylld av spontana grejer

Har absolut ingen lust att blogga men kan iallafall tala om att jag har haft en riktigt bra helg och sov hos Birk igår med alla grabbarna och vid halv 3 idag drog jag upp till Sandra där jag har varit hela dagen.
Har inte blivit många timmars sömn den här helgen så jag tänkte snart lägga mig i sängen och sova så jag orkar upp imorgon för 07.32 går min buss från centrum.


24 september 2011

Sitter för tillfället hemma hos Sandra och har fixat mig lite så nu är det bara hon som ska göra sig klar innan vi ska träffa grabbarna. Får se om vi kanske åker med dom till Tumba en snabbis, tror dessvärre inte att Sandra hinner bli klar tills dess.
Kvällen spenderas iallafall hemma hos Birk, får se vart jag spenderar natten men det lär ju bli där eller hos Sandra för jag kommer inte orka gå hem till mig inatt och det är bara ca 2 minuter hem till Sandra från Birk.
Detta blir troligtvis dagens sista inlägg så vi hörs mer imorgon!
Puuuuuss!

Godmorgon, typ.

Har inte sovit mycket alls inatt, lyckades iallafall få plats i sängen men somnade inte förrän vid halv 7 och vaknade igen vid halv 10. Några timmar senare drog Markus så då somnade jag och Birk nästan direkt och sov i typ 1-2 timmar. Nu har även han åkt hem så jag ska ta mig in i duschen sen tänkte jag dra upp till Sandra om hon är hemma och har tid.
Ikväll ska vi troligtvis hem till Birk men vi får se hur det blir med det. Förhoppningsvis blir det så och då hoppas jag på att det blir en lugn kväll för jag är helt slut just nu.


Gammal bild från någon morgon i skolan när jag va övertrött och garvade åt allt i princip.

livet har ju varit roligare...

Drog och kollade matchen förut och det sög! Efter matchen snackade vi med Birkis som erbjöd skjuts hem åt oss så vi åkte förbi donken och statoil och sen hem till Birk så han kunde duscha. När han va klar drog vi hem till mig och lira kort. Sandra skulle egentligen sova här men hon drog hem så nu har grabbarna övertagit min säng så jag lär vell få sova på golvet inatt.


Har kommit in i perioden på året då jag är som allra tröttast och inte vill göra något annat än sova.

Hann inte blogga i morse då jag vaknade en kvart efter att min buss gick och en kvart innan min lektion började men 10 minuter senare var jag utanför dörren och påväg till bussen så kom bara en kvart försent. Duktigt tjej jag är!
Nu är jag iallafall hemma hos sandra och har varit det i snart 2 timmar. Ikväll ska vi möta upp Markus för att sen dra till Tullinge och kolla på Birks fotbolssmatch. Fråga mig inte ens varför jag bestämde mig för att följa med, kommer sitta och klaga genom hela matchen om hur tråkigt det är och att jag lika gärna kunde legat hemma i min säng och sova. hahaha så typiskt mig!

plugga är inte min grej

Känns som att jag har varit riktigt duktig idag även fast jag inte har gjort ett piss, hahaha!
Läste iallafall 2 sidor i en bok om foto innan jag drog ut och träffade Annie en kortis, tillslut gick vi hem för båda höll på att frysa ihjäl så nu är jag hemma igen och tänkte försöka plugga lite innan Birk kommer hem från sin träning. Ska troligtvis träffa han en stund ikväll igen, får se vad vi hittar på men det märks :)

pallar inte skolan mer

Försov mig lite i morse men som tur av ringde Fanny och väckte mig precis i rättan tid så jag kom upp. Hon tyckte att jag skulle skita i skolan och plugga hemma hos henne istället men icke sa nicke, jag har lovat mamma att sköta skolan resten av veckan så det ska jag göra också!
Nu sitter jag iallafall i skolan och redigerar bilder och läser artiklar om Pinocchiostatyn i Borås för att kuna göra min läxa men det går åt helvete rent ut sagt!
Men nu ska jag fortsätta jobba och hoppas på att den sista timmen går fort så jag får åka hem.


Hahaha dööööör, så sjukt ful!
Kommer troligtvis ta bort eller byta bild när jag kommer hem för den här är nästan pinsamt ful! HAHAHAHA

ibland är det skönt att göra ingenting vettigt

Följde som sagt med Birk till Liljeholmen där han lämnade mig och jag åkte vidare till t-centralen. Därifrån tog jag tåget hem och mötte upp mamma i Huddinge. Tur det så jag slapp åka buss hem :)
Nu hade jag egentligen tänkt plugga lite innan jag ska träffa Birk igen men det hann jag inte för jag satt och redigerade lite bilder, hahah!
Men nu tänkte jag fixa lite innan jag ska möta honom så vi hörs mer sen.


segaste skoldagen på länge!

Skoldagen har varit riktigt seg och jag råkade somna en stund. fick sällskap hem av Emelie och gick till Mikela som jobbade i centrum och snackade lite med henne innan jag åkte hem.
Nu är jag hemma och bara för jag inte har något bättre för mig så ska jag åka med Birk till Liljeholmen och sen åka hem igen, tar med mig lite grejer så jag kan plugga för här hemma får jag inget plugg gjort så då kan jag göra det på tåget :)

Idag är ingen vanlig, nej för idag är det Fannys födelsedag. Hurra hurra hurra!

Grattis på födelsedagen hjärtat! Krya på dig så fort du kan så jag kan få kramas med dig!

20 september 2011

Skoldagen har varit riktigt tråkig idag, började med idrott och vi hade orientering men jag, Alexandra och Emma va helt sämst så hittade inte en enda kontroll. Hahaha! Men det va två bilar som tutade på oss ;) På samhällskunskapen kollade vi på film om franska revolutionen, typ halv klassen höll på att somna.
Sen när jag skulle ha webbdesign märkte jag att jag inte hade mitt kort med så jag kom inte in till där jag skulle ha lektion och ingen öppna så jag drog hem.
Träffade Annie en snabbis förut men sen va hon tvungen att springa hem så hon kunde se på idol. Nu tänkte jag göra mig klar för sängen och försöka sova för jag känner på mig att morgondagen kommer bli jobbig.


the school is waiting

Om ca 30 minuter går min buss och jag har verkligen ingenting att göra tills dess förutom att packa mitt skrivhäfte.
Under den senaste halvtimmen har jag fördrivit tiden med att sminka mig och fixa naglarna. Hade min bror varit vaken hade jag kunnat socialat mig med honom men han är ju världens lataste människa så han ligger och sover nu.


Fyfan vad jag saknar dessa tider, aldrig någonsin hade vi en lugn stund. Det va röj dygnet runt!

godmorgon sunshines!

Känner på mig att idag är ingen bra dag. Vaknade ca en timme innan larmet och kunde inte somna om. Fick sms av svenskaläraren som sa att han va sjuk idag så kommer ha fetaste håltimmen, dessutom slutar jag klockan 18.00 idag.
Jag skulle äta fil och flingor men filen va gammal så nu sitter jag och väntar på att min billys ska bli klar som blir dagens frukost.
Och Fanny kommer inte till skolan idag, vad mer kan hända?.... Nu när jag skrivit allt det här fick jag sms av samhällskunskapsläraren som skriver att han flyttar lektionen till i eftermiddag så vi ska slippa håltimmen. Men jag kan ju lika gärna åka eftersom jag ändå är klar typ.......
Får hoppas på att det händer något bra efter skolan.
Oj, långt inlägg men så kan det bli. Hoppas eran dag är/blir bättre än min!


så galet taggad!

Har sovit verkligen hela dagen, har varit vaken sammanlagt typ 4 timmar idag. hahaha! Men det har varit riktigt skönt, dessvärre måste jag iväg till skolan imorgon...
Men jag är lycklig iallafall för den 7 Oktober drar jag och Sandra ner till Gotland och ska bara chilla sönder under helgen! Vi kommer hem igen den 9, förhoppningsvis får vi med oss Birk och Markus också men vi får se hur det blir med dom.
Jag är iallafall astaggad, skönt att få åka ner dit med bara kompisar och bara vara! :)

vaknar upp och inser att det är nu jag ska börja gå i ide.

Igår låg jag i sängen största delen av dagen, men bakade även lite kakor och vid 7 drog jag ut och träffade Birk. Vi stötte även på Markus så vi haka på honom och kollade lite innebandy vilket var astrist! (Ja jag hatar sport mer än något här i livet typ, hehehe)
Nu är jag iallafall vaken med huvudvärk och ont i halsen så någon skola blir det minsann inte, känns riktigt skönt att se alla statusar på facebook om hur folk inte pallar skolan idag för det regnar och jag själv ska ligga och gosa i min varma säng hela dagen :)


myskväll med 2 av mina fina brudar

Tog en powernap tidigare idag tills Emelie ringde och väckte mig för att tala om att vi skulle till Tullinge och träffa Patricia så det va bara att kravla sig upp ur sängen och göra sig i ordning.
Redan vid 8 satt vi på bussen påväg till henne så vi va där runt halv 9.
Vi har haft riktigt roligt även fast vi bara har kollat tv och ätit mat, det va länge sen jag hade så kul så det va helt klart värt det!


Mina pinglor ♥

nu är jag en lycklig tjej!

Vaknade vid halv 12 idag och redan vid kvart över 12 satt jag i bilen med familjen + Vonne påväg till Kungens kurva för att kolla skor. Fick med mig 3 par skor hem så jag är riktigt nöjd, tack så jättemycket älskade mamma! ♥

Ett par snygga skor med kilklack, vart förälskad redan vid första ögonkastet!


Blev ett till par med kilklack men inte lika höga och det bästa med dom är att dom är fodrade så jag kan ha dom i vinter utan att frysa ihjäl om fötterna.


Och sista paret blev ett par vanliga tygskor bara som jag kan ha tills vintern kommer, det va ju faktiskt det jag skulle leta efter för alla mina andra har gått sönder.

livet leker när Dessan steker

Idag efter skolan drog jag och Fanny till Gnesta och hängde i hennes soffa ett tag innan vi drog ut och träffade Angelina, senare kom även Angelica så vi lekte med henne också. Vi bestämde oss först för att dra på friday night meet i Jakobsberg men så blev det inte utan vi släppte av Fanny i Mölnbo och så begav vi oss till Södertälje.
Va inte där länge alls innan dom skjutsade mig till tåget. Träffade Annie och Linni i Rönninge när jag väntade på bussen hem.
När jag kom hem skrev Sandra till mig och ville att jag skulle göra henne sällskap inatt så här är jag nu och har pratat med min man i x antal timmar. Dessvärre ligger han och sover nu. Ska nog också försöka sova snart.


Kudden vill på dejt så om en stund ska vi ses :)

 Idag efter skolan drog jag hem till Mikaela och va där en stund innan hon skulle iväg. Sen vart det hem och glo lite tv. Runt 9 tiden ringde Annie och tvingade ut mig en stund så vi kunde snacka lite. Vart bara en kortis för sen gick hennes buss så då knatade jag hemåt igen. Nu sitter jag här och väntar på att mina nudlar ska bli klara så jag kan sova sen.
Imorgon är det en kort skoldag och efter skolan ska jag leka med Fanny :)


hej jag har inget liv

Lovar du att vara ärlig? lovar ingenting men ska försöka
Du heter: Desiré om du inte föredrar något annat.
Smeknamn: Dess, Daase, Diarré.. yeah you name it!
Beroende av: söööömn
Vem behöver du mest just nu? Min sköna böna SaaaandrA
Vad tror folk om dig? att jag är bäst? vilket jag är också :)
Stämmer det? ja klart
Brukar du skratta för dig själv? all the time
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Det var kravet att jag fick åka ;)
Var bor du? Salemstaden
Trivs du där? det funkar, det man inte vet om sig själv vet alla andra likzZzZzzzom.
Sprit, cider, vin eller öl? cider
Brukar du bli för full? neeee
Mobiloperatör? Comviq vän
Är du allergisk mot något? Kiwi :D och äckelkatter
Har du haft sex idag? noo....
Nästa mål i ditt liv? klara skolan med så bra betyg som möjligt
Vem ringde du senast? vet inte, pengarna på luren har varit slut ett tag så kan inte ringa nån.... FUCK LIIIIFE!



Vad sa den du senast pratade med i telefonen? va vell mamma som berättade att jag hade pengar på kortet
Antal timmar sömn inatt? typ 4
Sov du ensam? tyvärr ja
Brukar du komma i tid? oftast
När mår du bra? när jag inte är sjuk, hehehe
När blev du fotad senast? today
Hur känner du dig nu? flumsibumsi!
Vanligaste färg på dina kläder? svart blå eller vit typ
Vad saknar du? kärlek.... ;/
Hade du en bra kväll igår? jag sov så ja det va en alldeles underbar kväll :)))))
Favoritdryck på morgonen? multi i mitt ♥
Rakar/vaxar du benen? Shave
När brukar du oftast gå och lägga dig? beror helt på dag och vad jag gjort
Är du blyg? Beror på när/var/hur
Vill du hellre ha mail än brev? nej! hatar att jag aldrig får post i brevlådan och hatar att få mail. Har ca 4000 olästa mail, hähäh!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? japppp
Har du spytt offentligt? inte vad jag vet
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? knulla!
Är du nöjd med ditt liv? love life!
Är du bortskämd? tycker jag inte, bara när det gäller skjuts.
Vad gör du i morgon? skola sen ska jag shoppa skoooor! kärlek till skor!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? nuför tiden ingenting då jag inte har några pengar, annars blir det vell så mycket som möjligt.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? jag själv?
Vad längtar du till? vet inte, vill till Gotland och hälsa på farfar.... RIP! ✝
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja
Vad använder du för shampoo? olika
Vad är det finaste du fått? finaste... hm svårt. måste nog vara halsbandet av min bror bara för han betyder mer än världen för mig.
En speciell dag du minns? finns ju en del
Hur gammal är du? 17
Tycker du om någon just nu? kanske lite.
Vad gör du om fem månader? förhoppningsvis inte det jag gör nu
Du samlar på? försöker samla på pengar vilket inte går speciellt bra
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Sandra oftast
Gillar du golf? no
Vilken tid gick du upp idag? halv 10
Har du sovit i din egna säng inatt? japp
Har du strumpor på dig nu? ja
Är det okej att gråta? varför skulle det inte vara?
När grät du senast ? inatt åt ett galet roligt klipp på youtube
Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppa och resa!
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nix
När går du upp ur sängen en helgmorgon? så sent som möjligt
Har du piercing? öronen om det räknas
Vill du gifta dig? nej
Vill du ha barn? ja
Solar du ofta? försöker så gott det går.
Är du bra på att laga mat? kvinnor måste vara bra på det, jag är grym!
Är du flygrädd? neee
Hur vig är du? hahahah nej.
Är du musikalisk? om jag vill
Vad dricker du helst när du är törstig? multi
Vilken är din favoritglass? daim & twister
Tror du på ett liv efter döden? nej
Tycker du om sushi? nej
Vad äter du helst när du ser på film? popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Har du tandläkarskräck? ja har börjat få det.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? kväll
Vilken ögonfärg har du? alla
Har du någon gång gråtit dig till sömns? ja
Senaste låt du hörde? vet inte vad den heter


Godmorgon älsklingar

Sitter för tillfället och äter frukost i lugn och ro. Har hur mycket tid som helst på mig idag bara för jag slapp duscha! Första morgonen på länge som jag inte duschar.
Om ca en halvtimme går min buss från centrum och på bussen sitter även Birk så jag slipper åka ensam :)
Vi hörs mer när jag är i skolan, troligtvis, för jag har foto och vi lär sitta en del vid datorn.


Morgonens frukost.

Dina ögon är allt jag vill se,
Din röst är allt jag vill höra,
Dina läppar är allt jag vill kyssa,
Du är allt jag vill ha.


ibland älskar jag mig själv.

Natten till igår sov jag ca 3 timmar och lyckades komma iväg i tid till skolan men idag när jag somnade vid halv 11 igår minsann så kunde jag inte komma upp så inatt har jag sovit ca 11 timmar, haha!
Om en kvart eller nåt ska jag börja röra mig mot skolan där jag ska äta lunch med Fanny och sen ha idrott, love life... not!
Men vi hörs igen senare pinglor! Håll tummarna för att jag inte slutar klockan 6 idag!

ikväll är en sån kväll då jag bara vill vara och inte göra något!

Sov som en prinsessa inatt även fast jag inte hade sällskap, så idag är jag utvilad!
Skulle kanske åkt på kalas hos min kusin idag men orkade verkligen inte följa med så snart ska jag hoppa in i duschen innan jag drar hem till Sandra där jag ska äta middag och spendera min natt :) Va ett tag sen jag sov hos min gulleplutt så vi ska göra som varje kväll i somras, äta stjärnor och dricka cola. Haha, alltid vi två!
Har även fixat mina naglar, eller än så länge bara ena handen. Kanske lägger upp bild sen så ni får se.

Roligare har man ju haft en fredagkväll!

Hela denna fredagkväll har jag spenderat ute med Emelie. Efter ett tag mötte vi Mackan och sen drog vi och träffade folk. Men sen ville Emelie hem och fixa lite grejer så vi drog hem till henne och sen mötte vi Mackan igen som va med massa människor, bland annat massa små fjortisar som knappt kunde stå på benen. Stackars barn!
Iallafall, efter ett tag drog jag och Emelie därifrån och tog bussen till tumba som tar ca 45 minuter och sen en annan buss hem igen bara för vi inte hade något bättre för oss. Kändes verkligen som fjortistiderna då man åkte buss runt hela botkyrka och skrev sitt pa namn på alla busssar, hahahaha!


Så jävla fula! hahahaha, love you babe ♥

äntligen fredag!

Mötte upp Birk på bussen i morse och fick veta att vi inte skulle få någon lunch för det va strömavbrott i skolan och när vi kommer till skolan säger Jonathan att våra lektioner är inställda så det va bara att åka hem igen. Segt att åka fram och tillbaka men skönt att slippa en fjärde skoldag ;p
Drog iallafall hem och somnade nästan direkt och vaknade igen vid halv 5, hahaha!
Nu har jag fixat mig och ska dra ut med Emelie, får se vad vi hittar på.

Fastnar inte på kort så nu får klara er utan!


nu ska jag på dejt i några timmar med kudden!

Klockan är 10 i 1 och jag är fortfarande vaken, tror det kan bero på att jag somnade runt 6-7 och vaknade igen vid halv 9....
Får vell skylla mig själv helt enkelt att jag sitter här pigg som jag vet inte vad. Tur att jag bara har 2 lektioner imorgon, som alla andra fredagar! ;)
Men nu ska faktiskt göra mig klar för sängen och hoppas på att jag kan somna till någon film.

8 september 2011

Somnade runt halv 3 inatt bara för jag låg och kollade på I am Sam igår, så sjuuukt sorglig film! Har nog aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till den. Haha värsta tönten! Men den är helt klart sevärd!
När jag vaknade i morse hade jag fortfarande ont i nacken så jag blev hemma även idag, men imorgon struntar jag i hur ont jag har och går ändå.
Nu hade jag tänkt göra lite mat så jag slipper ligga i sängen och dö av hunger men vi hörs senare!


always look at the bright side

Var ute och träffade Annie en stund förut, skönt att få snacka av mig lite med henne.
Nu är jag hemma och har snackat lite med Sandra och om min nacke är bra imorgon så ska vi dra och sola, måste jobba på brännan nu! Kommer förhoppningsvis också iväg till skolan, orkar inte sitta hemma imorgon också.
Kommer vara fett opepp om jag blir hemma imorgon för läste en grej på facebook som fick mig att deppa ihop, tur att jag har Sandra som alltid får mig på andra tankar och se allt från den ljusa sidan!
Men nu ska jag lägga mig och försöka somna till någon sorglig film, lär vell gråta mig till sömns. haha!


Bjuder stenhårt på bilden som är fleeeera år gammal på mig och min baby Sandra!
Hahahahahahahahaha, så jävla fula!


Man kan inte lyckas med allt här i livet.

Blev ingen skola för mig idag heller, har legat i sängen i princip hela dagen. Har inte gjort någonting vettigt idag förutom att plocka ur diskmaskinen.
Har typ suttit och kollat bloggar och spelat the sims på facebook, haha!
Och en av bloggarna jag läste var bloggen som min klass har, där ska vi lägga upp krönikor om ord som vi skriver i skolan. Kände direkt när jag läste dom två krönikorna som ligger uppe just nu att min är totalt värdelös jämfört med dom, haha sämst!
Kommer ju inte känna mig stolt över den men det får duga. Dessutom har jag aldrig fått lära mig hur man skriver en krönika :)
Men nu ska jag fortsätta att göra ingenting och vänta på att Annsan kommer hem så jag kan träffa henne i parken en stund.

true story

Tjejen: Varför är du efter mig?
Pojken: För jag är kär i dig.
Tjejen: Då har du inte sett min vän. Hon är snyggare och hon står bakom dig.
Pojken: * Vänder *, det finns ingen där.
Tjejen: Om du verkligen älskade mig skulle du inte ha vänt dej..


man mår som man förtjänar

Åkte som sagt till Sebbe igår och vaknade upp med en hemsk nackspärr så någon skola blev det minnsan inte idag! Tog flera timmar innan jag hade kraft att kämpa emot smärtan och ta mig upp ur sängen, men runt 11 tvingade vi oss upp. I princip hela dagen har spenderats i soffan framför olika filmer, har varit riktigt skönt faktiskt förutom min nacke dåra..
Nu är jag iallafall hemma igen och när Idol är slut ska jag ut och träffa Annie en stund innan jag ska försöka sova och hoppas på att jag inte har ont imorgon och kan ta mig till skolan.

livet blir vad man gör det till, mitt liv är fullt av möjligheter!

Har jobbat på riktigt bra på alla lektioner idag så är riktigt stolt över mig själv! Mötte upp Annie efter skolan så vi kunde fixa lite nya p-piller och sådär. Men måste tillbaka dit nån dag för dom har ändrat nåt så mina piller kommer kosta 584 spänn, nejtack till det!
Men nu ska jag ta en snabbdusch innan jag beger mig mot mammas jobb och sen till Sebbe där jag spenderar min natt :)
Puss på er gullungar så hörs vi mer imorgon!


Ungefär så sliten känner jag mig just nu!


tvåorna demostrerar tvåorna har fått nog!

Både mamma och jag försov oss lite i morse så kom lite sent, men wathever!
Bättre blev det inte av att ALLA ettor i skolan har fått en varsin Macbok dator....! Och vi 2or får nöja oss med skolans värdelösa DELL datorer.
Efter skolan ska jag troligtvis träffa Annie och Josefine en stund men får se hur det blir.
Nu ska jag iallafall försöka jobba lite om någon låt och se om det finns något politiskt värde i texten, fuck life!


love life

Vaknade vid 16.00 idag så det blev inge Sebbe. Har legat i sängen sen jag vaknade och lär nog göra det ett tag till.
Funderar på att kanske tvinga med mig Annie ut på en promenad för jag kommer inte orka ligga i sängen tills jag ska sova även om det skulle vara riktigt skönt!


3-4 september 2011

Denna kväll har varit den bästa på länge även om jag sprungit och letat efter vänner och halva kvällen. Har träffat så underbara människor och bara levt livet. Skulle egentligen gjort sällskap hem med Emelie men så blev det inte, utan istället promenerade jag och Natta tillsammans hem och hade en riktigt lång pratstund innan vi skildes åt. Riktigt välbehövligt. Nu är jag iallafall hemma o ligger i sängen och ska sova.
Imorgon ska jag förrhoppningsvis träffa Sebbe en stund innan han ska göra annat och så. Saknar min man liksom.
Hade med min kamera ikväll men blev inte en ända bild, får se om det kanske kommer upp bilder på fb som senare hamnar på bloggen.
Sov gott så länge!


taggar till med Emelie!

Hade jättetrevligt igår hemma hos Freja på middaggen. Alla bara pratade minnen med henne och delade på all glädje. Så det va nice!
Vaknade vid 10 i morse och vid 11 kom pappa och hämtade mig, släppte av mig i Älvsjö där jag mötte upp både Annie och Sebbe :) Vi åkte in till stan en stund och kollade läget.
Nu är jag hemma och har varit det i flera timmar, har fått i mig mat och sovit en timme. Hunnit duscha och nu är Emelie här, får se om det kanske kommer någon mer. Senare ska vi till Prästbodaängen där det är kräftskiva och typ alla Salems ungodmar ska dit så tror det kommer bli en riktigt bra kväll!

slöa till tusen!

Nu har jag och Fanny "gymmat" jag stog på crosstrainern i några minuter och gjorde lite annat och hon stog på crosstrainern i några minuter och gjorde en benövning. Vi kände att vi verkligen inte orkade idag och både hon och jag är aningen stressade så vi får försöka igen nästa fredag.
När hon har åkt ska jag hoppa in i duschen för att sen åka till min kusin i Sigtuna och äta middag med henne och hennes vänner.
Får se om jag hinner blogga innan jag drar, annars hörs vi när vi hörs :)


Att leva utan att riskera är som att riskera att inte leva

Har varit ute med Emelie hela kvällen och träffat lite männsikor. Gått runt i Salem och bara snackat typ.
Nu är jag hemma igen och ska försöka sova om en stund så jag kommer upp imorgon. Får dessutom sällskap på bussen av Birk som börjar samtidigt som mig! :)
Får se om jag hinner blogga imorgon för efter skolan ska jag och Fanny hem till mig för att gymma och senare drar jag hem till min kusin på avskedsmiddag för hon flyttar till London om en vecka :(
Godnatt!


kort men jobbig dag

Bloggade ingenting igår då jag inte riktigt hann med det och när jag hade tid vägrade mitt internet att fungera.
Hade iallafall lovat mamma att hjälpa henne att handla men det slutade med att hela familjen åkte. Senare på kvällen drog jag hem till Sebbe där jag spenderade min natt.
I morse drog jag iväg till skolan och mötte upp Fanny på stationen. Vi skulle ha foto, eget arbete. Så alla fick en varsin digital kamera för att gå ut och fota personliga avtryck.
Efter det skulle vi ha turism som vi inte pallade vara kvar på för både jag och Fanny ska byta till något annat ämne.
Nu är jag hemma och tänkte baka lite muffins innan middagen. Senare ska jag troligtvis ut och träffa Emelie.


Jag och min baby idag! ♥

RSS 2.0